Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Διαβαζω τα παραπανω και αναρωτιεμαι γιατι καποιος να θελεει να βρισκει υψηλο cp σε απλα ποκεμον που η μονη χρηση τους ειναι φαρμαρισμα, εξελιξη και πισω για το εξτρα candy; Προτιμω να βρισκω περιστερια με πολυ χαμηλο cp που πιανονται με την πρωτη.
Υψηλο cp να βρουμε σε καποιο που θα εξελιξουμε για μαχη. Το περιστερι τι μαχη να κανει;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα αρχίσω να yolάρω και προς τα κει τότε. Dragonite και Lapras δεν έχω ακόμα από τα "καλά" pokemon

edit: Με τα Magikarp τι κάνουμε? Έχω τύχει κάμποσα και κοντεύω τα Candies για την εξέλιξη. Αλλά το πρόβλημα είναι ποιο να εξελίξω. 

Έχω ένα με 90~ CP και 90+ IV και ένα 150 CP και 70~ IV. Ποιο θα ήταν καλύτερο για εξέλιξη?

Γενικά τι να κοιτάξω στην προκειμένη περίπτωση? Το CP ή το IV του?

Επειδη Magicarp θα συναντησεις πολλα μεχρι την εξελιξη,κανε υπομονη.Εγω "σταμπαρισα" χθες το δικο μου.

93% iv και 138 cp

• Moderators

μολις πηγα λεβελ 26 και εχω καποια καλα χαλασε το κινητο μου και δεν μπορω να παιξω απο το παλιο γιατι εχει custom rom οποτε θα πρεπει να του περασω την στοκ! 

Εδω που ειμαι παντως καποια ποκεμον τα βλεπω με τα κυαλια οπως Kabuto + Omanyte. Magmar δεν εχω δει ουτε ενα

• Like 1

Spect

Αν θες κοιτάς τον οδηγό εδώ.

http://www.androidpolice.com/2016/09/11/guide-play-pokemon-go-0-37-rooted-android-magisk/

Εγώ το έκανα (σε custom rom) και έχω root και παίζω pokemon go, απλά κλείνω το root με το magisk.

Στην περίπτωση που ξεχάσω να κλείσω το root απλά κλείνω το pokemon go, κλείνω το root και ξανανοίγω το pokemon go.

• Moderators

ναι το χει παρει το ματι μου αλλα για το LG G2 Δεν εχω βρει κατι. Πηγα να δοιμασω να flasharv κατι πριν για το Magisk και τωρα επισκευαζω το παλιο μου κινητο ξανα :P

• Like 1

ξερει κανεις που μπορω να βρω eevee στην αθηνα μπας και κανω ποτε κανα vaporeon;

στην περιοχη μου δεν βρισκω κανενα....

ουτε εγώ έβρισκα , το έβαλα ως buddy και το εξέλιξα πάντως, καλή λύση.Αλλά εμένα μου λείπαν 5-6 candies τώρα για παραπάνω δεν το συζητάω

υγ.στην τελική δεν άξιζε κιόλας το περπάτημα τόσων χιλιομέτρων γιατί βγήκε ένα jolteon 250cp  :-(  :-(  :-(

• Moderators

ουτε εγώ έβρισκα , το έβαλα ως buddy και το εξέλιξα πάντως, καλή λύση.Αλλά εμένα μου λείπαν 5-6 candies τώρα για παραπάνω δεν το συζητάω

υγ.στην τελική δεν άξιζε κιόλας το περπάτημα τόσων χιλιομέτρων γιατί βγήκε ένα jolteon 250cp  :-(  :-(  :-(

τι σκατα eevee εκανες evolve? κατω απο 250 ουτε eevee δεν βρισκω πλεον (26). 

Εδω δεν παιζουν charmander οποτε και περπατησα 50+χλμ για να τον κανω evolve!

• Like 1

charmader ουτε γω εχω βρει στα 200+ χλμ πουχω κανει. ενα 510 πηρα απο ενα αυγο. για lg g2 παιζει καλα το magisk με cm13 εχω γράψει και ενα μικρο οδηγό στο xda.

• Moderators

εχεις το link προχειρο?

Εγω το πρωτο Charmander που ειχα βρει ηταν 96% και δεν θυμαμαι cp αλλα τωρα μετα το evolve ειναι 882. Μεχρι να τον κανω Charizard θα μου παρει αρκετο καιρο

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=68680286&postcount=2082

γενικά είναι λιγο ιστορία. 5-6 φορες δε bootare το κινητο μέχρι να βρω τι να φλασαρω σωστα και με ποια σειρα. οποτε θέλει προσοχή.

• Like 1

τι σκατα eevee εκανες evolve? κατω απο 250 ουτε eevee δεν βρισκω πλεον (26). 

Εδω δεν παιζουν charmander οποτε και περπατησα 50+χλμ για να τον κανω evolve!

ήταν προφανώς το τελευταίο eevee που είχα πιάσει, τώρα είμαι 15 λεβελ , το είχα πιάσει στα 9 λέβελ κάπου στις διακοπές, απο τότε δεν ξαναβρήκα eevee :wacko:  :wacko: , εδώ που έγω περπατάω και πάω το κλασικό που έχει πιο συχνά απόλα ( ακόμα και απο ratata ) είναι τα Growlithe πιάνω τουλάχιστον 5 κάθε μέρα,και πάρα πολλά cubone.

Παιδες οσοι δεν εχετε πολλα lure στην περιοχη, παρτε απλα ενα incense και μπειτε στο αστικο, ειναι περιπου 25-30 ποκεμον για 80 coins.

Στα δικα μου τωρα. Ψαχνω να βρω ποκεμον για να κανω power up, το θεμα ειναι οτι θελω αψογα IV οποτε και δεν ξερω αν αξιζει να κανω καποια που εχω.  Ειχα ΠΧ βρει ενα growlithe 93.3 IV και το ειχα κανει evolve και ειχε βγει με τα καλα skills /Fang/Blast, αλλα ειναι 1600κατι, ξερω οτι θα βγει κοντα 2600 τουμπανο αν ασχοληθω, αλλα απο την αλλη λεω να κανω power up κανενα snorlax/lapras/venusaur ..  Και δε θελω να κανω πανω απο 1-2 τωρα γιατι μια 6αδα νομιζω φτανει για 1st gen, εχουμε και τη δευτερη γεννια με Porygon2/kingdra/tyranitar που θα κοβουν κωλους..

Προβληματα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...