Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κοβει κωλους ο hypno σε αμυνα ειδικα εαν εχει confusion/psychic! Δεν ειναι απο τα καλυτερα ποκεμον ομως λογω του μικρου cp οποτε σχεδον παντα θα ειναι κατω κατω στα γυμναστηρια εαν ολοι οι παικτες μεσα ειναι περιπου στα ιδια λεβελ. Δηλαδη.. εγω ειμαι 33 λεβελ (34 εαν κανω κανα εβολβ), εχω ενα hypno περιπου 1850cp μαξαρισμενο στα 29-30 λεβελ. Εαν το βαλω σε γυμναστηριο και ερθει ο αλλος ο 25αρης με ενα arcanine μαξαρισμενο για τα λεβελ του, με τη μια το δικο του θα ειναι πιο πανω απο το δικο μου το hypno.. Οποτε δεν ξερω εαν αξιζει..

Εκανα κατι εβολβ χτες (περιπου 10 χωρις lucky egg) ισα ισα να σβησω τιποτα η να κρατησω εαν βγουν με καλες επιθεσεις..

4v4J0cs.png

CAbjRw3.png

qHKhjTF.png

zFjd8CF.png

gYECp3t.png

dqBOJpD.png

4xSlMOw.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Για τον HYpno αναφέρομαι βασικα οταν κανω level up gyms οχι οταν ριχνω! ΤΟ θεμα ειναι οτι δεν ξερω με τι να τον ριξω. Parasect με solar beam ειναι καλο αλλα περα απο αυτο δεν εχω ιδεα τι αλλο να χρησιμοποιησω

Η κόρη μου που το έχει πάρει στα σοβαρά το παιχνίδι έχει έναν πίνακα για το τι ρίχνεις με ποιο.

Από τι βλέπω αυτά με το solar beam κάνουν αρκετή ζημιά.

Όσο για αυτό με το health, παρατήρησα και εγώ προβλήματα με τα gym.  Γενικά οι μάχες είναι λίγο στην τύχη - υποθέτω λόγω lag.

Βλέπω επίσης τα εξής προβλήματα με την τελευταία αναβάθμιση:

α. Πιάνεις ένα pokemon και μόλις βγεις είναι ακόμα εκεί - το κτυπάς και βγάζει error.

β. Μερικά με μεγάλο cp δεν πιάνονται με τίποτα.  Τους ρίχνεις και μόλις τους αγγίξει η μπάλα χάνουν τον στόχο και χωρίς να κουνιούνται.  Καμιά φορά μπορεί να γίνει κάτι αν βγεις και ξαναμπείς αλλά όταν μου τύχει κάτι τέτοιο φεύγω τρέχοντας.

γ. Βαράς και φεύγει η μπάλα στο υπερπέραν.  Δεν έχω καταλάβει πως μπορεί να γίνει αυτό, ακόμα και να θέλω να πετύχω κάτι τόσο μακριά  δεν έχω βρει πως διάολο να το κάνω. Μάλλον κάτι με το digitizer του κινητού παίζει.

δ. Δεν μετράει σωστά τα βήματα.  Ή έχουν κατεβάσει πάρα πολύ τον κόφτη ή "κλέβει".  Μια συγκεκριμένη διαδρομή που είναι 1 χλμ και την κάνω καθημερινά περπατώντας την βλέπει με τα βίας 600 μ.

Επιτέλους! Μου έτυχε αυγό 10χλμ - hurray!  ελπίζω να μην βγάλει arbok ...

Για τον HYpno αναφέρομαι βασικα οταν κανω level up gyms οχι οταν ριχνω! ΤΟ θεμα ειναι οτι δεν ξερω με τι να τον ριξω. Parasect με solar beam ειναι καλο αλλα περα απο αυτο δεν εχω ιδεα τι αλλο να χρησιμοποιησω

Για αυτο το ειπα, ειναι πολυ καλο αμυντικο ποκεμον το hypno για αυτο και δυσκολευεσαι να το ριξεις με μικροτερο.. Δοκιμασε να το ριξεις με κατι που εχει bite/fighting/bug ..

@papars δε βγαινει arbok απο 10αρι, κανενα evolution δε βγαινει απο αυγο.. Υπαρχει συγκεκριμενη λιστα με τα ποκεμον που μπορουν να βγουν απο το καθε ειδος αυγου..

• Moderators

γ)αυτο ειναι bug οταν ριχνεις την μπαλα την ωρα που πηδαει το ποκεμον ειναι γνωστο απο την αρχη

δ)η αποσταση γινεται update καθε 4 λεπτα. 

για τη λιστα

http://pokemondb.net/type

• Like 1

Ειχα παρει 7 10αρια αυγα σε 2 μερες και βγηκαν ολα αχρηστα. Ηθελα να ξερα τα snorlax και τα lapras που τα βρισκετε.

1 eevee, 2 hitmonchan, 1 electrubuzz, 2 pinsir, 1 chansey

Το 10ρι αυγό μου έβγαλε dratini και η μικρή το έκανε dragonite με 2 dragon moves και cp2019.  It's something ...

Πέτυχα και ένα omastar στη μαρίνα Ζέας σήμερα. Μπήκαν και τα 2 στο Pokedex.

• Moderators

Εβγαλε νεο update η Niantic. πιο γρηγορο evolve οποτε περισσοτερα μεσα στο μισαωρο! Καλο αυτο. Επισης Τα medals θα δινουν καλυτερα ποσοστα στο να πιασεις ποκεμον αν πχ εχεις 1 medal στο kindler (fire type) σημαινει οτι θα εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να πιασεις ενα τετοιο ποκεμον αν εχεις 2 ακομη περισσοτερες και αν εχεις χρυσο (3) τοτε ακομη πιο πολλες!

Δεν ήρθε ακόμα το update.  Ελπίζω να φτιάξανε τον ήχο που χάνεται.

Περαστικός από Φλοίσβο χτες βράδυ έπεσα πάνω σε ένα Gyarados - του άδειασα όλη την τσάντα με τα μπαλάκια και δεν το έπιασα - όχι ότι θα κέρδιζα κάτι αλλά έτσι για το γαμώτο.

• Moderators

Ναι σιγα σιγα θα βγει παντου. Ουτε εδω εχω ερθει αλλα το βλεπα σε ενα βιντεο!

Δεν ήρθε ακόμα το update.  Ελπίζω να φτιάξανε τον ήχο που χάνεται.

Περαστικός από Φλοίσβο χτες βράδυ έπεσα πάνω σε ένα Gyarados - του άδειασα όλη την τσάντα με τα μπαλάκια και δεν το έπιασα - όχι ότι θα κέρδιζα κάτι αλλά έτσι για το γαμώτο.

2016. 10. 10

Pokémon GO is in the process of being updated to version 0.41.2 for Android and 1.11.2 for iOS devices. Below are some release notes and comments from our development team.

• Catch Bonus: Trainers can earn a catch bonus for a Pokémon type as they catch more of a specific type.
  • Updated Gym Training: Trainers can now bring six Pokémon to battle at friendly Gyms. The CP of the Pokémon you are battling may be temporarily adjusted lower for your training session.
  • Egg & Incubator Screens: These will periodically update the distance walked without the Trainer needing to close and reopen the screen.
  • Fixed several audio issues.
  • Decreased the evolution animation time.
  • Minor fixes

• Moderators

Επισης οταν προπονεις ενα Gym πολεμας με 6 ποκεμον οχι με ενα και το CP πεφτει κοντα στο δικο σου ωστε να μπορουν να προπονουν τα Gyms και low level παιχτες. Δεν ισχυει το ιδιο στις μαχες

Καλά βλέπω μερικά gym και αναρωτιέμαι αν γίνεται να τα χτυπήσει κάποιος μόνος του.

Όσο οι περισσότεροι παίκτες ανεβαίνουν επίπεδο τόσο δυσκολεύουν οι μάχες.  Ή θα γίνει ποκερ και θα πρέπει να κάνεις συνδυασμούς για να τα ρίξεις ή θα γίνει ντου από πολλούς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...