Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φλοίσβο μερια κυκλοφορει κανα dratini?δεν εχω καταφερει να βρω τιποτα ακομα.

δεκαδες. ειδικα στο παρκο στο πρωτο ποκεστοπ διπλα στη θαλασσα, σκουιρτλ & δρατινια.

στο τελευταιο φευγοντας βγαζει τσαρμαντερ με τον αναλογο ρυθμο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Ερωητηση για Gym

σημερα εκει που περαπτουσα βλεπω ενα Gym με ενα raticate με 130cp και ενα Hypno 1300CP και λεω δε γαμιεται!? Δεν ειχα ιδεα απο μαχες κτλ ! Τελος παντων καταφερα να τα ριξω και τα δυο και πριν προλαβω να βαλω ποκεμον ειδα ενα seel και αλλο ενα Hypno σε χρονο μηδεν ενω ημουν μονος μου! Καμια ιδεα !?

ναι ιδιας ομαδας

Aφού ήταν ίδιας ομάδας,μάλλον με τις μάχες σου ανέβασες level στο reputation του gym και έτσι κάποιος μπόρεσε να βάλει και άλλο πόκεμον.

Προφανός όμως ήταν κάποιος που παίζει με ψευτικο gps απο το σπίτι του εφόσον δεν ήταν κάποιος κοντά.

• Moderators

οταν εκανα την μαχη ηταν 4000 μετα ηταν 8000 (οταν πηγα να βαλω το ποκεμον) αλλα παρολαυτα ηταν παλι 2 ποκεμον μονο.

ΓΕνικα πως δουλευει το ολο θεμα με τις μαχες γιατι δεν εχω ιδεα

Αυριο μιας και εχω ρεπο λεω να παω και εγω στον φλοισβο(μαζι με το power bank φυσικα) για να δω  και γω κανα ποκεμον της προκοπης,και κανα ποκεμον του νερου επιτελους

Αυτο που την κοπανανε εχουμε καταληξει οτι απλα εχουμε απομακρυνθει απο το σημειο; Γιατι εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι απολυτα σωστο αυτο, καθως μου εχουν γινει καπνος διαφορα ενω ειμαι ακινητος.

Αυτο που την κοπανανε εχουμε καταληξει οτι απλα εχουμε απομακρυνθει απο το σημειο; Γιατι εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι απολυτα σωστο αυτο, καθως μου εχουν γινει καπνος διαφορα ενω ειμαι ακινητος.

Δεν μετακινουνται τα ποκεμον. Κανουν spawn σε ενα συγκεκριμενο σημειο για ενα συγκεκριμενο χρονικο διαστημα. Μολις τελειωσει αυτο το χρονικο διαστημα εξαφανιζονται. Το οτι την κοπανανε σε σενα δε σημαινει απολυτως τιποτα, απλως το καθε ποκεμον εχει στα κρυφα stats του και ενα escape/flee rate και αναλογα με αυτο δραπετευει ευκολα η δυσκολα.

• Like 2

συμφωνα με χαρτες που τα εμφανιζουν, ο μεσος χρονος απο την εμφανιση ως την εξαφανιση ειναι 8 με 10 λεπτα.

επισης, το πρωτο χιτ ειναι πολυ σημαντικο.

σε αμπρα & τσαρμαντερ αν η πρωτη μπαλα ειναι κουκουρουκου κ το ποκεμον αρκετα δυνατο δυσκολα θα πιαστει.

επισης, παιζει ρολο κ ποσο μακρια του θα ειμαστε μεχρι να το πιασουμε.

εγω δεν μενω ακινητος γτ πηγαινω για περπατημα/τρεξιμο οποτε χανω αρκετα.

Εγω παντως δεν ειχα ποτε θεμα με την απόσταση και το flee.Εχει τύχει να εχω πατήσει στο Πόκεμον και να ειμαι 300 μετρα μακριά με το ποδηλατο και να μην κανει flee.

18+ Only, κοιταξτε με δικια σας ευθυνη..

B7gbBKr.png

Ahemmm..

jAdfvXI.png

Πωωωω ρε πίκρα.

συμφωνα με χαρτες που τα εμφανιζουν, ο μεσος χρονος απο την εμφανιση ως την εξαφανιση ειναι 8 με 10 λεπτα.

επισης, το πρωτο χιτ ειναι πολυ σημαντικο.

σε αμπρα & τσαρμαντερ αν η πρωτη μπαλα ειναι κουκουρουκου κ το ποκεμον αρκετα δυνατο δυσκολα θα πιαστει.

επισης, παιζει ρολο κ ποσο μακρια του θα ειμαστε μεχρι να το πιασουμε.

εγω δεν μενω ακινητος γτ πηγαινω για περπατημα/τρεξιμο οποτε χανω αρκετα.

15 λεπτα τουλαχιστον μενει καποιο ποκεμον απο την στιγμη που θα γινει διαθεσιμο για να πιαστει.(οχι απο την στιγμη που θα το δεις)

υπάρχουν περιπτωσεις που μενει 30 η και 60 λεπτα και καποιες περιπτωσεις που βγαινει για 15, εξαφανιζεται και ξαναβγαινει για αλλα 15.

Αυτο που λες για το abra και το charmander δεν ειναι απολυτα ακριβες.

Το abra αν δεν το πιασεις με την πρωτη μπαλα έγινε λούης, παντα συμβαινει αυτο.

Το charmander δεν ειναι ετσι, απλα ειναι δυσκολο να πιαστει και πολλες φορες κανει flee, αλλα δεν ειναι στανταρ οτι θα φυγει στο πρωτο miss οπως το abra.

Πωωωω ρε πίκρα.

15 λεπτα τουλαχιστον μενει καποιο ποκεμον απο την στιγμη που θα γινει διαθεσιμο για να πιαστει.(οχι απο την στιγμη που θα το δεις)

υπάρχουν περιπτωσεις που μενει 30 η και 60 λεπτα και καποιες περιπτωσεις που βγαινει για 15, εξαφανιζεται και ξαναβγαινει για αλλα 15.

Αυτο που λες για το abra και το charmander δεν ειναι απολυτα ακριβες.

Το abra αν δεν το πιασεις με την πρωτη μπαλα έγινε λούης, παντα συμβαινει αυτο.

Το charmander δεν ειναι ετσι, απλα ειναι δυσκολο να πιαστει και πολλες φορες κανει flee, αλλα δεν ειναι στανταρ οτι θα φυγει στο πρωτο miss οπως το abra.

εγραψα με οτι στοιχεια δινουν τα διαφορα live maps στο ios. ο χρονομετρητης δινει 10' αντιστροφα απο την εμφανιση.

για αμπρα κ τσαρμαντερ, μονο οτι ειναι δυσκολο να πιαστουν αν ειναι αστοχο το πρωτο χιτ εγραψα, οχι αδυνατο.

• Moderators

Πέτυχα ενα gym με ενα tangela 550cp οπότε και το έριξα και έβαλα ενα δικό μου. Τι παιζει τώρα με αυτό; πέρα του ότι κάθε 21 ώρες μαζεύω το coins τι άλλο κάνω;

Αν κάποιος πολεμήσει και σκοτώσει το ποκεμον μου το χάνω η κάνω revive και είμαι κομπλέ;

Επίσης θα ξέρω αν έγινε κάτι χωρίς να πάω στο gym?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...