Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορεί κάποιος να μου λύσει μία απορία;

Έριξα μια ματιά στο pokedex μου (δεν το κάνω συχνά) και βλέπω στα seen, Weepinbell, Lapras και Snorlax.  Τα οποία ΔΕΝ τα έχω δει ποτέ παρά μόνο σε gym.

Πως στο καλό βρέθηκαν αυτά στο pokedex;

edit: Είναι new feature ... http://pokemongohub.net/new-gym-bug-adds-pokemon-to-pokedex/

μαλακια μου φαινεται εμενα αυτο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γτ να είναι μαλακία;

Λογικό δεν το βλέπεις εφόσον πάλεψες ένα pokemon που δεν το είχες δει τότε να γραφτεί στο pokedex ότι το είδες;

Είναι σαν να σου τυχαίνει ένα Gyarados εκεί που περπατάς και να λες ότι δεν το έχεις δει ενώ πριν πάλευες ένα Gyarados σε Gym. :P

Πρεπει να το παλεψεις για να πει seen η αν πατησεις το gym και δεις τι ποκεμον εχει θα στο δωσει σαν seen επισης? Εγω τα εχω ολα οποτε δεν ξερω. Αν και αν βρω κανεναν bot/spoofer που εχει τα regional σε gym μπορω να το τεσταρω.. Απο την αλλη προτιμω το 142/142 στο pokedex.

Λεω να αλλαξω λεβελ σιγα σιγα, αλλα πρεπει να ασχοληθω με evolves και βαριεμαι. Δε θελω πολυ xp ακομα..

Εμένα (lv27) γιατί με γ@μάει έτσι;

post-206817-0-37477000-1476082323_thumb.png

Άντε να πετύχεις snorlax έτσι.

Το μόνο καλό που έτυχε το σκ είναι να βρω δύο που δεν είχα καθόλου.  Ένα electabuzz και ένα lickitung, και τα 2 στην γειτονιά μου - σε άσχετα σημεία.  Έψαχνα πάρα πολύ ώρα να βρω που ήταν.  Ειδικά το electabuzz το έψαχνα πάνω από μισή ώρα και μου έκανε εντύπωση που έμεινε τόση ώρα ορατό.

Σήμερα το πρωί είδα στο radar drowzee αλλά δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ.  Ελπίζω να τα εμφανίσει ξανά το απόγευμα.

Εμένα (lv27) γιατί με γ@μάει έτσι;

attachicon.gifScreenshot_20161009-140138.png

Άντε να πετύχεις snorlax έτσι.

Το μόνο καλό που έτυχε το σκ είναι να βρω δύο που δεν είχα καθόλου.  Ένα electabuzz και ένα lickitung, και τα 2 στην γειτονιά μου - σε άσχετα σημεία.  Έψαχνα πάρα πολύ ώρα να βρω που ήταν.  Ειδικά το electabuzz το έψαχνα πάνω από μισή ώρα και μου έκανε εντύπωση που έμεινε τόση ώρα ορατό.

Σήμερα το πρωί είδα στο radar drowzee αλλά δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ.  Ελπίζω να τα εμφανίσει ξανά το απόγευμα.

Εισαι και 27 και ψαχνεις για electabuzz? Εγω στα 27 μια ποκεμπολ τους πετουσα αν εβγαιναν στα lure και ελεγα μακαρι να κανει flee απο το να μου φαει πανω απο 1 μπαλα.  Στα λεβελ σου πρεπει να εχεις ειδη συμπληρωσει σχεδον ποκεντεξ εκτως και αν παιζεις σε περιοχη που δεν εχει καθολους spawns και xpαρεις με pidgey/ratata/weedle/caterpie.. Επισης τα 2αρια αυγα ειναι καλα, σιγουρα καλυτερα απο τα 5αρια..

• Like 1

Μου έκανε έλεγχο η αστυνομία χτες βράδυ, είχα πάει σε ένα ψιλό ερημικό pokegymn και έρχονται τρεις μηχανές

Με ρώτησαν αν περιμένω κανέναν ή αν μένω πουθενά εκεί κοντά  :devil:

Λέω όχι, έπρεπε να κάνω κάτι στο κινητό  :shock:

Τεσπα λέω οκ ,φεύγω

Μου έκανε έλεγχο η αστυνομία χτες βράδυ, είχα πάει σε ένα ψιλό ερημικό pokegymn και έρχονται τρεις μηχανές

Με ρώτησαν αν περιμένω κανέναν ή αν μένω πουθενά εκεί κοντά  :devil:

Λέω όχι, έπρεπε να κάνω κάτι στο κινητό  :shock:

Τεσπα λέω οκ ,φεύγω

Εγω τους λεω παιζω ποκεμον.

Εισαι και 27 και ψαχνεις για electabuzz? Εγω στα 27 μια ποκεμπολ τους πετουσα αν εβγαιναν στα lure και ελεγα μακαρι να κανει flee απο το να μου φαει πανω απο 1 μπαλα.  Στα λεβελ σου πρεπει να εχεις ειδη συμπληρωσει σχεδον ποκεντεξ εκτως και αν παιζεις σε περιοχη που δεν εχει καθολους spawns και xpαρεις με pidgey/ratata/weedle/caterpie.. Επισης τα 2αρια αυγα ειναι καλα, σιγουρα καλυτερα απο τα 5αρια..

Δυστυχώς.  Ακόμα και στα lure τα κοινά / κοινότυπα ποκεμον έρχονται άντε και καμία eevee.  Δεκάδες από τα pokemon στο pokedex τα έχω πιάσει μόνο μία φορά.  Να σκεφτείς ότι για buddy έχω βάλει το μόνο grimer που βρήκα για να συμπληρώσω το muk που δεν έχω.  Έχω 3 spawn point κάθε ώρα γύρω από το σπίτι μου και βγάζουν τα σιχαμένα pigey που είτε γίνονται καπνός είτε θέλουν 4 μπάλες το κάθε ένα.

Και με αρκετό τρέξιμο στο Φλοίσβο άντε να βγάλω dratini, goldeen και magikarp.

• Moderators

Μονο εγω ειμαι που ενω μπορω να ριξω Vaporeon/Flareon και αλλα τετοια ποκεμον ακομη και οταν πολεμαω με ποκεμον 600cp κατω και δεν μπορω να ριξω ενα κωλο Hypno?

Επισης κατι που εγινε χτες εκει που ειχα μια μαχη ξαφνικα το ποκεμον που πολεμουσα γεμισε λιγο health και εν τελει με σκοτωσε! Δεν μιλαω για τις φορες που απο το πουθενα εχασα health χωρις να εδειξε καν κινηση επιθεσης και μετα εγραψε οτι χρησιμοποιησε την ταδε επιθεση το αλλο ποκεμον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...