Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

όλα καλά swimmer αλλα παίζεις λάθος το game :P, το gym απέναντι απο το σπίτι μου είναι δικό μου και θα μάθουν να το σέβονται :P ,δεν είναι για τους πόντους αλλα sending a message χαχαχα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πρέπει να πάω αύριο κέντρο, γιατί pokemon με μεγαλο cp δεν βρίσκω ούτε μ αίτηση. Το μεγαλυτερο που βρήκα είναι 120. Και είμαι 6 λεβελ. Σύνταγμα λογικά θα βρω.

νταξει δεν εισαι και μεγαλο λεβελ. υπομονή. αλλα συνταγμα λεει για το τζερτζελο της φασης

Πρέπει να πάω αύριο κέντρο, γιατί pokemon με μεγαλο cp δεν βρίσκω ούτε μ αίτηση. Το μεγαλυτερο που βρήκα είναι 120. Και είμαι 6 λεβελ. Σύνταγμα λογικά θα βρω.

Στον εθνικο κηπο μεσα να πας αν πας Συνταγμα, και εδω δεν εχει κανενα καλο, απλα μαζευονται περισσοτεροι και βαζουν lures που τραβανε Pokemon..

Γενικοτερα οπου βλεπεις στο χαρτη πιο σκουρο πρασινο γρασιδι (παρκο κλπ) εχεις περισσοτερες πιθανοτητες για κατι καλο

όλα καλά swimmer αλλα παίζεις λάθος το game :P, το gym απέναντι απο το σπίτι μου είναι δικό μου και θα μάθουν να το σέβονται :P ,δεν είναι για τους πόντους αλλα sending a message χαχαχα.

Ε καλα και εγω στην πολη μου το κεντρικο εγω θελω να το εχω και το παιρνω παντα, αλλα πιο καλο και λογικο ειναι να παιρνεις gym που δεν τα βλεπουν πολλοι ή ειναι απομακρισμενα και να παιρνεις καθε μερα coins και dust..

Καταρχην στο κεντρο αν περπατησεις 10χλμ και παρεις πχ 6-7 Gym μεσα σε 10 λεπτα εχεις χασει τα μισα, αρα τσαμπα προσπαθεια εκτος του XP

Έχω γνωρίσει τόσο κόσμο σε μία εβδομάδα όσο δεν έχω γνωρίσει τόσα χρόνια στο wow.

Πριν λίγο στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής είχαν βάλει 3 lures σε pokestops...θα γνώριζα κι άλλους αλλά έχε χάρη που διαβάζω για το μεταπτυχιακό.

ΥΓ. Η νέα έκδοση δουλεύει πολύ πιο στρωτά. Καλό κυνήγι.

Αν ημουν κατω των 18 θα σου ελεγα οκ για το παραπανω αλλα επειδη δεν ειμαι δεν μπορω να σου πω κατι παραπανω πανω σε αυτο,ειδικα το ''εχω γνωρισει''.

Εγω περιμενω να βγει πρωτα επισημα η Ευρωπαικη εκδοση(μπας και εχω αλλαξει και το κινητο που εχω)και μετα θα δω αν αξιζει να ασχοληθω με το εν λογω παιχνιδι λογω νοσταλγιας,αλλα σιγουρα δεν προκειται να γυρναω απο ακρη σε ακρη την Αθηνα για να ψαχνω για pokemon,δεν με παιρνει ηλικιακα που λεμε(ενταξυ δεν ειμαι και 30αρης να πεις οτι το βλεπω σαν παππους αλλα δεν ειμαι και στο Γυμνασιο που τα μυαλα ειναι στα συννεφα).

7ecc54637e0e43709da57d73b668c5b4.png

Συνταγμα τωρα, στα 3 αγαλματα πανω στη πλατεια

Και εδω safe link για την καινουρια εκδοση του apk http://www.apkmirror.com/apk/niantic-inc/pokemon-go/pokemon-go-0-29-2-release/pokemon-go-0-29-2-android-apk-download/

Οποτε εθνικος κηπος και εξω απο το μετρο περιπου ειναι καλα, γιατι εχει και πολυ κοσμο. Σε γενικες γραμμες, κανενα ποκεμον καλο που βρισκω; Γιατι εδω εχω πηξει στα voltrob :P

Αν ημουν κατω των 18 θα σου ελεγα οκ για το παραπανω αλλα επειδη δεν ειμαι δεν μπορω να σου πω κατι παραπανω πανω σε αυτο,ειδικα το ''εχω γνωρισει''.

Εγω περιμενω να βγει πρωτα επισημα η Ευρωπαικη εκδοση(μπας και εχω αλλαξει και το κινητο που εχω)και μετα θα δω αν αξιζει να ασχοληθω με το εν λογω παιχνιδι λογω νοσταλγιας,αλλα σιγουρα δεν προκειται να γυρναω απο ακρη σε ακρη την Αθηνα για να ψαχνω για pokemon,δεν με παιρνει ηλικιακα που λεμε(ενταξυ δεν ειμαι και 30αρης να πεις οτι το βλεπω σαν παππους αλλα δεν ειμαι και στο Γυμνασιο που τα μυαλα ειναι στα συννεφα).

λίγα λογια για τους 30χρονους weebo :P εμείς προλάβαμε τα red/blue στα φόρτε τους ... 

• Like 3

Πήγα στα ΚΕΠ, είχε πέσει το σύστημα αλλά δε με πείραξε, βρήκα αυτόν τον μόρτη (είμαι lvl 8 οπότε ΤΟΥΜΠΑΝΟ το 500άρι)

LGlnp78.jpg

Πολυ καλο.. Δεν εχω πιασει ακομα Evee

γενικα παιζουν κυριως 20-30 χρονων. Αν ρωτήσεις καποιον κατω των 16 για ποκεμον θα ξερει μαλλον μονο το πικατσου.

triggered από το ageism

Προσοχή στην Ομόνοια, μόλις είδα ότι κάποιος πυροβόλησε πεζούς. :|

more info pls

• Like 1

Πήγα στα ΚΕΠ, είχε πέσει το σύστημα αλλά δε με πείραξε, βρήκα αυτόν τον μόρτη (είμαι lvl 8 οπότε ΤΟΥΜΠΑΝΟ το 500άρι)

LGlnp78.jpg

τι κώλος θεε μου..

Φαση εχει σαν Pokemon, απο τα δυνατοτερα, το θεμα ειναι οτι καλυτερα ειναι να βρεις μια Evee γιατι μετα αν την εξελίξεις σχεδον τριπλασιαζει το CP της..

Και απο πριν αναλογα με τις επιθεσεις της ξερεις σε τι θα εξελιχθει (vaporeon, jolteon, κλπ), υπαρχει καπου στο reddit

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...