Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν κατηγορω κανεναν εγω προσωπικα, απο τη στιγμη που το παιχνιδι απο πλευρας Niantic βγηκε πετσοκομμενο, με χαλασμενο tracking system, χωρις μαχες, με στατιστικα προχειρα που ειναι συνδεδεμενα με αριθμο Pokedex, με bugs και χωρις καμια επικοινωνια με το community, εγω μεχρι και τα bot δεχομαι απο τη στιγμη που το κανει καποιος απλα για να πιασει ολα τα ποκεμον αλλα δεν παιρνει Gyms φυσικα.

Το θεμα ειναι, οτι αν βαλω κατω και υπολογισω την προσπαθεια και τα χιλιομετρα και τις ωρες σε Lure που ξοδεψα εγω απο την πρωτη μερα, ακομα και αν στη συνεχεια μειωθηκε, και ενω καταφερα να μαζεψω σχεδον 1.500.000 XP, μιλαμε για τρελο καψιμο για εναν 20+ χρονων με υποχρεωσεις και ενδεχομένως δουλεια για να καταφερει να μαζεψει σχεδον 3.000.000 XP. (Εγω εντομεταξυ εφευγα για λιγο απο τη δουλεια μεσα στο 8ωρο και εκανα τον κυκλο του τετραγωνου για αυγα, και ειχα και 2 Pokestop εντος range που καθε 5 λεπτα επαιρνα XP + Items + Pokemon) και οταν σχολαγα, καθομουν Πλατεια Συνταγματος στα Lures και περπατουσα μετα μεχρι Ακροπολη και πολλες φορες μεχρι Αγιο Ιωαννη για τα αυγα (εχασα 4 κιλα σε 2 εβδομαδες κατι δυσκολο μιας και δεν εχω παραπανισια).

Οποτε ή επαιξε χακιά στην αρχή του παιχνιδιου που δεν μπορει να καταλαβει η Niantic (υπαρχουν ακομα κολπακια), ή χαλασε αρκετα λεφτα σε Lucky eggs κλπ ή ειναι legit φυσικα κατι που εγω δεν θα συνεχιζα γιατι πραγματικα κατανταει ανουσιο και τρελο να θες εκατομμυρια XP για να πας απο τα 28 στα 30+ οταν θες 1.300.000 να πας απο το 1 στα 28 level και δεν εχω τοσο χρονο να ξοδεψω (ενω ηδη ξοδευα μπορει και 14ωρα με ανοιχτη εφαρμογη, farm, περπατημα, καπελο Pokemon, Smartwatch με watchface Pokeball, ο νουμερο ενα πορωμενος :P ) Φυσικα υπαρχουν ατομα που θα το κανουν, γιατι τους αρεσει κλπ

Δεν εχει σημασια παντως.. Το θεμα ειναι που θα παει το game, τι αλλα πραγματακια θα βγουν στη συνεχεια (θρυλικα, μαχες, trade, κλπ) γιατι δεν νομιζω το buddy system που θα μπει στο επομενο update να με κανει να σηκωθω απο την καρεκλα μου ή να με πορωσει παλι.

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδες ο τριλο εχει τα περισσότερα ποστ σε αυτο το θρεντ που αναλύει απο την αρχή τις κινήσεις του τι πιάνει που παει κτλπ το παλικάρι απλά το γουστάρει πολυ το γκειμ και το εχει λιώσει! Ενα αυτο.

Με τα αυγά παιδες μου εχω παρατηρήσει οτι ανάλογα στο σημείο που εισαι παίζει ρόλο τι θα σου σκάσει π.χ. εχθές φαρμαρα στο Φλοίσβο και μου έσκασαν 2 ματζικαρπ ενώ ανάλογα ενα φιλαράκι που φαρμαρε ΟΑΚΑ του έσκασαν 2 μπουλμπα.. Απο εκει και πέρα όσον αφορά για τον μρ μαιμ που είπατε εγω ειχα πιάσει απο το 6ο λεβελ όπως και μάγκμαρ οποτε οτι λβλ και αν εισαι αν υπάρχει Πόκεμον σε ενα σημείο το βλέπεις οποίο και αν ειναι αυτο και μπορεί και με περισσότερα σπ απο οτι θα το δει κάποιος μεγαλύτερος σε λβλ όπως τοτε που βρήκα φλαρεον με φίλο 12λβλ εγω 5λβλ αυτός και εμένα μου το είχε βγάλει 45σπ παρακαλώ και του φίλου 521..

• Like 1
Δημοσ.

Παιδες ο τριλο εχει τα περισσότερα ποστ σε αυτο το θρεντ που αναλύει απο την αρχή τις κινήσεις του τι πιάνει που παει κτλπ το παλικάρι απλά το γουστάρει πολυ το γκειμ και το εχει λιώσει! Ενα αυτο.

Με τα αυγά παιδες μου εχω παρατηρήσει οτι ανάλογα στο σημείο που εισαι παίζει ρόλο τι θα σου σκάσει π.χ. εχθές φαρμαρα στο Φλοίσβο και μου έσκασαν 2 ματζικαρπ ενώ ανάλογα ενα φιλαράκι που φαρμαρε ΟΑΚΑ του έσκασαν 2 μπουλμπα.. Απο εκει και πέρα όσον αφορά για τον μρ μαιμ που είπατε εγω ειχα πιάσει απο το 6ο λεβελ όπως και μάγκμαρ οποτε οτι λβλ και αν εισαι αν υπάρχει Πόκεμον σε ενα σημείο το βλέπεις οποίο και αν ειναι αυτο και μπορεί και με περισσότερα σπ απο οτι θα το δει κάποιος μεγαλύτερος σε λβλ όπως τοτε που βρήκα φλαρεον με φίλο 12λβλ εγω 5λβλ αυτός και εμένα μου το είχε βγάλει 45σπ παρακαλώ και του φίλου 521..

Για το Pokemon που βγαινει απο το αυγο, εχουν πει στο reddit (και απο οτι φαινεται ετσι ειναι) οτι την στιγμη που το βρισκεις ειναι σαν να το πιανεις κιολας. Δεν εχει σημασια που θα σκασει, αλλα που θα το πιασεις. Οποτε αν το εχεις πιασει κοντα σε νερο, ίσως να βγει Pokemon νερου. 

Και το CP του εξαρταται απο τι level θα εισαι οταν το πιασεις, οχι τι level θα εισαι οταν θα σκασει..

Δημοσ.

Ευχαριστώ φιλε Swimmer δε το ήξερα οτι εχει σημασία που θα πιάσεις το αυγό.

Και κατι αλλο που θέλω να μάθω..προσωπικά πιστεύω οτι δεν εχει σημασία να κοιτάμε το iv σε Πόκεμον που θα κάνουμε ιβολβ και αργότερα δε πρόκειται να επενδύσουμε Καντι σε αυτα αλλα μονο το cp για να βγει όσο το δυνατόν μεγαλυτερο γιατι ετσι και αλλιώς ετσι θα μείνει μετα δε θα το μεγαλώσουμε και αλλο πχ ρατατα κιουμπον μανκει κτλπ

• Moderators
Δημοσ.

Εφτασα σε 2 μερες απο 16 στο 20 με το τρικ με τα evolves + lucky eggs. Εχω απειρα ratatat + spearow + pidgeys τριγυρω μου . Επισης εχω καποια pokestops που δινουν αυγα το ενα μετα το αλλο αλλα δεν εχω incubators. Πλεον κανω το μεγαλυτερο hatching μεσα στο λεωφορειο για και απο τη σχολη!

περιμενω τωφα να βρω τιποτα της προκοπης γιατι εχω ενα gym διπλα στο σπιτι και το πηραν παλι

Δημοσ.

Φιλε σπεκτ θα σου έλεγα να μην εστιάζεις να παίρνεις το τζιμ του σπιτιού σου αλλα κάποια στιγμή μέσα στη μέρα να παίρνεις πολλα μαζι και να κανεις κολεκτ για να μαζεύεις κοινς και να ψωνίζεις ινκιουμπατορς και λακι εγκς..

Δημοσ.

Τα Pokemon με ???? βγαινουν ακομα, αλλα ειναι αρκετα σπανια σε ατομα ανω των 25 λεβελ.. πρεπει ειτε να μην εχεις πολυ δυνατα ποκεμον, ειτε να χτυπησεις φλεβα χρυσου και να σου πεταξει τερματισμενο dragonite/lapras/snorlax που φτανουν μεγαλα cp απο τα αλλα γενικα. Εγω εχω να δω ???? εδω και πανω απο ενα μηνα, ουτε που θυμαμαι το τελευταιο που ειχα δει, και ουτε προκειται να ξαναδω καποιο εκτως και αν μου βγαλει dragonite η τα αλλα δυο που ειπα, μεσα σε αυτες τις μερες, γιατι σε κανα δυο μερες θα εχω κανει ειδη 3χιλιαρο dragonite και δε θα ξαναδω ποτε ??? εκτως και αν πιασω wild mewtwo ^^. εχω πολυυ candy απο dratini και δεν αντεχω να τα κραταω αλλο..

Τα goldbat ειναι μακρια, θελει να την πεταξεις αρκετα δυνατα.. εγω τα χτυπαω ολα με curve + great throw πλεον, οποτε θελει εξασκηση.. Που να σου βγει dragonair η ninetails/rapidash, εκει να δεις ποσο μακρια ειναι..

Πλεον και εγω πιο πολυ παω να αραξω με κανεναν φιλο παρα κατι αλλο. Οταν θες 500κ xp για level, απλα δε σε ενδιαφερει τοσο, πας αραζεις 2 ωρες και αν βγαλει κατι καλο το πιανεις, η αλλιως περπατας να σπασεις κανενα αυγο.

Σχετικα με αυτο το ποστ μου.

Οριστε το dragonite που εφτιαξα (ηταν μικρο το dratini, 600 κατι, βγηκε 2500 το dragonite και το εκανα full power up. Μου εφαγε γυρω στις 70κ stardust αλλα clain γιατι τα πηρα πισω τα stardust με λιγες μερες farming.  Μου εβγαλε τα αμυντικα skills και ειναι μια χαρα (93.3 iv).

I2r62WY.png

Και ενα καλο Electabuzz που εβγαλε χθες σχεδον μαξαρισμενο

Wqczd9F.png

Δημοσ.

Να πω ότι δεν ζηλεύω;  Τι είναι αυτά;

Έχω βαρεθεί τα σκυλιά και τις γάτες, που θέλουν και πολλά μπαλάκια για να ανέβουν ...

Παλαιά στο ίδιο μέρος είχα rattata kai zubat - για κάποιο λόγο τώρα τα βλέπω σπάνια.

Έχασα και τα περιστέρια.

Ευτυχώς που λόγω δουλειάς πάω συχνά Φλοίσβο.

Την άλλη εβδομάδα θα ανέβω Θεσσαλονίκη - που είναι καλά για περπάτημα;

Δημοσ.

στην παραλια γιατι κανεις γνωριμιες  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ας γράψω και εγώ, ξεκίνησα να παίζω ποκεμον απο όταν βγήκε στο διαδίκτιο και όχι απο το play store, λόγω διακοπών που εκεί δεν είχε τίποτα τώρα είμαι ακόμα στα 10 λεβελ.Πήγα αθήνα τις προάλλες και γίνοταν χαμός απο pokestops , αλλά σπάνια πόκεμον δεν είχε, ακόμα είχε τα rattata pidgey και τα λοιπά,εσείς πως τα πιάνετε τα dragonite? εννοώ που τα βρίσκετε?εμένα με το ζόρι το καλύτερο μου είναι ένα primeape,pinsir στα 450cp,και δεν μπορώ να πολεμίσω στα γυμναστήρια με αυτά  :-(  :-( βλέπω κάτι τυπάδες σαν τον trilo λογου χάρη που είναι εκτός ανταγωνισμού.(τις προάλες χωρίς κόπο πήρα το γυμναστήριο της περιοχής μου που το είχαν αφήσει κενό αλλά γρήγορα με αντικαταστήσαν άλλοι τις ομάδας μου),μετά το άλλο πρόβλημα είναι τα αυγά.με αμάξι όταν είμαι συνοδηγός δεν μου μετράει πάνω απο 100 μέτρα και ας κάνω 5 χιλιόμετρα καθημερινά.Στο μηχανάκι όταν είμαι και είναι καμιά κυριακή που είναι αδειοι οι δρόμοι πάω με 20 για να μου τα μετρήσει και αυτό με το ζόρι ( το έχω μεσα στην τσάντα με ανοιχτή οθόνη) Μόνο με περπάτημα εκολάπτονται?την άλλη πήγα σουπερ μάρκετ που δεν είναι πάνω απο 100 μέτρα και μου μέτρησε 1 χιλιομετρο !!! :blink:  :blink:  :blink:

υγ.τα καλύτερα μου pokemon τα έχω πιάσει στα ferry boat σαλαμίνας περάματος, εκεί πήρα όλα μου τα λέβελ σχεδόν! B)  B)

• Like 1
Δημοσ.

892.576 stardust?

Εχω πιασει πανω απο 10000 ποκεμον, και περιπου 130 αυγα (και τα αυγα δινουν stardust).

Να πω ότι δεν ζηλεύω;  Τι είναι αυτά;

Έχω βαρεθεί τα σκυλιά και τις γάτες, που θέλουν και πολλά μπαλάκια για να ανέβουν ...

Παλαιά στο ίδιο μέρος είχα rattata kai zubat - για κάποιο λόγο τώρα τα βλέπω σπάνια.

Έχασα και τα περιστέρια.

Ευτυχώς που λόγω δουλειάς πάω συχνά Φλοίσβο.

Για dratini αν θες να κανεις dragonite τα πεταει στην παραλια, απο λιμανι μεχρι λευκο πυργο. Και μετα τα πεταει στην Νεα Παραλια, απο Μακεδονια Παλας μεχρι το Μεγαρο Μουσικης. Για XP στην πλατεια Χανθ που εχει παντα lures. Θα βαρεθεις να πιανεις voltorb και magnemite αλλα πεταει και αλλα πραγματα, αρκει να καθεσαι αρκετες ωρες. Εγω εχω πιασει 1000κατι voltorb και 1000κατι magnemite φαντασου, αφου το 1 στα 3 ποκεμον ειναι αυτα. Εχει και αλλα lure spots αλλα αν δεν εισαι απο Θεσσαλονικη ισως να μην τα βρεις, το πιο κεντρικο ειναι η Χανθ (στο υψος του λευκου πυργου στον απο πανω δρομο, στην οδο Τσιμισκη).

• Like 2
Δημοσ.

Βρηκα ποσα dratini στις διακοπες, πηγα φλοίσβο μπας και πιασω αυτα που μου λειπουν και δεν ειδα ουτε ενα, περπατησα 5-6km πανω κατω, unlucky η παιζει ρολο η ωρα?? :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...