Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 πλέον τα 10αρια αβγά και θα διαθέσω τα coins μου σε incubators τελικά και μόλις μαζέψω κι αλλα θα βάλω lucky egg και θα γίνει πανηγύρι μαζί με τα evolves.Ελεγα να μεγαλωσω το backpack αλλα το ξανασκέφτηκα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μερικά pokemon που εμφανίζονται στο βάθος - βάθος, πως πιάνονται;

Έτυχα σε ένα golbat cp1150 που ίσα που το έβλεπα πίσω πίσω.  Είναι που είναι διαολεμένα τα golbat που πετάνε ήταν και στο βάθος - μου έφαγε όλες τις μπάλες ...

Πραγματικά θέλω corssover με to DOOM, ειδικά τα περιστέρια θα τα πλάκωνα με το πριόνι και τα bat με το energy gun ... :devil:  

• Moderators

Μολις εφτασα 23 και εχω ενα Flareon 82% 1466cp μετα απο evolve και 3 hypno στα 1330,1259 + 1248 αντιστοιχα για να χτυπαω κανα gym. 

Αντε να δουμε τωρα πως θα ανεβω στο επομενο. Μεχρι ποσα evolves προλαβαινει κανεις να κανει με ενα lucky egg? γιατι θελει ωρα μεχρι να κανει ολες τις μαλακιες του η εφαρμογη ειδικα αν εχεις και καποιο νεο ποκεμον.

Αυτο που με εκνευριζει ειναι οτι γενικα παιζουντα ιδια και τα ιδια ποκεμον κατι καλο δεν εχω πετυχει οσο και αν εχω γυρσει

Μερικά pokemon που εμφανίζονται στο βάθος - βάθος, πως πιάνονται;

Έτυχα σε ένα golbat cp1150 που ίσα που το έβλεπα πίσω πίσω.  Είναι που είναι διαολεμένα τα golbat που πετάνε ήταν και στο βάθος - μου έφαγε όλες τις μπάλες ...

Πραγματικά θέλω corssover με to DOOM, ειδικά τα περιστέρια θα τα πλάκωνα με το πριόνι και τα bat με το energy gun ... :devil:  

Golbat, ίσως το μόνο πόκεμον που δε δοκιμάζω καν να ρίξω μπάλα.

άχρηστο ακόμα και σε υψηλά CP, δύσκολο να το πιάσεις, δίνει όσα candy/stardust δίνει και ένα Zubat

Πηραμε και το level, καναμε και power up τον Megakarp!

7vCfCWe.png

zVmCR1P.png

λύσε μου μια απορία, αν δε γίνομαι αδιάκριτος φυσικά.

πώς γίνεται να έχεις πάει level 32, αν σύμφωνα με τα λεγόμενά σου δεν ξοδεύεις λεφτά για το game? (άρα no lucky eggs, no incubators κτλ κτλ)

spoofing?

εγω οταν ειχα βαλει το αυγο μου παιρνε περιπου 1 λεπτο για 2 evolve.παιρνει ωρα η διαδικασια  του evolve και ειχα και μερικα καινουργια για το pokedex.απλα εχε το νου σου,περα απο τα μουφα πχ pidgey που θελουν λιγα candies και θα τα κανεις evolve ολα ανεξαρτητως αν εχουν καλο iv,στα πιο καλα ποκεμον να εχεις περασμενα στα favorite ποια θες να κανεις evolve.πχ αν εχεις 5 eevee και θες να κανεις τις 2 να εχουν το αστερακι πανω να πηγαινει κατευθειαν το ματι μη χανεις χρονο.δε φανταζεσαι ποσο γρηγορα θα περασει το μισαωρο.

σχετικα με τον τριλο,το παλικαρι εχει εξηγησει πως ανεβαινει και εφοσον παιζει ετσι δε φαινεται παραλογο το λεβελ του.παει πολυ συχνα σε μερη με lure,καβαλαει τη μηχανη και ανοιγει κανα αυγο,μονο ετσι ανεβαινεις.αν πχ εισαι αθηναιος και δε πας στο συνταγμα μερα παραμερα πως θα ανεβεις?φερνοντας τη γειτονια γυρα με το κινητο στο χερι?και τα νομισματα απο ενα σημειο και μετα μαζευονται απο τα gym ανετα για να αγορασεις αντικειμενα

κατι τελευταιο σχετικα με τα αυγα.εγω πολλες φορες αφηνω ανοιχτη την εφαρμογη στο σπιτι και ο χαρακτηρας ψιλοπερπαταει.δε παει μακρια αλλα το τετραγωνο το φερνει γυρα αρκετες φορες.σιγουρα δε θα ανοιξει σε ενα απογευμα το αυγο αλλα θα κανει κανα 500αρι

• Like 1

O Κοσμος το εχει τουμπανο και μεις κρυφο καμαρι

ΟΙ μιση εδω μεσα παιζουν με.. τους γνωστους τροπους και οι αλλοι μισοι ειτε απλα φοβουνται να το κανουν ειτε δεν ξερουν πως...

Αντε τωρα  μετα το νεο update  να δουμε τι θα γινει..

σχετικα με τον τριλο,το παλικαρι εχει εξηγησει πως ανεβαινει και εφοσον παιζει ετσι δε φαινεται παραλογο το λεβελ του.παει πολυ συχνα σε μερη με lure,καβαλαει τη μηχανη και ανοιγει κανα αυγο,μονο ετσι ανεβαινεις.αν πχ εισαι αθηναιος και δε πας στο συνταγμα μερα παραμερα πως θα ανεβεις?φερνοντας τη γειτονια γυρα με το κινητο στο χερι?και τα νομισματα απο ενα σημειο και μετα μαζευονται απο τα gym ανετα για να αγορασεις αντικειμενα

δεν έχω λόγο να μη τον πιστέψω, απλά με παραξένεψε που σε κάποιες screenshots του "κρύβει" πράγματα με το paint (δε μιλάω για το όνομα του προφανώς, κάποια κουτάκια που σβήνει πάνω δεξιά)

αν αγόραζε incubators δηλαδή πόσο θα είχε φτάσει, 35?

Μολις εφτασα 23 και εχω ενα Flareon 82% 1466cp μετα απο evolve και 3 hypno στα 1330,1259 + 1248 αντιστοιχα για να χτυπαω κανα gym.

Αντε να δουμε τωρα πως θα ανεβω στο επομενο. Μεχρι ποσα evolves προλαβαινει κανεις να κανει με ενα lucky egg? γιατι θελει ωρα μεχρι να κανει ολες τις μαλακιες του η εφαρμογη ειδικα αν εχεις και καποιο νεο ποκεμον.

Αυτο που με εκνευριζει ειναι οτι γενικα παιζουντα ιδια και τα ιδια ποκεμον κατι καλο δεν εχω πετυχει οσο και αν εχω γυρσει

Αν εχεις κανει favorite ολα τα Πόκεμον που θα κανεις evolve τοτε προλαβαίνεις 60με65 στο νερό!

Το καινούργιο update γιατι δεν εχει βγει στο AppStore ξερει κανεις;

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να ρωτήσω για μέρη στην Αθήνα που έχουν πολλά μαζεμένα pokestops και υπάρχει κόσμος που βάζει lure. Έχω ήδη γυρίσει Σύνταγμα και Μαρίνα Φλοίσβου πολλές φορές και έλεγα μήπως γνωρίζετε κάποιο άλλο μέρος και ποιες είναι οι ιδανικές ώρες να πας. Επίσης Έχω στο pokedex 110 pokemon και μπορώ να εξέληξω και κάποια ακόμα. Μου λείπουν ποκεμον χωρίς εξέλιξη πχ Magmar. Υπάρχουν μέρη που κάνουν πιο συχνά spawn? Ευχαριστώ!!

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να ρωτήσω για μέρη στην Αθήνα που έχουν πολλά μαζεμένα pokestops και υπάρχει κόσμος που βάζει lure. Έχω ήδη γυρίσει Σύνταγμα και Μαρίνα Φλοίσβου πολλές φορές και έλεγα μήπως γνωρίζετε κάποιο άλλο μέρος και ποιες είναι οι ιδανικές ώρες να πας. Επίσης Έχω στο pokedex 110 pokemon και μπορώ να εξέληξω και κάποια ακόμα. Μου λείπουν ποκεμον χωρίς εξέλιξη πχ Magmar. Υπάρχουν μέρη που κάνουν πιο συχνά spawn? Ευχαριστώ!!

Μάγκμαρ στη πλατεία Δαβακη στη Καλλιθεα αργά το βράδυ εχω πετύχει κάποιες φορές!

Για λιουρ στην εστία Νέας Σμύρνης 3πλο!

Golbat, ίσως το μόνο πόκεμον που δε δοκιμάζω καν να ρίξω μπάλα.

άχρηστο ακόμα και σε υψηλά CP, δύσκολο να το πιάσεις, δίνει όσα candy/stardust δίνει και ένα Zubat

λύσε μου μια απορία, αν δε γίνομαι αδιάκριτος φυσικά.

πώς γίνεται να έχεις πάει level 32, αν σύμφωνα με τα λεγόμενά σου δεν ξοδεύεις λεφτά για το game? (άρα no lucky eggs, no incubators κτλ κτλ)

spoofing?

Το εχω πει και σε αλλα ποστ. Εχω παρει μια 25αδα lucky eggs με 10 ευρω, αυτα ειναι τα λεφτα που εχω βαλει, εχω καποια coins και απο gyms για bag upgrades. Το καταλαβαινω αν φαινεται πολυ μεγαλο το λεβελ μου, αλλα ειμαι ενας απλος παικτης που παιζει πολλες ωρες σε lures, και εδω που παιζω δεν ειμαι ο μονος, ειμαστε ολοι πανω απο 30 με την παρεα που καθομαι, ο μεγαλυτερος εχει γυρω στα 4εκ XP αυτη τη στιγμη..φυσικα οι υπολοιποι εκει στα lure ειναι μικροτερα λεβελ.

Οσο για αυτα που κρυβω εινα οι φατσες των ατομων που μιλαω στο facebook, δηλαδη ειναι το κυκλακι του chat head απο το facebook, ελεος ρε παιδια.

Προσπαθω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας τωρα ε?

Α και τελος, τα incubator δινουν πολυ λιγο XP, δε θα με βοηθουσαν στο να xpαρω στα λεβελ που ειμαι (αν και τα dust που δινουν ειναι αρκετα καλα, αλλα εγω λεφτα για incubators δε δινω). Εχω σπασει 130κατι αυγα νομιζω, και εχω κανει 400κατι χιλιομετρα πλεον (τα περισσοτερα με τη μηχανη/μηχανακι/αμαξι). Δυστυχως ποδηλατο δεν εχω, θα ηταν ακομα πιο ευκολο αν ειχα, θα γυρναγα και κανενα ποκεστοπ..

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσπαθω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας τωρα ε?

δε χρειάζεται.

βγάζεις 50.000xp τη μέρα χωρίς incubators.

πιάνεις δηλαδή κάπου στα 250 πόκεμον τη μέρα (με great throw + curveball) και κάνεις 20 evolve τη μέρα.

αν όλα αυτά, ιδανικά, σου παίρνουν 1 λεπτό το καθένα, ξοδεύεις 5 ώρες τη μέρα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο PoGo. και αυτό είναι το ιδανικό σενάριο.

(όλα αυτά, αν παίζεις από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε στην Αυστραλία, χωρίς ούτε μια μέρα "ρεπό")

χαρά στο κουράγιο σου!

Επεξ/σία από Zigaboo
  • Like 1

• Moderators

Αν εχεις κανει favorite ολα τα Πόκεμον που θα κανεις evolve τοτε προλαβαίνεις 60με65 στο νερό!

Το καινούργιο update γιατι δεν εχει βγει στο AppStore ξερει κανεις;

Facorite εννοειται οτι εχω ολα τα ποκεμον που πανε για evolve οπως επισης δεν δινω σημασια σε Pdigeys/ratatas/spearows καθως ολα πανε για evolve.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...