Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!

Τι είναι αυτά ρε Trilobyter;

Πως και έχεις buddy Snorlax;  Για power up;

Τι να πω και εγώ με τις π@παριές που πιάνω.  Μια τυπική μέρα χτες π.χ.

post-206817-0-99087100-1475258701_thumb.png

και σήμερα

post-206817-0-37576600-1475258747_thumb.png

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είμαι level 26.  Δεν πολύ παίζω γιατί δεν βλέπω νόημα πιά.

Πόσο να πλακωθώ στα gym και να περιμένω μια μέρα αν πάρω τα coins;

Και ναι μεν έχει γεμίσει ο τόπος από Pokemon αυτά είναι τα κλασσικά και με χαμηλό CP (γάτες, σκύλοι, μαϊμούδες, περιστέρια και φίδια).  Σπάνια να δω κάτι καλό.  Και τώρα τελευταία ακόμα και κάτι ekans με cp10 θέλουν 3 μπαλάκια για να τα πιάσεις - μην πω για growlith και zubat που πρέπει να αδειάσεις το clip.

Μου λείπουν αρκετά, π.χ. snorlax δεν έχω δει καν και το καλύτερο -σπάνιο- σήμερα ήταν pikachu με cp10!

Ζήτημα αν έχω πάρει 3 αυγά 10χλμ.  Και από το τελευταίο update και μετά ότι παίρνω είναι 2 χλμ.

Γενικά για τα αυγά υπάρχει theory ότι σε κάθε pokestop υπάρχει συγκεκριμένο modifier και παίζει ανάλογα με αυτό το τι αυγό θα σου δώσει (αν σου δώσει). 

Reddit post: Link.png Site: ΕΔΩ

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!

Τι είναι αυτά ρε Trilobyter;

Πως και έχεις buddy Snorlax;  Για power up;

Ναι για power up τον εχω. 8 candies per power up ζηταει πλεον. Ειχα Lapras παλιοτερα, αλλα τον αλλαξα, ισως ξαναβαλω Lapras καποια στιγμη ομως. Τα παω καλυτερα με Snorlax παρα με Lapras, ακομα δεν εχω βρει αυτο το καλο Lapras με τα καλα skills και 90%+ IV, και να φανταστεις εχω βρει γενικα περισσοτερα απο snorlax λογω της παραλιας που εχουμε εδω..

Δεν ξέρω τι βότσαλα έχει η δικιά σου παραλία αλλά εδώ δεν τα έχω δει τα snorlax (όπως και Muk, lickitung κ.α.).  Λόγω δουλειάς είμαι καθημερινά από Μαρίνα Ζέας μέχρι Μαρίνα Βουλιαγμένης με όλες τις ενδιάμεσες και άντε να πιάσω κανένα dratini (όπως σήμερα με cp10)

Μάλλον άτυχος είμαι.

Εχει και τα τυχερα της η λαϊκη...!Χχαχαχαχαχα!Τελικα οντως ισχυει αυτο που διαβασα οτι αρχιζουν και κανουν spawn πιο συχνα evolutions.

Στην Κεφαλονια προχθες ειχε αρκετα Tentacruel και καπου εσκασε κι ενα Venusaur στο tracking αλλα δεν το βρηκα.

IMG_1126.png

Ναι για power up τον εχω. 8 candies per power up ζηταει πλεον. Ειχα Lapras παλιοτερα, αλλα τον αλλαξα, ισως ξαναβαλω Lapras καποια στιγμη ομως. Τα παω καλυτερα με Snorlax παρα με Lapras, ακομα δεν εχω βρει αυτο το καλο Lapras με τα καλα skills και 90%+ IV, και να φανταστεις εχω βρει γενικα περισσοτερα απο snorlax λογω της παραλιας που εχουμε εδω..

Στην Θεσσαλονίκη δεν βρίσκεσαι? Εγώ κάνω συνήθως τη διαδρομή Λιμάνι-Λευκός-ΧΑΝΘ και τούμπαλιν και βρίσκω τέρμα Magnemite-Voltrobe. Πούθε τα βρίσκεις εσύ? :P

Δεν ξερω τι εχει συμβει απο το πρωι στη γειτονια μου (Χαιδαρι-συνορα με Περιστερι)αλλα μου αρεσει....!Στο ιδιο σημειο που βγηκε το Flareon το πρωι!

IMG_1131.png

• Like 1

Στην Θεσσαλονίκη δεν βρίσκεσαι? Εγώ κάνω συνήθως τη διαδρομή Λιμάνι-Λευκός-ΧΑΝΘ και τούμπαλιν και βρίσκω τέρμα Magnemite-Voltrobe. Πούθε τα βρίσκεις εσύ? :P

Λιμανι λευκο νικης ομιλο μεγαρο μαρινα σαρκ καλαμαρια χανθ ομπρελες και νεα παραλια

σημεια που εχω βρει λαπρας

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λιμανι λευκο νικης ομιλο μεγαρο μαρινα σαρκ καλαμαρια χανθ ομπρελες και νεα παραλια

σημεια που εχω βρει λαπρας

Θα αρχίσω να yolάρω και προς τα κει τότε. Dragonite και Lapras δεν έχω ακόμα από τα "καλά" pokemon

edit: Με τα Magikarp τι κάνουμε? Έχω τύχει κάμποσα και κοντεύω τα Candies για την εξέλιξη. Αλλά το πρόβλημα είναι ποιο να εξελίξω. 

Έχω ένα με 90~ CP και 90+ IV και ένα 150 CP και 70~ IV. Ποιο θα ήταν καλύτερο για εξέλιξη?

Γενικά τι να κοιτάξω στην προκειμένη περίπτωση? Το CP ή το IV του?

Επεξ/σία από dNt^

Δεν ξέρω τι βότσαλα έχει η δικιά σου παραλία αλλά εδώ δεν τα έχω δει τα snorlax (όπως και Muk, lickitung κ.α.).  Λόγω δουλειάς είμαι καθημερινά από Μαρίνα Ζέας μέχρι Μαρίνα Βουλιαγμένης με όλες τις ενδιάμεσες και άντε να πιάσω κανένα dratini (όπως σήμερα με cp10)

Μάλλον άτυχος είμαι.

ατυχία είναι όπως τα παρουσιάζεις έγω lvl 15 δεν υπάρχει να βρώ pidgey κάτω απο 150 cp :P , για ratata δεν το συζητάω δεν μπαίνω κάν στον κόπο να τα πιάσω,μου έχουν φάει όλες τις πόκεμπολ και φεύγουν στο τέλος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...