Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δε μου εχει τυχει ποτε. Ολα πιανονται με τη πρωτη, οσα δυσκολευουν ειναι απλα μεγαλα cp, πχ growlithe 1100cp οκ εκει πετας ultra δε πετας ποκεμπολ.. Και τα ραζζ μπερι να τα πετατε παντα, ετσι και αλλιως δεν χρειαζονται πανω απο 20 καβαντζα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νέα αναβάθμιση και καμία σοβαρή αλλαγή.  Μάλλον για να κλείσουν τους χάρτες που χτες δειλά δειλά ξανα-άνοιξαν.

Edit: Unplayable version.

Πήγα βόλτα και είδα ότι δεν μπορείς να παίξεις.  Κάποιο πρόβλημα έχει με τα γραφικά ή την επικοινωνία με το σέρβερ;

Δεν δείχνει buddy, δεν δείχνει τα τέρατα.  Αν το κλείσεις και το ξανα-ανοίξεις μπορεί να δείξει κάτι για λίγο και πάλι μετά τα χάνει.  Το κάνει και με mobile data και σε wifi.

post-206817-0-62993400-1477373992_thumb.png

post-206817-0-59458500-1477374092_thumb.png

post-206817-0-88698500-1477374151_thumb.png

Όσο για το flee rate, σε εμένα είναι σχεδόν 1 στα 2.

post-206817-0-81065900-1477374321_thumb.png

post-206817-0-27282400-1477374332_thumb.png

Edit2: 

Halloween Treats in Pokémon GO

http://www.pokemon.com/us/pokemon-news/halloween-treats-in-pokemon-go/

Επεξ/σία από papars

Εγώ να πω ότι μετά το update,το haunter buddy που έχω,από 3km/candy έπεσε στα 750μ!Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι έχω κάνει 135χλμ μαζί του.

Κανεις άλλος με παρόμοια παρατήρηση;

• Moderators

Εγώ να πω ότι μετά το update,το haunter buddy που έχω,από 3km/candy έπεσε στα 750μ!Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι έχω κάνει 135χλμ μαζί του.

Κανεις άλλος με παρόμοια παρατήρηση;

ειναι το Haloween event της Niantic. Ολα τα ποκεμον εχουν 4 φορες λιγοτερη αποσταση για candies παιρνεις 6 candies για καθε ποκεμον που πιανεις και 2 για καθε μεταφορα, επισης για ghost pokemon νομιζω ειναι ακομη παραπανω και απο αυγα νομιζω μπορεις να παρεις απο 10 μεχρι 70candies

Εχει επιστρεψει πολυς κοσμος παντως με το event. Χαμος θα γινει τις επομενες μερες με lures κλπ. Ειναι μια καλη ευκαιρια να σπασει κανεις αυγα και γενικα να παιξει περισσοτερο. Επιασα 2 dratini χθες = 16 candies ετσι απλα.

Στην περιοχή μου έχω πήξει στα cubone, marowak, hypno και drowzee.

Έτυχε και ένα Golbat με cp1500 που ούτε να τα πετύχω δεν μπόρεσα και ένα flareon cp1854 που έφυγε με την πρώτη κίτρινη και razzberry.

Όμως ή έκδοση έχει προβλήματα σε εμένα. Κολλάει πολλές φορές κατά την ψαριά και μένει το τέρας μόνο του με το background - πρέπει να κλείσω και να ξανα ανοίξω την εφαρμογή.  Επίσης πετάει και Unable to connect to server κατά την διάρκεια του παιχνιδιού που δεν το είχα ξαναδεί.

Chansey παίζει μόνο από αυγό; δεν έχω δει ούτε ένα και σύντομα θα είναι το μόνο που θα μου λείπει για το pokedex

Κάποτε υπήρχε ένα στα sightings μου άρα όχι.

Chansey

Πλατεία Αγίου Ιωάννου, στην οδό Ασημακοπούλου στην Αγία Παρασκευή Αττικής στις 14/10.  Στη 1η στάση του λεωφορείου από την πλατεία.

Και 2 γύρο από την πλατεία Αγίου Νικολάου στο Χαλάνδρι στις 20/8 και 18/10.

Η περιοχή μου έχει γίνει Λονδίνο από τα drowzee αυτές τις μέρες.  Αυτά και hypno βρίσκω.

Νέο update 0.43.4 και καμία αλλαγή στο radar.  Χτες βγήκα 2 φορές με χάρτη και έβαζα στυλό όπου έβρισκα τέρας.  Σε αρκετά πρέπει να είσαι πάνω τους για να τα δείξει.

Όλοι μας βρίσκουμε Drowzee και Hypno λόγο Halloween, και cubone έχω βρει κάμποσα.

Δυστυχώς ghastly δεν μου έχει τύχει ακόμα λόγο Halloween.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...