Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πήρα το update.  Λίγο μόνο είδα ότι όταν πάν να πιάσεις κάποιο monster εμφανίζει κάτι κυκλάκια στο πάνω μέρος της οθόνης με τον τύπο που αυτό είναι (bug, flying κλπ)

Δεν είδα κάτι να αλλάζει στην ευκολία πιασίματος. Πάλι κάτι σιχαμένα περιστέρια θέλουν 4+ μπαλάκια, μην πω για τα ιπτάμενα (golbat, fearow κ.α.) που δεν τα πετυχαίνω καθόλου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το update εχει βγει στην Ελλαδα, πολυ γρηγοροτερο evolve πλεον. Καταφερα να κανω 75 απο εκει που εκανα με το ζορι 67.

Ακομα ενα power up, μαξαρα και το gyarados, πηρε περιπου +38

ECdzSlb.png

Το πρόβλημα με τον ήχο που είχα εξακολουθεί να υπάρχει.  Δυστυχώς δεν το έλυσαν.

Το πέτυχα σε τοπικό gym:

post-206817-0-85994500-1476378019_thumb.png

Θέλω να πιστεύω από αυγό το βρήκε.

Τα δικά μου εξακολουθούν να βγάζουν μ@λακίες.  Μόλις έβγαλα ένα pidgey "simply amazing".

• Moderators

Ενα update. Αν και γενικα μαλακιες τελευταια. Προσπαθω να μαζεψω candies να κανω κατι evolve αλλα δεν παιζει να καταφερω συντομα να κανω evolve τον charmeleon και ενα abra σε alakazaam που θελω.

Perfect IV

Ενα 80+ vaporeon

και μια απο τα top cp που εχω.

Gyarados βγηκε με twister και τα αλλα δεν ειναι και τοσο καλα. Snorlax επισης μουφα moveset

Πήγα lv28 και νομίζω ότι κάπου εδώ το βαρέθηκα.

[rant mode on]

Στην περιοχή που κινούμαι βγάζει τα κοινότυπα.

Πόσες φορές να πάω 20+20 κλμ μέχρι το φλοίσβο για ψάρεμα;

Θες 4+ μπαλάκια για να πιάσεις pidgey και αυτό αν δεν σου πετάξει error ή φύγει στο τέλος.  Πολλά monster φεύγουν ή πετάνε error.

Θες μία ώρα+ για evolve και άδειασμα του καλαθιού.

1 stop στη γειτονιά και αυτό βγάζει Potions τις περισσότερες φορές.  Ευτυχώς στο 1 χλμ υπάρχουν 4 αλλά και πάλι για να μαζέψεις 200 μπαλάκια θες κοντά 2 ώρες.

Εδώ και 10 μέρες κάνει spawn μόνο αν είσαι σχεδόν από πάνω.

Κάνει spawn σπάνια σε περίεργα σημεία που δεν μπορώ να εντοπίσω γιατί το ραντάρ είναι άχρηστο.

Η μπαταρία κρατάει λιγότερο από τις πρώτες εκδόσεις και το τηλέφωνο ζεσταίνεται περισσότερο.

Το παιδί δεν μπορεί να παίξει γιατί δεν δουλεύει στο xiaomi.

Χάνω τον ήχο και πρέπει να βγαίνω κάθε τόσο από την εφαρμογή για να επανέρθει.

Αυγά 2 χλμ και που και που 5 και σπανιότερα 10.  Που βγάζουν κοινότυπα.

και να μην αρχίσω για τα gym ...

[rant mode off]

Το καλύτερο της εβδομάδας 2 στενά πιο κάτω την ώρα που περίμενα το λεωφορείο. Εκεί δεν έχω ξαναδεί κάτι.

post-206817-0-75982300-1476701309_thumb.png

• Like 1

Ειμαι στην ιδια φαση με σενα.Παρολο που ημουν τυχερος και μαζεψα σε 10 μερες τυχαια τα vaporeon-jolteon-flareon με χορταστικα CP, αρχισα να το βαριεμαι το αθλημα.

Θα ασχοληθω λιγο ακομα για να μεγαλωσω λιγο την τσαντα για τα items και για να κανω το haunter->Gengar.

Μετα αν δε δω κατι αλλο ενδιαφερον........Αυτα!

24lvl.

• Moderators

Γενικα αν πηγαινεις στα ιδια μερη ναι κατανταει βαρετο. Εγω πχ εχω βαρεθει να πιανω Drowzee και εχω δει ελαχιστα Charmander,Magmar (μονο 1 πριν 2-3 μερες), Omanyte, Abra κτλ.

Τουλαχιστον παω Ρωσια σε 3 μερες ελπιζω να εχει κατι διαφοερτικο εκει. Οχι τιποτα θελω να συμπληρωσω και το Pokedex αλλα με abra,charmander δεν βλεπω να βγαινει ακρη  θελω 90+70 candies αντιστοιχα και επισης δεν παιζει να βρω Chansey.

Πρεπει να φτιαξουν οσο πιο συντομα γινεται το Radar γιατι ειναι μια μαλακια και μιση. Με τις μαχες το μονο θεμα που εχω ειναι οτι ξεμενω απο revive

αυτο με τη μπαταρια το εχω παρατηρησει και εγω.επισης μετα τις τελευταιες 2 αναβαθμισεις καποιες φορες μου κλεινει η εφαρμογη χωρις λογο.αλλα το χειροτερο για μενα ειναι αυτο με το ρανταρ.οταν εισαι σπιτι σου η περιοχες που γνωριζεις που ειναι οι φωλιες οκ,τις πιο πολλες φορες δε το θες.αλλα οταν εισαι σε αγνωστα μερη ειναι δραμα.μου βγαζε κατι σπανια στο ρανταρ,τα ψαξα μια και δε τα βρηκα,τα ψαξα 2-3-4 δε τα βρηκα και πλεον δε τα ψαχνω καθολου.αν δε τα βγαλει στο δρομο μου δε κανω τον κοπο.αλλα ειναι και τα evolve.πχ αν θες να φτιαξεις gengar αντε χωρις ρανταρ να βρεις gastly στο κεντρο.η αντε βαλτον buddy και κανε 300 χλμ να μαζεψεις candies.πλεον αν δεν το ειχες παρει παρα πολυ ζεστα το θεμα απο την αρχη,μπορει πολυ ανετα να φτασεις lvl 30 και να μην εχεις συμπληρωσει pokedex.εγω 27 ειμαι με σχετικα χαλαρο παιξιμο και πιστευω πως αν δεν φτιαξουν το ρανταρ και 35 να φτασω δε θα το συμπληρωσω.και αυτο με τα αυγα αλλο χαλι.εκτος του οτι πρεπει να κανω ταμα για να παρω 10αρι εχει αρχισει και μου βγαζει πολλα strong(amazing ειναι τα καλα στην κοκκινη ομαδα).παλια επαιρνα και κανα lapras μεσα μεσα,πλεον μονο electrabuzz,magmar,onix.πιστευω πχ πως ποτε μου δε θα βρω snorlax

**αυτο που ειπες με το xiaomi τι εννοεις?κολλαει καπου και δεν ενοιγει το παιχνιδι η σου βγαζει οτι η συσκευη δεν ειναι compatible with this version?(παρολο που προφανως θα ειναι)

• Moderators

εχουν θεμα με το safety net που εχει βαλει. Γενικα τον εχει παιξει σε αρκετα θεματα η Niantic χωρις λογο. Αν θελει καποιος να παιξει απο το σπιτι μπορει να το κανεις χωρις ροοτ. Εχτες εβλεπα ενα τυπο στο YT επαιζε με καποιο προγραμμα (εβλεπα το Joystick και τις συντεταγμενες στην οθονη) 34λεβελ και μια χαρα επαιζε 

Εμενα μου λειπουν 9 για να συμπληρωσω και συντομα θα κανω evolve 3-4. Επισης συντομα θα παω 28! Αυτο το λεβελ εφυγε νερακι

Με xiaomi μου βγάζει failed to login.  Δεν είναι root αλλά έχει "international" version που για να την αλλάξω θέλει δουλειά (και bootloader unlock).

Δεν παίζει ούτε σε ένα ZTE της γυναίκας μου (με original firmware) αλλά δεν με ενδιαφέρει εκεί.  Παίζει στο Oneplus one και σε ένα tablet 10" sony -και τα 2 με original firmware.

Υπάρχει μια εφαρμογή (fly gps) που σου επιτρέπει να παίξεις από το σπίτι σου.  Τη δοκίμασα αυτές τις μέρες που είμαι τάβλα στο κρεβάτι από ίωση και έφαγα μπάνιο.

Δείχνει να παίζει καλά αλλά σποραδικά σε πετάει στην πραγματική σου θέση με 100% επιτυχία μπάνιου.  Δηλαδή εκεί που είσαι τοποθετημένος ξαφνικά σε κάνει teleport για 1-2 δευτερόλεπτα στην πραγματική σου θέση και πάλι πίσω στην επιλεγμένη τοποθεσία.  Μπορεί να στο κάνει 1 φορά στο τόσο ή πολύ συχνά.  Το βρήκα καλό για την γειτονιά που απλά σου πετάει το "πας γρήγορα".  Αν όμως ξεφύγεις από τα "οπτικά" όρια και κάνει teleport έχεις προσωρινό ban.  Δεν ξέρω αν υπάρχει όριο στα ban και μετά σε κόβει για πάντα.

Ίσως να υπάρχει και άλλη εφαρμογή με καλύτερη λειτουργία - δεν το έψαξα.

Η κόρη μου λέει ότι άλλαξαν το επίπεδο του zoom out του χάρτη.  Δηλαδή μπορείς να δεις μεγαλύτερη επιφάνεια εδάφους.  Παρατηρήσατε κάτι τέτοιο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...