Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

H niantic εχει αλλαξει τα normal spawns pidgey/ratata με Meowth/Cubone γιατι αλλιως καθε 2 Pokemon θα ειχες αρκετα candies για evolve και λογικα θελουν να αποφυγουν το mass evolve σε τρελους ρυθμους!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

H niantic εχει αλλαξει τα normal spawns pidgey/ratata με Meowth/Cubone γιατι αλλιως καθε 2 Pokemon θα ειχες αρκετα candies για evolve και λογικα θελουν να αποφυγουν το mass evolve σε τρελους ρυθμους!

κομπλε ειναι και Pidgey βρισκω εγω αρκετα, εχω σημειο με pidgey/ratatta και αλλα 8-9 spawns οποτε κοβω βολτες για μπαλες και μαζευω πραμα, εχει και ενα gym και το ριχνω καθε 15 λεπτα.

εχω μαζεψει 240 χρυσα και παιρνω 20 τη φορα απο 2 στανταρακια gym πουχω βαλει. τι προτείνετε να ψωνήσω? δε το βλέπω να παιζω τόσο για να παω για 8 lucky eggs. 

μόλις πηγα lvl 22

εχω μαζεψει 240 χρυσα και παιρνω 20 τη φορα απο 2 στανταρακια gym πουχω βαλει. τι προτείνετε να ψωνήσω? δε το βλέπω να παιζω τόσο για να παω για 8 lucky eggs. 

μόλις πηγα lvl 22

Bag upgrade μονο, ολα τα αλλα δεν αξιζουν. Και αν εχεις evolves μαζεμενα παρε Lucky eggs να κανεις τα evolves, τουλαχιστον 60 evolve αν εχεις αργο τηλεφωνο, 75 +- αν εχεις ενα καλο android και 80+ αν εχεις iphone (τα εχω μετρησει).

Πήγα lv29.  

Είδα κάποια αλλαγή στους χάρτες - παρατηρήσατε κάτι;  Βλέπω ότι κάποιους πεζόδρομους δεν τους δείχνει πια - δείχνει μόνο χορτάρι.

Το flee rate εξακολουθεί να είναι υψηλό. Στραβομάρα είχα ή τώρα άρχισε να δίνει +25xp ακόμα και όταν φεύγει το τέρας;

• Moderators

εγω αυτο που εχω προσεξει ειναι οτι τα κωλοπεριστερα και ποντικια φευγουν ευκολοτερα απο οτι αλλα higher cp pokemon! Πχ πιανω 700+ με την πρωτη με normal pokeball ενω τα αλλα θελουν 2-3

Χωρις λεφτα ειναι δυσκολο να ανεβεις δυστυχως. Ειδικα εγω που ειμαι κιτρινη ομαδα δε μπορω να κρατησω γυμναστηρια για να παρω coins. Στο ηρακλειο κρητη ειναι ολοι μπλε.

• Moderators

Το οτι εσυ εισαι κιτρινος και ειναι πιο δυσκολο αυτο δεν ισχυει για ολους το ξερεις ε? Εγω εδω που ειμαι εχω ποκεμον τα οποια δεν εχουν πεσει 10 μερες τωρα ! Αν θυμαμαι καλα εχω 5 ποκεμον σε 10αρια Gym που σπανια τα ακουμπαει καποιος

Προσωπικά δεν μπορώ να ρίξω μεγάλα gym.  Κάτι πάνω από 4 είναι αδύνατον μόνος μου - και το 4 οριακά.

Οπότε απλά περιμένω να τα ρίξει κάποιος και είτε κοτσάρω ένα δικό μου αν είναι της ίδιας ομάδας (π.χ. ανεβάζω το λέβελ) είτε το ρίχνω με τα "δυνατά" που έχω αν είναι μέχρι lv4.  Βοηθάει ένα βλαμμένο vileplume που έχω με solar beam που τα σκίζει όλα αλλά έχει μικρή αντοχή.

Μαζεύω έτσι 10-20 coins τη ημέρα.  Με τα οποία πήρα ένα κουτί για περισσότερα pokemon και έλεγα να πάρω κουτί για μπαλάκια - αλλά το original που έχω σπάνια γεμίζει.  Έτσι θα πάρω άλλο ένα κουτί για pokemon και τα υπόλοιπα lucky eggs για evolve.

Όσο για αυτά που φεύγουν έχω σπαστεί αφάνταστα.  Δεν είναι δυνατόν να θες για μία γάτα ή rattata 3 pokestops.  Τα starters βέβαια θέλουν κίτρινη.

Ώρες - ώρες θέλω fusion με DOOM για να ξεδώσω. 

post-206817-0-70625300-1477662873_thumb.jpg

Εγώ ελπίζω να αλλάξει το σύστημα με τα coins.

Είχα δει ότι βρήκαν κάτι για quests στα data της εφαρμογής, ελπίζω να παίρνουμε coins με τα quests. (ίσως και pokeballs/potion/revive/etc)

• Moderators

Τι quest? Για μενα ενα πραγμα που πρεπει να φτιαχτει ειναι η ανισοτητα απο περιοχη σε περιοχη. ΠΧ εβλεπα ενα τυπο στο youtube που ελεγε οτι μια περιοχη στo San Fransisco ειναι σαν να κλεβεις απο τα pokestops/spawns που εχει

• Like 1

29 λβλ και δεν μπορεις να ριξεις ενα gym πανω απο 4 λβλ!? Γιατι ετσι?

Γιατί δεν έχω καλά pokemon.  Και το dragonite που έχω είναι decent.  Λόγω περιοχής δεν πετυχαίνω καλά.  Και τα αυγά βγάζουν χαζά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...