Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα raichu δεν μπόρεσα να το βρω χτες βράδυ στον Φλοίσβο, παρόλο το περπάτημα ...

Muk υπάρχει κάπου στην Αθήνα;  Είδα ένα σε gym αλλά δεν το έχω δει ποτέ live.

Ξέρετε επίσης αν παίζει ρόλο η στάση για τα μπαλάκια που δίνει;  Είναι random;

Δημοσ.

Ένα raichu δεν μπόρεσα να το βρω χτες βράδυ στον Φλοίσβο, παρόλο το περπάτημα ...

Muk υπάρχει κάπου στην Αθήνα;  Είδα ένα σε gym αλλά δεν το έχω δει ποτέ live.

Ξέρετε επίσης αν παίζει ρόλο η στάση για τα μπαλάκια που δίνει;  Είναι random;

πικατσου, απειρους. ραιτσου ποτε. 

μουκ μου εβγαλε στο νεκροταφειο του σχιστου 3 φορες.

οπως και το μιμο, σε λουνα παρκ στις διακοπες + στο βιλατζ στο ρεντη.

• Like 1
Δημοσ.

δε χρειάζεται.

βγάζεις 50.000xp τη μέρα χωρίς incubators.

πιάνεις δηλαδή κάπου στα 250 πόκεμον τη μέρα (με great throw + curveball) και κάνεις 20 evolve τη μέρα.

αν όλα αυτά, ιδανικά, σου παίρνουν 1 λεπτό το καθένα, ξοδεύεις 5 ώρες τη μέρα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο PoGo. και αυτό είναι το ιδανικό σενάριο.

(όλα αυτά, αν παίζεις από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε στην Αυστραλία, χωρίς ούτε μια μέρα "ρεπό")

χαρά στο κουράγιο σου!

Αλλες μερες παιζω 1-2 ωρες και αλλες 8, αναλογα με το προγραμμα. Επισης ειχα παει διακοπες και δεν επαιζα καθολου 7 μερες. Αν δεν ειχα παει θα ειμουν +1 λεβελ, θα ειμουν 100% χακερ δηλαδη για καποιους :P

Δημοσ.

Βγήκε το update 0.37.0.

Για κάποιο λόγο στο tablet μου βγάζει ένα λογότυπο της google κάτω δεξιά - ενώ αυτό δεν υπάρχει στο τηλέφωνο.

Σε ένα τηλέφωνο με root δεν έκανε login καθόλου αλλά δεν ασχολήθηκα να δω αν αυτό έχει σχέση με το update.

Δημοσ.

ρε σεις τι παιζει με το μετρημα στα χιλιομετρα?. οταν πρωτοεβαλα buddy το squirtle ηδη ειχε περπατησει 200μετρα. και τωρα εκανα hatch ενα αυγο 4.5km απ το σπιτι μου  :mellow:

και κατι αλλο. ο σνορλαξ ο προστατης του χωριου πουχε το gym με αλλα 9 ποκεμον (10lvl gym δλδ) εντελως ξαφνικα εξαφανιστηκε μαζι με ολο το παρεακι του. και τωρα το gym άλλαξε team και εχει μονο δυο ποκεμον 1000αρια. να φαγανε κανα μαζικο μπανιο?

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά γίνεται από 10αρι αυγό να βγει eevee?? Εβαλα τρια 10αρια και απο τα τρια βγήκαν eevve με 350 cp μόνο...πολύ περίεργα πράγματα

Δημοσ.

Με την ιστορια με το ροοτ τωρα τι κανουμε?

Ξερουμε εαν εχουν καμια διαθεση να το βγαλουν h τρωει ποδι το game?

Το ροοτ το θελω γιατι δε τη παλευω με τις διαφημισεις που σε σπαμαρουν στο android.

Δημοσ.

Εχω να παρω 10αρι αυγο εδω και 25 μερες. Στις 25 αυτες μερες εχω σπασει 50 περιπου αυγα (2 την ημερα με το infinite incubator συνηθως με οχημα). Σε μια φαση ειχα βαλει 9 incubators μαζι απο τα λεβελ που ειχα μαζεψει για να φυγουν τα 5αρια και να παρω και κανενα 10αρι, αλλα παλι 5αρια μου εδωσε (και κανα 2 2αρια). Οποτε ουτε εγω ξερω τι παιζεται, η ατυχος η αλλαξανε τα rates στα 10αρια γενικα.

Βρηκαμε χθες ενα τρελο τρελο ποκεμον, απιστευτο πραγματικα, θα το ποσταρω αλλη φορα ομως.

Δημοσ.

Εχω να παρω 10αρι αυγο εδω και 25 μερες. Στις 25 αυτες μερες εχω σπασει 50 περιπου αυγα (2 την ημερα με το infinite incubator συνηθως με οχημα). Σε μια φαση ειχα βαλει 9 incubators μαζι απο τα λεβελ που ειχα μαζεψει για να φυγουν τα 5αρια και να παρω και κανενα 10αρι, αλλα παλι 5αρια μου εδωσε (και κανα 2 2αρια). Οποτε ουτε εγω ξερω τι παιζεται, η ατυχος η αλλαξανε τα rates στα 10αρια γενικα.

Βρηκαμε χθες ενα τρελο τρελο ποκεμον, απιστευτο πραγματικα, θα το ποσταρω αλλη φορα ομως.

Θελω να σε δω να πηγαινεις με 19km την  ωρα( γιατι αυτο ειναι το ανωτατο οριο σε περιπτωση που δεν το ηξερες) μεσα στην θεσ/νικη και τι στον κοσμο....

Πρεπει παντως να εχει φαει πολυ βρισιμο εκει πανω ετσι οπως οδηγεις...μπορει να εχεις προκαλεσει μεχρι και ατυχηματα δηλ...

Εκτος αν...

Δημοσ.

Θελω να σε δω να πηγαινεις με 19km την  ωρα μεσα στην θεσ/νικη και τι στον κοσμο....

Πρεπει παντως να εχει φαει πολυ βρισιμο εκει πανω ετσι οπως οδηγεις...

Εκτος αν...

Δε παω με 19. Το οριο ειναι τα 10.5 χιλιομετρα πλεον.

Απλα στα μετραει στην κινηση και στα φαναρια οταν σταματας. Εγω κανω πολλα χιλιομετρα την ημερα (τουλαχιστον 50), οποτε τα 10-15 τα μετραει.. Το buddy μου σε μια μερα εκανε 15 χιλιομετρα να φανταστεις, εσπασα 4 2αρια αυγα και 1 5αρι νομιζω. Κωλοφαρδος γιατι ειχα 2αρια αυγα, συνηθως ολα 5αρια ειναι, για αυτο εχω σπασει τοσο λιγα αυγα συνολικα..

Παλιοτερα που το οριο ηταν τα 20 πηγαινα με 18 ξερωγω κατα τις 4 το πρωι με τη μηχανη οταν τυχαινε και ειμουν εξω τετοιες ωρες, την ημερα ομως δεν γινοταν αυτο.. τωρα δε γινεται ετσι και αλλιως λογω των 10.5 χμαα, απλα οταν πας και σταματας σε φαναρι σου γραφει καποια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...