Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

περισσοτερο αξιζει να θυμηθεις απο που πηρες το αυγο και να προσπαθησεις να παιρνεις απο εκει αυγα μπας και σου ξανακατσει lapras.θεωρητικα ειναι το πιο αδυναμο του moveset αν και το αναφερουν ως το καλυτερο για gym defender.για μενα επειδη ειναι δυσκολα τα candies περιμενε 2-3 lvl να δεις αν θα σου κατσει καλυτερο.τουλαχιστον στην πρωτη κινηση γιατι στη δευτερη οι πιθανοτητες για blizzard ειναι επιπεδου τζοκερ.

πιθανοτατα να μην ειναι το ιδιο προβλημα αλλα ειχα και εγω ενα θεμα με το login.το γραφω μη τυχον το αντιμετωπισει και αλλος και δοκιμασε το και συ,ποτε δε ξερεις τι γινεται.μετα το τελευταιο update μου εβγαζε fail to login.πατησα sign out,πηγα να κανω sign in sto google account και μου εβγαζε "unable to authenticate" συνεχεια.το ψαξαειδα ενα βιντεακι και εκανα το εξης.εκλεισα και ανοιξα το κινητο,μπηκα σε plane mode και ανοιξα το παιχνιδι.μετα την ασπρη οθονη με το σημα της εταιριας με πεταξε στην οθονη που κανεις sign in και πανω εγραφε no internet connectivity σε κοκκινο πλαισιο.απο τις γρηγορες ρυθμισεις,χωρις να κλεισω το παιχιδι,εβγαλα το plane mode και ημουν πλεον συνδεδεμενος στο ιντερνετ.πανω ψηλα στα κοκκινα εγραφε GPS signal not found.πατησα log in στο account και μπηκε μια χαρα.δε ξερω τι σοι κολημμα ηταν αυτο αλλα ετσι απλα λυθηκε.

Δημοσ.

Μερικές μέρες τώρα βγάζει scyther στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής κάθε και ώρα και 41 λεπτά.  Στη ταμπέλα που λέει "ελ βενιζέλος" επί της Μεσογείων. 

Δημοσ.

Εκανα power up τον αμυντικο μου Dragonite, απο 3200 πηγε 3250.

q6FfAVZ.png

Τωρα λεω να κανω power up ενα απο αυτα τα 2.

Vaporeon 95.6% που την εκανα απο μια Eevee 913cp που ειχα βρει πριν καιρο και την κρατουσα, τελικα αποφασισα να το κανω RAiner μιας και δεν το ειχα κανει ποτε και μου βγηκε με τα καλα skills. Η dragonite 100% το οποιο ειχα κανει απο ενα dratini 533 που ειχα βρει πριν καιρο, το ειχα κανει εβολβ και το ειχα κρατησει ετσι οπως ειναι τωρα.. Οποτε δε ξερω ποιο να μαξαρω..

C7GUNHy.png

berhrYH.png

Το vaporeon ειναι ειδη κοντα 30 λεβελ, οποτε μπορω να το παω + 5.5 λεβελς. Η αν κανω το dragonite μπορω ειτε να το μαξαρω ειτε να το παω 3000 (level 30). xmmmm

Δημοσ.

Δυό μέρες τώρα συγκρατιέμαι να μην σπάσω το τηλέφωνο.

Θα γυρίσω στα angry birds τελικά.

Δεκάδες μπαλάκια πάνε χαμένα ακόμα και σε μικρά CP.  Monsters εξαφανίζονται μετά από 1 μπάλα (αν είναι σπάνιο) ή μετά από 5-6 και παραπάνω μπάλες (αν είναι κοινό).

Και βλέπω ότι σήμερα άλλαξαν spawn points και time.

Με ένα radar που δεν λειτουργεί υποθέτω ότι το κάνουν επίτηδες για να μείνουν μόνο οι ίδιοι πάνω στο σέρβερ τους....

Ακόμα, χωρίς να είμαι σίγουρος, είδα ότι με το αυτοκίνητο δεν μου εμφανίζει καθόλου monsters (κενό radar) και βγάζει τα στοπ κενά - αν σταματήσω έστω και για μερικά δευτερόλεπτα επανέρχονται.

Δεν μοιάζει με μπάν όπου σου δείχνει το στοπ αλλά δεν σου δίνει πράγματα.

• Moderators
Δημοσ.

Και εγω εχω προσεξει διαφορα στα pdigeys/ratatas στα αλλα δεν εχω θεμα. Γενικα αν θελω καποιο συγκεκριμενο ποκεμον παντα παει raspberry και μετα great/ultra ball εξαραταται.

ΓΙα το αμαξι που λες πλεον αν πηγαινεις με πανω απο 30μιλια δεν βγαζει pokemon. Τροπος για να αποφυγουν το να παιζουν οταν οδηγουν αλλα ειναι μαλακια γιατι επηρεαζει συνοδηγους και ΜΜΜ.

Spawns κτλ ναι εχουν αλλαξει

Δημοσ.

Δείτε τι έχασα με τη σκατοεταιρία. (εχθές το πρωί έγινε αυτό)

gRnEvTM.png

Δε καταλαβα τι φταιει η Niantic που δεν μπορεσες να τα βρεις? Εννοεις επειδη ειναι κακο το tracking? Αλλα καταλαβαινω να σου βγαζει δραγονιτη κοντα και σε σκια και να τρελενεσαι οταν δεν το βρισκεις... Καλα charmeleon πως γινεται να μην εχεις?

Πηγα χθες καπου για ενα dratini που με ενημερωσαν φιλοι οτι υπαρχει στην παραλια και με καλα IV, τελικα ηταν κακο γιατι βγηκε 70cp σε εμενα, αλλα στο γυρισμο βρηκα ενα exxegutor zen/solar 1700cp 89% IV, καλο moveset καλο iv απλα και αυτο μικρο, οποτε μαλλον δε θα του δωσω dust, θα το κρατησω οπως ειναι για να βαραω.. Γενικα χθες ηταν μια τρελη μερα, εκει που ειμαι για καφε μου πεταει nearby charizard παω το πιανω για τη γυναικα και μου κανει flee στο δικο μου κινητο (δε με ενοιαζε, το ειχα), μετα πεταει starmie/seaking/rhydon/weepinbell σε ενα lure και κατι starters στο αλλο, και μας στελνουν μηνυμα κατι παιδια οτι τους εβγαλε 2 dragonair και ενα lapras σε αλλο lure στο λιμανι.. ελεος..

Δημοσ.

Μονο snorlax μου λειπει για να συμπληρώσω pokedex, δεν ξερω πως δεν εχω βρει κανεναν στο level 26, αν ξερει καποιος στην Αθηνα κανα spot να το πει. Offensive dragonite(dragon breath/claw) 14-15-15 και δεν νομιζω να χρειαζεται να κανω power up το defensive, τα gym στην περιοχη μου πεφτουν για πλακα ουτε μια ωρα δεν τα κρατας.. Lapras ice shard/ice beam βαζω και παλι πεφτει ευκολα, πραγματικα no point τα defensive movesets σε καποιες περιοχες..

Ετσι και αλλιως παιζω ελαχιστα πλεον αντε ενα snorlax να συμπληρωσω regional pokedex και να μην ξανασχοληθω μεχρι κανα big update(gen2/legendaries)

Δημοσ.

Μονο snorlax μου λειπει για να συμπληρώσω pokedex, δεν ξερω πως δεν εχω βρει κανεναν στο level 26, αν ξερει καποιος στην Αθηνα κανα spot να το πει. Offensive dragonite(dragon breath/claw) 14-15-15 και δεν νομιζω να χρειαζεται να κανω power up το defensive, τα gym στην περιοχη μου πεφτουν για πλακα ουτε μια ωρα δεν τα κρατας.. Lapras ice shard/ice beam βαζω και παλι πεφτει ευκολα, πραγματικα no point τα defensive movesets σε καποιες περιοχες..

Ετσι και αλλιως παιζω ελαχιστα πλεον αντε ενα snorlax να συμπληρωσω regional pokedex και να μην ξανασχοληθω μεχρι κανα big update(gen2/legendaries)

Φιλος μου το βρηκε στα 30 λεβελ το σνορλαξ, οπως και εγω το λαπρας το βρηκα στα 27 η 28 αν θυμαμαι καλα (οπως και το lickitang). Οσο για τα γυμναστηρια ειναι καλο να εχεις μεγαλα CP με καλα movesets γιατι αν χτιστει 10αρι και εισαι πανω πανω εχεις σιγουρο collect. Εγω φυσικα που ειμαι instinct δεν εχω ποτε 10αρια γυμναστηρια, αλλα και παλι αλλο να εχεις 1200 lapras αλλο 2700... κραταει πιο πολυ ωστε να κανεις κανα collect.

Δημοσ.

Εδω κεντρο Αθηνας δεν παει τιποτα level 10 εκτος mystic, τα ριχνω solo και μετα απο δευτερόλεπτα/λεπτα το χουν παρει παλι. Waste of resources ειναι, εχω επενδυσει stardust μονο σε offensive moveset pokemons να παιρνω μερικα low level γρηγορα για τα coins και τελος.

• Moderators
Δημοσ.

Εγω για Pokedex θελω Chansey (δεν εχω δει ουτε ενα) charizard (Θελω 69 candies οποτε το εβαλα σαν buddy γιατι επισης δεν βλεπω κανενα), Alakazaam (επισης θελω70+ και βλεπω ενα τη βδομαδα και αν) και Blastoise που θελω 7 candies. Σημερα παω Ρωσια οποτε ελπιζω να βρω τιποτα διαφορετικο εκει.

Εδω εχω καποια gyms που τα εχω μερες και δεν πεφτουν πλεον. Περιπου εχω 6 τουλαχιστον τη μερα χωρις να χρειαστει να κανω βολτα για να παρω και αλλα :D

Δημοσ.

Προφανώς και αναφέρομαι στο ανύπαρκτο tracking system.

Όσο για το charmeleon, δεν λιώνουμε όλοι στο pokemon go. Έχω βέβαια τα candies τώρα αλλά περιμένω να πιάσω και άλλα pokemon για mass evolve.

Δημοσ.

Πήγα για δουλειά σήμερα το πρωί στη μαρίνα Ζέας.  Κατά τις 10.00 σκάνε 3 πούλμαν με σχολιαρόπαιδα για το μουσείο.  Από εκείνη την ώρα και μέχρι να φύγουν γύρω στις 12.30 γινόταν ο χαμός από pokemon στην περιοχή.  Στο στοπ του μουσείου δεν υπήρχε, ούτε μπήκε lure, παρόλα αυτά τα spawn ήταν τουλάχιστον 5 κάθε φορά.  Τυχαίο;

Πέρα από τα κλασικά ekans, pidgey πέταγε geodude, rhyhorn, clefairy, magikarp, goldeen κάργα.  Μετά τις 13.00 έπεσε ο ρυθμός και στις 17,00 που έφυγα ήταν τα κλασικά 1 - 2 εδώ και εκεί.

Δυστυχώς στην περιοχή που περπατάω (Γέρακας - πλατεία Αγίας Παρασκευής) μετά την αλλαγή των spawn points και των χρόνων δεν τα πάω καλά.  Το ραντάρ είναι σχεδόν πάντα κενό ή σου δίνει ένα pokemon χωρίς ελπίδα να το βρεις .  Σήμερα ξεκίνησα νέα χαρτογράφηση αλλά το ενδιαφέρον έχει μειωθεί πάρα πολύ.  Τα αυγά εξακολουθούν να δίνουν μ@λακίες οπότε αν δεν με τρακάρει snorlax δεν πρόκειται να το βρω.

Όσο για περπάτημα, ένα grimer βρήκα και το περπάτησα σε muk.  Gloom σε vileplume και τώρα περπατάω gastly για να κάνω haunter και το μετά του.  Μετά θα βάλω bulbasaur, abra, bellsprout. Αφού από αυτά στην καλύτερη περίπτωση να έχω πιάσει 1 και να έχω δει άλλο ένα κάπου στην πορεία.  Στο pokedex είμαι στα 135.

• Moderators
Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά εξαρτάται από την κίνηση στην συγκεκριμένη περιοχή για τα spawns. Όσο πιο πολλοί χρήστες τόσο πιο συχνά και πιο πολλά για αυτό και σε κεντρικά σημεία γίνεται χαμός

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...