Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πέτυχα ενα gym με ενα tangela 550cp οπότε και το έριξα και έβαλα ενα δικό μου. Τι παιζει τώρα με αυτό; πέρα του ότι κάθε 21 ώρες μαζεύω το coins τι άλλο κάνω;

Αν κάποιος πολεμήσει και σκοτώσει το ποκεμον μου το χάνω η κάνω revive και είμαι κομπλέ;

Επίσης θα ξέρω αν έγινε κάτι χωρίς να πάω στο gym?

Τα ποκεμον σου δεν τα χάνεις,κάνεις revine,potion και συνεχίζεις.

Τα ποκεμον που εχεις στα γυμναστήρια,έχουν ενα μπλε σημαδάκι για να ξεχωρίζουν απο τα υπόλοιπα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εγραψα με οτι στοιχεια δινουν τα διαφορα live maps στο ios. ο χρονομετρητης δινει 10' αντιστροφα απο την εμφανιση.

για αμπρα κ τσαρμαντερ, μονο οτι ειναι δυσκολο να πιαστουν αν ειναι αστοχο το πρωτο χιτ εγραψα, οχι αδυνατο.

Βασικα το αμπρα ειναι αδυνατο να πιαστει αν χασεις την πρωτη μπαλα, γιατι εχει 100% flee rate μετα την πρωτη μπαλια.

• Like 2

Βασικα το αμπρα ειναι αδυνατο να πιαστει αν χασεις την πρωτη μπαλα, γιατι εχει 100% flee rate μετα την πρωτη μπαλια.

Νομιζω ειναι 99%

Επισης τα ποκεμον δεν εχουν ενα "μπλε" σημαδακι, εχουν το χρωμα της ομαδας σου, δηλαδη δεν ειναι σε ολους μπλε. Και ναι δεν το χανεις φυσικα..

Να ποσταρω και εγω κατι γιατι δεν ειχα χρονο τις τελευταιες μερες.

Βρηκα ενα dragonite (ειναι το δευτερο μου πλεον, το αλλο θα το ποσταρω αλλη φορα) αλλα ηταν πολυ δυσκολο να το πιασω, μου εφαγε σιγουρα πανω απο 30 μπαλες.

MsE7k69.png

cWzoa3P.png

srANaDx.png

Και βρηκα και κατι αλλο, αλλα υπηρξε ενα μικρο προβλημα...

oSZYR5b.png

5FxqbD4.png

FML..

• Like 1

Που, αν επιτρεπεται; Υποθετω οτι τα βλεπεις λογω level.

Περασα χτες απο Φλοισβο και δεν καταφερα να βρω dratini. Το εβλεπα στο nearby αλλα δεν μου εμφανιστηκε οσο περπατημα και να εριξα. Το ιδιο και με το drowzee. Picachu κλπ επιασα

Νομιζω ειναι 99%

Επισης τα ποκεμον δεν εχουν ενα "μπλε" σημαδακι, εχουν το χρωμα της ομαδας σου, δηλαδη δεν ειναι σε ολους μπλε. Και ναι δεν το χανεις φυσικα..

Να ποσταρω και εγω κατι γιατι δεν ειχα χρονο τις τελευταιες μερες.

Βρηκα ενα dragonite (ειναι το δευτερο μου πλεον, το αλλο θα το ποσταρω αλλη φορα) αλλα ηταν πολυ δυσκολο να το πιασω, μου εφαγε σιγουρα πανω απο 30 μπαλες.

MsE7k69.png

cWzoa3P.png

srANaDx.png

Και βρηκα και κατι αλλο, αλλα υπηρξε ενα μικρο προβλημα...

oSZYR5b.png

5FxqbD4.png

FML..

Πως διαολο εχεις φτασει 31? 

Κανεις φαρμ κανονικα η χρησιμοποιεις καποια αλλη τεχνικη για exp?

Μετα τα 25 γινεται πολυ δυσκολο το level up, γιαυτο ρωταω.

Εμενα τα dragonite που βλεπω με μικρο cp, ειναι δυσκολοτερα απο αυτα με μεγαλο cp και συνηθως μου φευγουν.

Που, αν επιτρεπεται; Υποθετω οτι τα βλεπεις λογω level.

Περασα χτες απο Φλοισβο και δεν καταφερα να βρω dratini. Το εβλεπα στο nearby αλλα δεν μου εμφανιστηκε οσο περπατημα και να εριξα. Το ιδιο και με το drowzee. Picachu κλπ επιασα

Δεν ισχυει αυτο. Ο,τι ποκεμον κανει spawn το βλεπει και αυτος που ειναι 5 λεβελ και αυτος που ειναι 30, εκτος αν εχει χρησιμοποιηθει incense. Το μονο που αλλαζει ειναι το max cp του ποκεμον.

• Moderators

Kougi νομίζω δεν ισχύει αυτό γιατί κάποια ποκεμον όπως mr mime (έχω δει δύο και τα δύο έφυγαν) και polygon δεν εμφανίζονται στα μικρά λεβελ

Απλα το παιχνιδι μαζευει πληροφοριες σχετικα με το που υπαρχει μεγαλη συγκεντρωση high level παιχτων, και σε εκεινο το σημειο υπαρχει μεγαλυτερη πιθανοτητα να βγει καποιο σπανιο ποκεμον. Αν αναμεσα στους high level υπαρχει και ενας 5 λεβελ θα το δει και αυτος κανονικα το σπανιο ποκεμον απλα σε χαμηλοτερο cp.

• Like 1

Πως διαολο εχεις φτασει 31? 

Κανεις φαρμ κανονικα η χρησιμοποιεις καποια αλλη τεχνικη για exp?

Μετα τα 25 γινεται πολυ δυσκολο το level up, γιαυτο ρωταω.

Εμενα τα dragonite που βλεπω με μικρο cp, ειναι δυσκολοτερα απο αυτα με μεγαλο cp και συνηθως μου φευγουν.

Κανονικο XPαρισμα στη θεσσαλονικη σε 2 γνωστα lure spots τα οποια εχουν απο 3 μεχρι 5 lure active συνηθως,

Το dragonite που βρηκαμε δεν εχει να κανει με το λεβελ μας. Ειχε spawnαρει για ολους οποτε αν εισουν εκει θα το εβλεπες.

@trilobyter

Έχεις φαρμαρει σχεδόν 3.000.000 XP μόνο με farm σε lures χωρίς να περπατάς και χωρίς να βάλεις λεφτά και συνεχόμενο lucky egg για Pokemon catches και μαζικά evolve?

Να υπενθύμισω για να πας 25 level θες 700.000 XP και ήδη από τα 22-23 level σου βγαίνει η παναγια να ανεβεις.

Εγώ επαιζα από την 1η μέρα με πάνω από 220χλμ ποδαρατο και με μαζικά evolve κλπ έφτασα 28 level έστω και με μία κοιλιά στο farm μιας και βαρέθηκα λόγω προβληματικου tracker και ανουσιου farm.

Για να πάω από τα 28 στα 31 level πρέπει να φαρμαρω τόσα XP όσα φαρμαρα για να πάω από το 1 στα 28, περίπου 1.600.000 XP (!!)

Αν υπολογίσουμε την βαρεμαρα και την έλλειψη του αρχικού ενθουσιασμού στο να περπατάς πχ για να σπάσει αυγό ή να πιάσεις κάποιο πόκεμον που δεν έχεις (πλέον τα έχουμε πιασμένα σχεδόν όλα), τότε μιλάμε πρέπει να βαρας 6ωρα καθημερινά με lucky egg πάνω και συνεχόμενα evolve.

• Like 3

λολ κανενας δεν εχει φτασει λετζιτ 31 λεβελ μαρεσει που τους μιλατε κιολας λογικα

ΜΗΝ ΤΑΙΖΕΤΕ ΤΡΟΛΖ-μιλαω από προσωπικη εμπειρια

@trilobyter

Έχεις φαρμαρει σχεδόν 3.000.000 XP μόνο με farm σε lures χωρίς να περπατάς και χωρίς να βάλεις λεφτά και συνεχόμενο lucky egg για Pokemon catches και μαζικά evolve?

Να υπενθύμισω για να πας 25 level θες 700.000 XP και ήδη από τα 22-23 level σου βγαίνει η παναγια να ανεβεις.

Εγώ επαιζα από την 1η μέρα με πάνω από 220χλμ ποδαρατο και με μαζικά evolve κλπ έφτασα 28 level έστω και με μία κοιλιά στο farm μιας και βαρέθηκα λόγω προβληματικου tracker και ανουσιου farm.

Για να πάω από τα 28 στα 31 level πρέπει να φαρμαρω τόσα XP όσα φαρμαρα για να πάω από το 1 στα 28, περίπου 1.600.000 XP (!!)

Αν υπολογίσουμε την βαρεμαρα και την έλλειψη του αρχικού ενθουσιασμού στο να περπατάς πχ για να σπάσει αυγό ή να πιάσεις κάποιο πόκεμον που δεν έχεις (πλέον τα έχουμε πιασμένα σχεδόν όλα), τότε μιλάμε πρέπει να βαρας 6ωρα καθημερινά με lucky egg πάνω και συνεχόμενα evolve.

Ο τροπος που παιζω ειναι πολυ απλος, καθομαι και φαρμαρω στα lure (με οργανωμενη παρεα, καρεκλες, μπαλαντεζες, φαγητα κλπ) και καθε 2 μερες η και λιγοτερο καποιες φορες εχω 60 evolves ετοιμα για να τα κανω με lucky egg. Εχω βαλει λεφτα 1 φορα και εχω παρει 25 lucky egg με 10 ευρω. Εχω φαρμαρει πανω κατω 10κ τερατα και 10κ pokestops..

Φυσικα και δεν παιζω με συνεχομενο lucky egg, μονο για evolves τα εχω. Δε περπαταω πια, εχω κανει 370 χιλιομετρα, απο τα οποια θα ελεγα τα 70 ειναι κανονικο περπατημα στις αρχες του παιχνιδιου, αλλα επειδη τα αυγα δεν αξιζουν (ουτε και τα incubator φυσικα) πλεον αφηνω το παιχνιδι ανοιχτο οταν οδηγαω και μετραει οτι μετραει (300 με οχημα δηλαδη).

Η γυναικα μου σε 1 εβδομαδα απο 10 πηγε 23 επειδη ερχοταν μαζι μου. Απο τα 25 και μετα ειναι οντως πολυ δυσκολο και θελει ωρες.

Παιρνω και λιγο xp απο gyms αλλα δεν θα ελεγα οτι μετραει τοσο. Αν δεν πας σε lure parties δε θα ανεβεις ποτε.

Σκεψου οτι αν δεν ειχες σταματησει και επαιζες 6-8 ωρες καθημερινα τωρα θα εισουν 33 ομως, γιατι ξερω οτι το εχεις σταματησει εδω και καιρο, και καποτε ειμουν μικροτερα λεβελ απο εσενα.

λολ κανενας δεν εχει φτασει λετζιτ 31 λεβελ μαρεσει που τους μιλατε κιολας λογικα

ΜΗΝ ΤΑΙΖΕΤΕ ΤΡΟΛΖ-μιλαω από προσωπικη εμπειρια

Οτι, ναναι. Κοιτα λιγο απο ποτε ειμαι μελος εδω και ποσα ποστ και ποσες αγγελιες εχω. Και μετα ξαναμιλαμε. Οταν δεν εισαι σιγουρος για κατι, καλυτερα να μην πετας μαλακιες. Εχω φιλο που το εχει καψει και ειναι 33 και η κοπελα του 32. 

• Like 1

Καλό θα ήταν να μην κατηγορούμε άτομα μόνο και μόνο επειδή είναι high level.Για τον trilo είμαι σίγουρος πως είναι legit.

Ωστόσο απορώ στο κουράγιο σου φίλε Trilo,παντρεμένος με ότι υποχρεώσεις επιφέρει αυτό,δουλειά που φαντάζομαι έχεις το να χτυπάς 4-5-6 ώρες είναι τρελό.

Προσωπικά 2-3 σπανια 4 ώρες στις αρχές ήταν ότι καλύτερο μπορούσα να διαθέσω και φαντάσου δεν είμαι παντρεμένος και αυτή τη στιγμή είμαι part time δουλειά.Αλλά βάλε ένα γυμναστήριο , βάλε λίγο χρόνο με την κοπέλα , λίγο κάνα parkour και ένα κάρο άλλες δραστηριότητες δεν φτάνουν οι ώρες.

Τις τελευταίες μέρες ανοίγω την εφαρμογή λιγότερο απο 10-15 λεπτά.Βρήκα επιτέλους το 3ο δεκάρι αυγό μετά απο 104 αυγά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...