Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Chansey

Πλατεία Αγίου Ιωάννου, στην οδό Ασημακοπούλου στην Αγία Παρασκευή Αττικής στις 14/10.  Στη 1η στάση του λεωφορείου από την πλατεία.

Και 2 γύρο από την πλατεία Αγίου Νικολάου στο Χαλάνδρι στις 20/8 και 18/10.

Η περιοχή μου έχει γίνει Λονδίνο από τα drowzee αυτές τις μέρες.  Αυτά και hypno βρίσκω.

Νέο update 0.43.4 και καμία αλλαγή στο radar.  Χτες βγήκα 2 φορές με χάρτη και έβαζα στυλό όπου έβρισκα τέρας.  Σε αρκετά πρέπει να είσαι πάνω τους για να τα δείξει.

Θα το κοιταξω το Δεκεμβρη που θα ειμαι Αθηνα. Θενκς

Όλοι μας βρίσκουμε Drowzee και Hypno λόγο Halloween, και cubone έχω βρει κάμποσα.

Δυστυχώς ghastly δεν μου έχει τύχει ακόμα λόγο Halloween.

Εγω απο Drowzee ειχα πηξει και πριν. Τωρα βλεπω περισσοτερα Gastly/Cubone/Meowth

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Πφφφ. Είναι το μόνο που έμεινε για το pokedex. Μαζευα τόσο καιρό candies για να κάνω evolve ένα charizard 90+ και πριν δέκα λεπτά έβγαλα από αυγό 100%. Αντε να ξανά μαζέψω 100 candies

κατι παιζει με τα κινεζικα.πολλα τα κοβει σαν ρουταρισμενα και ας μην ειναι.πιθανοτατα με τις rom ειναι το προβλημα.και εγω ηθελα να παρω ενα xiaomi αλλα το τρεναρω γιατι δεν εχω βγαλει ακρη στι γιατι πολλα τα αφηνει εκτος η νιαντικ

Full Unroot. :P

Αλλιώς παίζεις με το suhide/magisk νομίζω. Θα βρεις κάτι εδώ.

https://www.reddit.com/r/pokemongodev/

https://www.reddit.com/r/pokemongodev/comments/58gnq3/root_bypass_the_new_update_leads_repost/

Έπηξα στου κίτρινους ελέφαντες.  Βαρέθηκα να βγω σήμερα για ψάρεμα.  Σαν να υπάρχουν μόνο αυτά ξαφνικά στην περιοχή μου.

Ένα γ@αμώ snorlax δεν θα εμφανιστεί να γεμίσω το Pokedex; (και άλλα μου λείπουν αλλά αυτά τα περπατάω)

Έπηξα στου κίτρινους ελέφαντες.  Βαρέθηκα να βγω σήμερα για ψάρεμα.  Σαν να υπάρχουν μόνο αυτά ξαφνικά στην περιοχή μου.

Ένα γ@αμώ snorlax δεν θα εμφανιστεί να γεμίσω το Pokedex; (και άλλα μου λείπουν αλλά αυτά τα περπατάω)

Halloween, get over it λιγες μερες ακομα θα κρατησει

• Like 2

Εχουν αλλαξει τα spawns. Παντου drowzee hypno, τα φαντασματα αρκετα πιο σπανια αλλα για καποιο λογο το event εχει φερει μαζι του cube/marowak ponyta/rapidash και MEWOTH παντου!! Τα zubat και αυτα δεν ειναι τοσο πολλα οσα θα περιμενα παντως..

Λιγες μερες ακομα λοιπον, αν και το event ειναι καταπληκτικο και αξιζει πολυ για buddy..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...