Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

andreapaog328 το χω και εγω αυτο το θεμα.αν δε το χει καποιος το προβλημα δε μπορει να το καταλαβει.απλα δε φτανει η μπαλα οπως και να την πεταξεις,οσο δυνατα και να την πεταξεις.αλλα δε ξερω τι ειδους προβλημα ειναι.πιθανον να φταιει το κινητο η η οθονη του κινητου.εχω ενα σονυ ε4(μεγαλη μουφα) και το χω πιασει 2 στις 24 που το δα το golbat.στις υπολοιπες δεν το χω βαλει καν στη μπαλα ουτε μια φορα.απο την αλλη στης κοπελας μου το iphone 6 ναι μεν θα δυσκολευτω αλλα θα το φτασω σιγουρα μετα απο πολυ λιγες προσπαθειες.που να βρεις και rapidlash,0/6 εχω.πλεον οποτε τα βλεπω δεν ασχολουμαι καν γιατι ξερω πως το μονο που θα καταφερω ειναι να χασω ολες τις  μπαλες ξανα.και δε μιλαμε για 10-20 μπαλες αλλα για παρα πολλες συνολικα.στο 960 golbat ειχα πεταξει ακριβως 217 μπαλακια απο τα νευρα μου και δεν το φτασα ποτε(εχω αγορασει χωρους και ειμαι απο τους τυχερους που πιανουν pokestop στο σπιτι)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βρέθηκα λαρισα για την αδεια απο Γερμανία,

Τι ερημια ειναι αυτη;

Ειχε βέβαια πολλα ενδιαφεροντα ποκεμον που δεν εβρισκα πανω αλλα παρατηρησα πως νικοντας ενα γυμναστήριο στα καπάκια ξανα ο ιδιος χρηστης ειχε βαλει αυτο που μολις νικησα,και στα τρια που δοκίμασα ο ιδιος χρηστης ειχε και απο ενα arcanine 1600+.

Τι φαση;μποτακια;δεν φαγανε μπαν αυτοί;

Ένα Dragonite εχω στα 346cp το οποίο το μάζεψα τυχαία περνώντας απο Σύνταγμα.

Live map τι δουλεύετε ρε παιδια;Οσα εχω δει βγάζουν κουκουρουκου πράγματα και ειναι φουλ στο spam απο άκυρους που δεν εχουν τι να κάνουν.

pokegoearth.com

Βρέθηκα λαρισα για την αδεια απο Γερμανία,

Τι ερημια ειναι αυτη;

Ειχε βέβαια πολλα ενδιαφεροντα ποκεμον που δεν εβρισκα πανω αλλα παρατηρησα πως νικοντας ενα γυμναστήριο στα καπάκια ξανα ο ιδιος χρηστης ειχε βαλει αυτο που μολις νικησα,και στα τρια που δοκίμασα ο ιδιος χρηστης ειχε και απο ενα arcanine 1600+.

Τι φαση;μποτακια;δεν φαγανε μπαν αυτοί;

καποια ζουν ακομα, αλλα οι πολλοι φαγανε

Nαι δουλεύει με απόλυτη ακρίβεια.Το έχω δει.Αλλά για μένα είναι μορφή cheating.

Αλλά σε καμμία περίπτωση όσο το να βάζεις botaki / gps.Αλλά το βρίσκω αδιανόητο να κάτσω πάνω απο ένα χάρτη και να τρέχω απο περιοχή σε περιοχή.

Για μένα το παιχνίδι είναι για όταν έχεις πάει μια βόλτα κέντρο λίγο περπάτημα και έτσι.

ενταξει οπως το βλεπει ο καθενας.

εγω παντως το βρισκω ενδιαφερον να μου πεταει κατι και να τρεχω να το πιασω, πολυ πιο ενδιαφερον τουλαχιστον απο το να κανω farming.

Αντε απο το επομενο update θα εχουμε και το buddy, μολις το ανακοινωσαν!!

Δηλαδη ποια η διαφορα αν εχεις ενα facebook live chat και ολοι λενε οταν βρουν κατι σπανιο για να πας να το παρεις και απο το να τα βλεπεις σε site live. Για μενα καμια, δεν το θεωρω cheat αλλα δεν πολυ ασχολουμαι εκτως και αν δω αλλους να τρεχουν και τους ρωτησω που πανε.. καποιες φορες παω και εγω με τη μηχανη στα γρηγορα..

Μπήκα και λιγο στο pokegoearth.Κλασικα επικεντρώνεται όπου υπαρχει κοσμος αφου στηρίζεται στο community.Συνταγμα-Φλοισβο δείχνει συνεχεια,ενώ στα δυτικά που ειμαι εγω,μαύρη μαύρη μαυρίλα.

Οποτε πορευόμαστε οπως εχουμε.

Μου εξηγει λιγο καποιος τι παιζει με αυτο το iv? Σε ενα calc που κοιταω, μου δειχνει τρεις τιμες, minimum, average και maximum. Τι σημαινει η καθεμια και ποια ειναι αυτη που με ενδιαφερει;

Γελιο σημερα το πρωι σε ενα απο τα γυμναστηρια της γειτονιας!Σταματαω να ριξω τους κιτρινους και να παρω τα ημερισια coins μου και ξαφνικα βλεπω ενα Electrode να βαραει μαζι μου και μου βαζει μια φωνη ενας τυπος απο το απεναντι πεζοδρομιο γελωντας και με ρωτησε σε τι ομαδα ειμαι.Αφου τον ξενερωσα γιατι ηταν Mystic κι εγω Valor,γελασαμε,μπηκα πηρα τα coins μου και μετα μπηκε αυτος για τα δικα του. :-D

andreapaog328 το χω και εγω αυτο το θεμα.αν δε το χει καποιος το προβλημα δε μπορει να το καταλαβει.απλα δε φτανει η μπαλα οπως και να την πεταξεις,οσο δυνατα και να την πεταξεις.αλλα δε ξερω τι ειδους προβλημα ειναι.πιθανον να φταιει το κινητο η η οθονη του κινητου.εχω ενα σονυ ε4(μεγαλη μουφα) και το χω πιασει 2 στις 24 που το δα το golbat.στις υπολοιπες δεν το χω βαλει καν στη μπαλα ουτε μια φορα.απο την αλλη στης κοπελας μου το iphone 6 ναι μεν θα δυσκολευτω αλλα θα το φτασω σιγουρα μετα απο πολυ λιγες προσπαθειες.που να βρεις και rapidlash,0/6 εχω.πλεον οποτε τα βλεπω δεν ασχολουμαι καν γιατι ξερω πως το μονο που θα καταφερω ειναι να χασω ολες τις  μπαλες ξανα.και δε μιλαμε για 10-20 μπαλες αλλα για παρα πολλες συνολικα.στο 960 golbat ειχα πεταξει ακριβως 217 μπαλακια απο τα νευρα μου και δεν το φτασα ποτε(εχω αγορασει χωρους και ειμαι απο τους τυχερους που πιανουν pokestop στο σπιτι)

αυτο ακριβως. εγω με lg g2 δε μπορω να το πιασω με τιποτα. η δικια μου με g3 mini τα φτανει κανονικα

Θα περασω αθηνα πειραια για κανα τριήμερο,ποια μερη αξιζει κανεις να επισκεφθει για αποτελεσματικο κυνηγι;

Lvl 24 ειμαι by the way.

Οπ δεν ήξερα πως στο log δείχνει το cp του πόκεμον που φεύγει.Τoύμπανο Lapras.

Έχω πετύχει ένα όλο και όλο και ήταν 500 cp.Πρέπει να είναι πάρα πολύ σπάνιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...