Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πηγα σημερα μια βολτα, δεν επιασα τιποτα σπανιο, πηρα περιπου 25k XP μεσα σε 3 ωρες αλλα επιανα τα παντα, μπηκαν και 2 lure καλα ηταν, πιο πολυ βολτα εκανα ομως.  Ηθελα ενα dratini με καλο iv αλλα δε βρηκα.. Αυτη τη στιγμη εχω 6-7 dratini με καλα iv 90+ αλλα ελεγα μπας και βρω κανενα 100% παλι και το κανω εβολβ..

Τωρα με τη δουλεια δυσκολευομαι να παιζω πολλες ωρες και ισως το σταματησω η πουλησω το account αν μαθω σε τι τιμες πανε γενικα τα account αυτα, το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω και πολλους που φτασανε στα 34+ λεβελ χωρις να χακαρουν οποτε θα το ψαξω λιγο. Παντως για την ωρα παιζω 2-3 ωρες καθε μερα και βλεπουμε, ισως φτασω και τα 35, μισο λεβελ θελω μονο..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μετα απο απειρα pidgey και drowsee καταφερα να φτασω lvl 27,παροτι ειμαι σε μεγαλη ευρωπαικη πολη,η ξεραιλα με τα ολα της.

Βλεπω στα gym εδω γυρω κατι dragonite και με κανει να απορω οταν το κοντινοτερο μερος για να βγουν τα dratini ειναι το παρκο της πολης μακρυα απτο κεντρο.

Δεν εχω βρει ουτε μια φορα κατι πανω απο 1100cp και αυτα συνήθως θα ειναι hypno η jynx.

Και παιζω ενα 2-3ωρο στα ρεπο.

Αγοραζω και κανονικα αντικειμενα,οποτε θα ελεγα οτι το στηριζω το παιχνίδι.

Ελλαδα θυμαμαι που είχα ρωτησει εδω και μου ειχατε πει για φλοισβο νομιζω αλλα και εκει δεν ειχα βρει τιποτα περα απο magikarp.

Ειναι δυνατον σε lvl 27 να μην εχω βρει τιποτα αναλογο του επιπεδου?

Θα φαει ακυρο μου φαινεται τωρα που θα βγει το sun,moon.

Επίσης να σημειώσω ότι όσο περνάνε οι μέρες τόσο περισσότερο μειώνεται το Luring στο Σύνταγμα.Επειδη δουλεύω κέντρο η διαφορά τις τελευταίες 3 βδομάδες και όσο περνάνε οι μέρες είναι μεγάλη.

Επίσης να σημειώσω ότι όσο περνάνε οι μέρες τόσο περισσότερο μειώνεται το Luring στο Σύνταγμα.Επειδη δουλεύω κέντρο η διαφορά τις τελευταίες 3 βδομάδες και όσο περνάνε οι μέρες είναι μεγάλη.

Λογικο αφου κανει κρυο.. και βρεχει (τουλαχιστον εδω θεσσαλονικη) τα lure μπαινουν συγκεκριμενες ωρες και συνηθως μεσα απο τα καφε.. η αν εχει καθαρο καιρο καθονται και εξω..

Έχω 200 coins.  Να πάρω τσάντα πλάτης ή να μεγαλώσω την αποθήκη τεράτων;  Έχω 350 τσάντα και 300 τεράτων.

Οριακά είναι η τσάντα (μένω συχνά από μπαλάκια παρόλο που πετάω πάντα τα potions + revive) αλλά σπάνια την γεμίζω αφού πρέπει να φας αρκετή ώρα από stop σε stop για να γίνει αυτό.

Χτες και σήμερα μου έχει σπάσει τα νεύρα.  Το 90% ΔΕΝ πιάνεται και το 10% θέλει 5+ μπαλάκια.

Πετάει abra, arbok, bellsprout, bulbasaur, butterfree (έπιασα 1), exeggcute, dratini (ευτυχώς 2 έπιασα μετά από πολλά) τα οποία φεύγουν αμέσως με το πρώτο ή δεύτερο μπαλάκι.

Θα έλεγα ότι είναι ban αλλά δεν μπορεί να φεύγει το bulbasaur με το πρώτο και το διπλανό του pidgey να πιάνεται με 3 κόκκινα.

Πριν έρθω εδώ μου πέταξε arbok cp980 που έφυγε με την πρώτη κίτρινη, και το διπλανό του rattata cp110 πιάστηκε με 4 + 2 κόκκινες (βγήκα και ξαναμπήκα).  Αν είναι δυνατόν ...

Το καλύτερο σήμερα: Charmeleon cp700 πεθαμένο.

Το καλύτερο χτες: golbat cp1257 

όλα τα άλλα που πιάστηκαν ήταν περιστέρια σπουργίτια και φίδια άντε και κανένα σκυλί.

Παρατήρησα κάτι παράξενο - ίσως glitch γιατί δεν το κάνει πάντα.  Όταν πάω να πιάσω ένα monster κάτω στην αριστερή γωνία εμφανίζει το buddy, αλλά σε μικρότερο μέγεθος από αυτό που έχει δίπλα στην φάτσα (και πιο αριστερά).  Σαν να παρατηρεί το buddy την διαδικασία της ψαριάς. Θα προσπαθήσω να πάρω φωτογραφία την επόμενη φορά.

snorlax θεσσαλονίκη που να παω για να πιάσω? επίσης θα παω κωνσταντινούπολη σε δύο βδομάδες υπάρχει περίπτωση να βρω Kangaskhan?

Αν ηξερα δε θα ειμουν σπιτι τωρα, θα ειμουν εκει να το περιμενω :P

Γενικα βγαινει παντου, απλα ειναι πολυ σπανιο. Τα περισσοτερα τα επιασα ενω πολη/Συκιες/Νεαπολη αλλα εχουν αλλαξει τα νεστ και δε δουλευουν τα τρακερς για να δω που spawnαρουν τωρα

@Papars ποσα λεβελ εισαι? Γιατι πετας ultra σε arbok/golbat? Αυτα η μη τα πιανεις καθολου η πετα pokeball μπας και κατσει. Ultra να πετας μονο στα tier1-2 και σε αυτα που θες τα candy τους οπως τα starter.

Λογικο αφου κανει κρυο.. και βρεχει (τουλαχιστον εδω θεσσαλονικη) τα lure μπαινουν συγκεκριμενες ωρες και συνηθως μεσα απο τα καφε.. η αν εχει καθαρο καιρο καθονται και εξω..

Χθες χαλασε ο καιρος εδω.Εγω σου λεω για μια βδομαδα τωρα.Η πιο στανταρ ωρα που γεμιζε ο τοπος ηταν μετα τις 2μιση που κλεινουν αρκετα γραφεια και εταιριες.Εκανα κι εγω τη σταση μου και κατι μαζευα.Πλεον τιποτα.

@Papars ποσα λεβελ εισαι? Γιατι πετας ultra σε arbok/golbat? Αυτα η μη τα πιανεις καθολου η πετα pokeball μπας και κατσει. Ultra να πετας μονο στα tier1-2 και σε αυτα που θες τα candy τους οπως τα starter.

Είμαι lv28 μισό.

Έχω κάπου 160 κίτρινες μπάλες και φυσικά με το βασικό τσαντάκι (350 items) ξεμένω από κόκκινες και μπλε γρήγορα.  Το πρόβλημα δεν είναι να δώσω κίτρινη,  το πρόβλημα είναι ότι για κάποιο λόγο μερικές μέρες είτε φεύγουν με την πρώτη (ανεξάρτητα από χρώμα) είτε πετάς 5 -6 και φεύγουν μετά.  

Στην περιοχή μου δεν έχω πολλά spawn points και έτσι πρέπει να πιάνω ότι βρίσκω. Και με το γαμωtracker να μην λειτουργεί κάνω βόλτες και ότι κάτσει.  Μερικές μέρες τώρα πετάει abra και βλέπω ότι φεύγουν με την πρώτη.  Δοκίμασα με κόκκινη, μπλε και κίτρινη και κάνουν το ίδιο.  Μάλιστα κάτι μέρες ένα μεγάλο ποσοστό (ανεξάρτητα από τον τύπο / cp) όπως αναφέρω παραπάνω δεν πιάνεται - απλά φεύγει.

Θέλω 2 ώρες από την δουλειά να μαζεύω μπαλάκια για να γεμίσω το κουτί (περίπου 170 κόκκινα / μπλέ) και να βγαίνω μία ώρα περπάτημα και να γυρνάω άδειος με 30  - 40 τέρατα πίσω δεν λέει (άσε που πολλές φορές σε μία ώρα βρίσκω λιγότερα).

Εγω παντως τα παντα με pokeball απλη τα πιανω, τις πρωτες μορφες και αυτα που βγαινουν απο 10αρια αυγα εκτως snorlax/lapras ολα με τις απλες πιανονται. Ακομα και 700cp magnemite/voltorb που ειναι κατακοκκινα εγω τις απλες πεταω, αντε και καμμια great που και που αν εχω πολλες, δεν εχω θεματα με flee. Το flee ειναι λογικο μια στις τοσες αλλα εσυ λες οτι σου γινεται συχνα..

παιδια οντως γινεται συχνα το  flee

+ οτι θες 5-6 μπαλες να πιασεις μικρα cp

αν δεν φυγουν

ναι, ακόμα και περισσότερες

εχει τυχει σε 2-3 τέρατα στη σειρα να θέλουν 10-15 μπάλες το καθένα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...