Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ριξαμε πολλα 10αρια γυμναστηρια των μπλε χθες, οταν ξυπνησουν τους περιμενει μια εκπληξουλα.

Και το καλυτερο ποκεμον που εχω βρει ποτε μου, και μαλλον το καλυτερο που μπορει να βρει κανεις in the wild - το ποσταρω τωρα, σας ειχα πει οτι θα το ποσταρα αργοτερα-

2VakS4B.jpg

95,6% IV 15-14-14 Snorlax!

Απιστευτο.

• Moderators
Δημοσ.

μου το εβγαλε και μενα μια φορα. In other news, Περιπου 70 evolves 1 Arcanine 1675 cp 89% & Vaporeon 1550 82%

και πλεον λεβελ 24. 

Και επισης επιασα ενα Dratini 445cp 95%

Δημοσ.

22 εγω απο χθες.Στα τοπ 2 Arcanine με 1585-87%  και 1558-91%.Μετα Magmar 1435-84%.

Προσπαθω να κρατησω τα χερια μου λιγο μαζεμενα και να μη χαλασω stardust αν και τα 3 εχουν περιθωριο,γιατι βλεπω τι πετυχαινει ο Trilo που ειναι πιο πανω και δε θελω να ξεμεινω.

• Moderators
Δημοσ.

ναι το θεμα ειναι οτι παντα οσο ανεβαινεις θα βρισκεις και καλυτερα αλλα για να παμε πχ εμεις απο τα 22-24 στα 30+ θελει καιρο.

Επισης ειναι τοσα πολλα τα xp Που χρειαζεσαι σε καθε λεβελ πλεον που πιστευω οτι μαζευεις stardust ειδικα αν σπας αυγα.

Εχτες ημουν κεντρο και ξαφνικα ειδα ενα γυμναστηριο απο λεβελ 6 που ηταν να πηγαινει στο 3 και μετα να το ριχνουν χωριςνα ναι καποιος τριγυρω.

Τελος αυτο που με εκνευριζει πολυ ειναι οτι στανταρ ποκεμον σε στανταρ σημεια γιατι καποιοι βρισκουν ολα τα καλα και αλλοι ολοι τις μαλακιες απλα επειδη ειναι σε λαθος μερος. Θα πρεπει να φτιαξουν λιγο το που και ποια ποκεμον εμφανιζονται

Δημοσ.

Αν και αλλαζουν τα spawn points η αληθεια ειναι οτι καποια συγκεκριμενα βγαινουν ακομα στα ιδια μερη.

Αυτο με το γυμναστηριο το εζησα προχθες στο δημαρχειο Χαιδαριου.Το εριξα και μπηκα και μετα απο 2 λεπτα αλλαξε χερια χωρις να ειναι κανεις στην ακτινα του γυμναστηριου.Ουτε σπιτια υπαρχουν να πεις ηταν κανεις απο σπιτι.

Ακομα υπαρχουν κρουσματα.Τουλαχιστον τα τρελα lvl στην περιοχη μου εχουν εξαφανιστει.

Δημοσ.

Εμένα ο μικρός μου γιός πήρε με άνεση την πλατεία Κολωνακίου σήμερα

Παλιά ουτε απ έξω δε παιρνούσες με τα χακαρίσματα

Δημοσ.

Τιποτα το ιδιαιτερο χθες, το καλυτερο που βρηκα ηταν ενα flareon

QP6K4m5.png

Εκανα και power up το τερας πριν μερες, αλλα ξεχασα να ποσταρω φωτο

ovpmBXZ.png

Ενα lapras που βρηκα πριν 2 μερες

THYJBan.png

Και το pokedex μου

ezZd1Ix.png

• Moderators
Δημοσ.

Λοιπον ερωτηση για evolves μιας και βρηκα τα σποτ που κανουν spawn τα Dratini

Abra  - 197cp 58% 12,0,14 Shadow Ball

Abra - 197cp 58% 13,1,12 Signal Beam

Abra - 95cp 89% 12,13,15 Signal Beam

Dratini 596cp 84% 15,14,9 Wrap

Dratini 445cp 96% 15,14,14 Twister

τι κανω evolve? Ποιο abra και ποιο dratini?

Δημοσ.

Από τα iv, ποιό κοιτάμε; minimum, average ή maximum? Πολλές φορές τυχΑίνει να βγάζει κάτι τέτοιο για παράδειγμα 20%-85%, που ξέρουμε πόσο ακριβώς έχει λοιπόν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...