Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με τις τελευταίες αλλαγές έτυχα Kabutops cp711 στο spawn point έξω από το σπίτι μου.  Τον προηγούμενο καιρό έβγαζε Meowth.  Στα άλλα τριγύρω άρχισαν τα Venonat και Tangela όπου βρήκα ένα με solar beam.

Τα Golbat έχουν καμιά χρησιμότητα; Έχω μερικά με cp πάνω από 1000.

Δημοσ.

χθες βραδυ για βολτα με παρεα, δεν καταφέραμε να κανουμε μαχες σε gyms μαζι, αν εμπαινε ο ενας πεταγε τον αλλον.
σεβασμο εκει στη niantic δεν εχουν σε τιποτα?
να ξερα πραγματικα τι διαλα ετοιμαζαν έναν χρονο, τι κωδικας γραφεται τοσο καιρο δηλαδης? ετοιμη εχεις τη πλατφορμα από το ingress.
θεωρω απαραδεκτο τοσο καιρο και ακομα να ειμαστε σε εκδοση ουτε καν 0.5
ξεφτίλες, ευχομαι πραγματικα το κακο οποιουδηποτε product manager ευθυνεται γι αυτό το τσιρκο

Δημοσ.

Ώραια σταμάτα τότε και μην γράφεις στο θρεντ. Problem solved

lol οποτε να μην αναφερθεί άλλο ένα bug η οφειλω να χαιρομαι που τοσους μηνες δεν εχει γινει τιποτα ουσιαστικο περα απ το ότι δεν πεφτουν οι σερβερ-που οφείλεται στο ότι απλα δεν παιζει και η κουτση μαρια πλεον και όχι τοσο σε δουλεια της niantic

• Moderators
Δημοσ.

Άλλο το αναφέρω ένα bug άλλο το κραζω και άλλο το αναρωτιέμαι γιατί παίζω ακόμη. Δες το προηγούμενο ποστ σου και θα καταλάβεις γιατί έγραψα ότι έγραψα

Δημοσ.

Άλλο το αναφέρω ένα bug άλλο το κραζω και άλλο το αναρωτιέμαι γιατί παίζω ακόμη. Δες το προηγούμενο ποστ σου και θα καταλάβεις γιατί έγραψα ότι έγραψα

για πολύ συγκεκριμενο λογο που ανελυσα παραπανω

Δημοσ.

Έχει κανείς να προτείνει κάποια καφετέρια ή έστω κάτι παρόμοιο στην Αθήνα όπου μπορείς να πιάσεις pokestop; :P

Μου τελείωσαν οι pokeballs οπότε θέλω να γεμίσω πάλι.

Δημοσ.

Δες το Hick's στο Χαλάνδρι.  Αν περάσεις από εκεί πάρε παγωτό από το Solo Gelato - στον ίδιο δρόμο.

Βέβαια σε όποια πλατεία και να πας θα βρεις να γεμίσεις.

Για τη συνηθισμένη διαδρομή μου, σήμερα πήγε καλά η μέρα, Drowzee από αυγό, clefairy, πολλά sandshrew, growlithe, abra, ponyta, onix, ένα aerodactyl στη Ζέα, Mr. Mime και oddish στον Άγιο Ανδρέα.  Τα cp τους βέβαια απογοητευτικά ...

Βλέπω ότι έχουν αυξηθεί πολύ τα spawn points όμως παρατηρώ προβλήματα με την εφαρμογή.

Δείχνει να κολλάει συχνά - να αργεί να φέρει Pokestops και gyms στο προσκήνιο και πολλές φορές πετάει Error.

• Like 1
Δημοσ.

Έχει κανείς να προτείνει κάποια καφετέρια ή έστω κάτι παρόμοιο στην Αθήνα όπου μπορείς να πιάσεις pokestop; :P

Για Αθηνα δεν ξερω, Γλυφαδα τα Fridays εχουν Pokestop μεσα στο μαγαζι, 100%.

• Like 1
Δημοσ.

πλατεια γκαζι εχει ένα ποκεστοπ που το φτανεις από αρκετες καφετεριες

• Like 1
Δημοσ.

Το terra petra(Πετρούπολη) είναι pokestop έχει και πολλά πόκεμον συνήθως εκεί γυρώ

Με τα αυγά έχει παιχτεί κάτι? δεν μου βγάζει πια των 10 χιλιομέτρων...

Επίσης υπάρχει πιθανότητα να βάλουν και άλλα pokemon? απο νεότερες κασέτες? θα μου φανεί πολύ βαρετό μετά,ξέρει κανείς τίποτα?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...