Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειμαι στην άκρη του θεού για δουλεια και εχει ενα γυμναστήριο άδειο.Εβαλα ενα μικρο Πόκεμον μεσα κι άρχισα τις μάχες για να το ανεβάσω πιο γρηγορα.Ειναι δυνατόν να ανεβαίνει τοοοοοοσο αργα;Παιρνει ελάχιστα XP ανα μάχη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πετυχα σημερα ενα γυμναστηριο

3/7

Ισως χακερ λογω του ιδιου ονοματος, κατα τα αλλα τα 30 λεβελ δε λενε κατι.

Πηγα 33 εγω

yzvhEu5.png

Και power up το τερας.

GzqbZv0.png

• Moderators

Δεν το είπα για το 30, 25 είμαι εγώ και ξεκίνησα σχετικά αργά και δεν λιώνω κιόλας αλλά 3χαρακτηρες όλοι 3 ε κάπως περίεργο. Εκτός αν έχει 3 κινητά ταυτόχρονα

• Moderators

Jynx 1030cp 36% 

Lapras 1289cp 44% 

:cry:  :cry:  :cry:  :cry:

Και επισης δεν μπορω να βρω ενα pikachu της προκοπης να τον κανω evolve δεν εχω βρει κατι πανω απο 60%

Έχω xiaomi mi4 με Android 4.4. Έκανα σήμερα ενημέρωση το pokemon go και πλέον δε μπορώ να παίξω. Δεν είμαι rooted. Το έσβησα, το έκανα ξανά εγκατάσταση αλλά τίποτα. Τι κάνουμε;

Επιτελους μαζεψα αρκετα για dragonite, 91% IV δεν περιμενα να βρω καλυτερο dratini για evolve αλλα νομιζω καλα ειναι. :-D Μονο ο snorlax μου λείπει τωρα απο τα σπανια, σε egg ελπιζω wild δεν παιζει να βρω πουθενα, τα υπολοιπα σιγα σιγα με το buddy system θα τα κανω evolve για το pokedex entry. 

Για gyms και optimal movesets δεν πρόκειται να ασχοληθώ ιδιαίτερα, εκτος του οτι ειναι εντελως RNG το τι moves θα παρεις(μπορει να κανεις 10 gyarados και να παρουν ολα twister..) γενικα το συστημα δεν ειναι καλο. Για παραδειγμα μπορω να σολαρω τα περισσότερα gym αλλα ο defender οτι και να ειναι δεν μενει αρκετα για να εχει νοημα να κυνηγας το top, εκτος αν μενεις καπου απομακρυσμενα και το κρατας αρκετα ξερω γω. Θα ηθελα καλυτερο pvp για να εχει και νοημα το grind για καλυτερα movesets/IVs.. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...