Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνταγμα περασα και εγω την Κυριακη και οντως ειχε αρκετα Nodoran, μαλιστα εμφανιστηκε και ενα εξελιγμενο αλογατο (δεν θυμαμαι πως λεγεται) το οποιο ηταν παρα πολυ μακρια, δεν μπορουσα να το πετυχω με τιποτα, το αφησα να φυγει γιατι μειωθηκαν πολυ οι μπαλες που ειχα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Υπάρχει λόγος να κρατάω το κουτί μου γεμάτο με pokemon;

Εκτός από κάτι Pidgey που τα κρατάω για evolve, έχει νόημα να κρατάω κάποιο άλλο με χαμηλό cp ή κάποιο που δεν γίνεται evolve (π.χ. aerodactyl cp464);

Τίποτε κάτω από 300 δεν κρατάω αλλά και πάλι λόγω lv25 πρέπει να αρχίσω να διώχνω από 500/600 και κάτω γιατί μου έρχονται σχετικά μεγάλα σε σχέση με πριν.

Και μία απορία ακόμα.  Βλέπω εδώ και μερικές μέρες gym που είναι είτε άδεια, είτε με χαζά Pokemon (π.χ. ekans, zubat) είτε με πιο ανεβασμένα αλλά με χαμηλά cp.  Τι παίζει;

Εχει επισης νοημα για να τα βαζεις στα γυμναστηρια και να περνεις τα 10 νομισματα. Πρακτικα σε πολυσυχναστα μερη οτιδηποτε και να βαλεις σε γυμναστηριο συντομα θα το ριξουν, δυσκολο να αντεξει τις 21 ωρες που θελει για να παρεις αλλα 10 νομισματα. Γιατι λοιπον να βαζεις τα καλα σου στα γυμναστηρια και να σου γυρνανε πισω πεθαμενα οταν μπορεις να βαλεις ενα τυχαιο χαζοποκεμον που συντομα θα μετατραπει σε ενα candy; Εγω ετσι κανω, βαζω ποντικια, περιστερια οτιδηποτε δεν θελω, μου γυρναει πισω πεθαμενο αλλα εχω παρει τα νομισματα και δεν ξοδευω revive και potion για να το συνεφερω

• Like 1

• Moderators

Εξαρταται παντα το γυμναστηριο και ποσα λεβελ ειναι τα ποκεμον που εχει κτλ εγω πχ ειχα 4 για σχεδον ολη μερα. Το καλυτερο ειναι να βαλεις τα ποκεμον εφοσον εχει περασει ο χρονος και μπορεις να μαζεψεις αναπασα στιγμη! ΣΗμερα εβγαλα 30 ετσι :)

• Like 1

Αν βαλεις ekans εχει πεσει πρωτο και ευκολα μαλιστα. Αν βαλεις ενα τουμπανο θα παει πανω πανω και θα εχεις περισσοτερο χρονο.....

Φωτος

Eevee 95.6%

XbAzvkL.png

Slowpoke 91.1%

2RTm029.png

Dragonite 100%

ppWSfXE.png

• Like 2

εχετε και σεις θεμα με τα 10ρια αυγα? μετα τη τελευταια αναβαθμιση δε βρισκω 10ρι με τιποτα, πριν ενα στα 9 ηταν σιγουρα..τωρα καμια 30ρια αυγα και τιποτα

εχετε και σεις θεμα με τα 10ρια αυγα? μετα τη τελευταια αναβαθμιση δε βρισκω 10ρι με τιποτα, πριν ενα στα 9 ηταν σιγουρα..τωρα καμια 30ρια αυγα και τιποτα

ναι. με το που μπήκε η 0.35 δεν πέτυχα άλλο. ενω πριν ειχα ανοιξει 3. 

αξίζει magikarp 147cp 97%iv να γίνει evolve? είμαι 20.5 level.

κατι άλλο στο iv calculator το slider κατω δεν εχω καταλάβει. τι μου λεει? ποσο θα γίνει αν το κάνω evolve σε κεινο το lvl?  :blink:

ναι. με το που μπήκε η 0.35 δεν πέτυχα άλλο. ενω πριν ειχα ανοιξει 3. 

αξίζει magikarp 147cp 97%iv να γίνει evolve? είμαι 20.5 level.

κατι άλλο στο iv calculator το slider κατω δεν εχω καταλάβει. τι μου λεει? ποσο θα γίνει αν το κάνω evolve σε κεινο το lvl?  :blink:

φφφ εχει καταντησει κουραστικο, ολο κατι φτιαχνουν και κατι χαλουν..εγω σε λιγο παω lvl 26 και θα το παρατησω..εχω 126 στο pokedex, απο τα "καλα" μου λειπουν ο snorlax και ο dragonite αλλα μπορω να "ζησω" και χωρις αυτα..

Κάθομαι στο σπίτι και βλέπω στο χάρτη τι pokemon έχουν βγει σε κάθε περιοχή.

Φάση έχει. :P

Μέχρι στιγμής τα πιο σπάνια/fully evolved (όσα έχουν 3 μορφές όπως τα starters) που έχω δει είναι Pidgeot στο Ν. Ηράκλειο, ένα Alakazam και Jolteon αλλά δεν θυμάμαι που, ένα Flareon στην Ερμού, ένα Vaporeon στη Μαρίνα Φλοίσβου και ένα Gengar κάπου στο Τόκυο.

Btw το ΟΑΚΑ είναι nest από Bulbasaur.

Μου το είχε πει φίλος και το επιβεβαίωσα.

• Moderators

Για μενα αυτο που πρεπει να φτιαξουν ειναι τα spawns γιατι πχ αν ζεις αμερικα βρισκεις οτι θες και εχει spawns παντου ενω αλλου δεν παιζει τιποτα. Δεν εχω δει ουτε ενα charmander το ενα που εχω ειναι απο αυγο και το εχω βαλει σαν Buddy για να μαζεψω τα cundies που χρειαζομαι. 

Ενα τυπο που πετυχα στο youtube (Trainer tips) εχει λιωσει και λεει σωστα πραγματα και πολυ χρησιμες πληροφοριες οποιος θελει ας του ριξει μια ματια.

Επισης ειδα σε βιντεο του που εχουν αλλαξει το sightings και σου δειχνει που σχεδον ειναι το ποκεμον κατι που εδω τουλαχιστον δεν το εχω

Κάθομαι στο σπίτι και βλέπω στο χάρτη τι pokemon έχουν βγει σε κάθε περιοχή.

Φάση έχει. :P

Μέχρι στιγμής τα πιο σπάνια/fully evolved (όσα έχουν 3 μορφές όπως τα starters) που έχω δει είναι Pidgeot στο Ν. Ηράκλειο, ένα Alakazam και Jolteon αλλά δεν θυμάμαι που, ένα Flareon στην Ερμού, ένα Vaporeon στη Μαρίνα Φλοίσβου και ένα Gengar κάπου στο Τόκυο.

Btw το ΟΑΚΑ είναι nest από Bulbasaur.

Μου το είχε πει φίλος και το επιβεβαίωσα.

υπαρχουν ακομα χαρτες? τελευταια φορα ειχα ριξει μια ματια στο http://athens.pokegoearth.com/pokemon αλλα εκει μονο στο κεντρο τα δειχνει

υπαρχουν ακομα χαρτες? τελευταια φορα ειχα ριξει μια ματια στο http://athens.pokegoearth.com/pokemon αλλα εκει μονο στο κεντρο τα δειχνει

https://fastpokemap.se/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...