Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτο.

Αλλα επειδη εχω δει μεγαλυτερα σε CP χωρις ??? (πχ πολλα Growlith), πιστευω εχει να κανει και με το IV ή ειναι πολυ παραπανω σε CP αυτο που εχεις ηδη, σχεδον ή εντελως max cp

Μετράει το CP του wild με το δυνατότερο σου γενικά pokemon .

Οχι μόνο ίδιο type.

Αν παράδειγμα έχεις Arcanince 2500CP και πέσεις σε Dragonite με ερωτηματικά ο Dragonite θα έχει πάνω απο 2500CP ανεξάρτητα απο το πόσο έχει κάποιο άλλο Dragonite σου ή αν δεν έχεις κάν.

Είναι δυνατότερο απο το δυνατότερο σου πόκεμον απλά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μετράει το CP του wild με το δυνατότερο σου γενικά pokemon .

Οχι μόνο ίδιο type.

Αν παράδειγμα έχεις Arcanince 2500CP και πέσεις σε Dragonite με ερωτηματικά ο Dragonite θα έχει πάνω απο 2500CP ανεξάρτητα απο το πόσο έχει κάποιο άλλο Dragonite σου ή αν δεν έχεις κάν.

Είναι δυνατότερο απο το δυνατότερο σου πόκεμον απλά.

Καταλαβα, βγαζει νοημα.. Πωω δεν θελω να μαθω ποσο ηταν ο Dragonite που μου ξεφυγε :P

• Like 1

δυστυχώς, καλώς ή κακώς το παιχνίδι έχει αρχίσει και πεθαίνει για τα καλά. Εννοείται θα βρεις κόσμο σε πολύ δημοφιλή μέρη πχ φλοίσβο. Εμένα όλοι οι φίλοι μου έχουν σταματήσει πάντως, οπότε σιγά σιγά χάνω και εγώ το ενδιαφέρον μου, χωρίς να το έχω παρατήσει τελείως, ίσως το ανοίξω αν πάω κάπου με τα πόδια. Έχει χάσει ενδιαφέρον και θέλει δραστικές αλλαγές/νέα feature ώστε να ξαναπορωθούμε. 

Λογικά θα τα έχουμ τα νέα features,δεν νομίζω η εταιρία να έχει σκοπό να αφήσει την φλέβα χρυσού που πέτυχε.

Αυτό που φοβάμαι είναι η παρέμβαση απο nintendo μεριά.Δεν ξέρω τι έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους.

Υπάρχει πιθανότητα παράδειγμα η nintendo στην συμφωνία τους να εχει απαγορεψει να μπούν μάχες(ώστε να μην μοιάζει με κασέτες και να της κόβει πελάτες απο τα δικά τις games) Βέβαια αυτό είναι καθαρά ικασίες αλλά πιστεύω μέσα στα πλαίσια της λογικής εφόσον η ίδια η Νιντεντο δήλωσε πως έχει πολύ μικρό μερίδιο τον κερδών απο το pokemon go(10% αν δεν κάνω λάθος)

Εγω παίζω ακομα γιατι Απλα παίζω λιγο μεσα στη μερα πλέον (νέος πατερας εδω και 20 μέρες γαρ) και γιατι εχω 3 γυμναστήρια κοντά στο σπίτι να μαζεύω κανενα coin σιγά σιγά...Lvl 21 απο σημερα με pidgey evolves και 3-4 1500+ Pokemon ίσα για να μπαίνω να παίρνω coins.

• Like 1

Τα Pokemon με ???? βγαινουν ακομα, αλλα ειναι αρκετα σπανια σε ατομα ανω των 25 λεβελ.. πρεπει ειτε να μην εχεις πολυ δυνατα ποκεμον, ειτε να χτυπησεις φλεβα χρυσου και να σου πεταξει τερματισμενο dragonite/lapras/snorlax που φτανουν μεγαλα cp απο τα αλλα γενικα. Εγω εχω να δω ???? εδω και πανω απο ενα μηνα, ουτε που θυμαμαι το τελευταιο που ειχα δει, και ουτε προκειται να ξαναδω καποιο εκτως και αν μου βγαλει dragonite η τα αλλα δυο που ειπα, μεσα σε αυτες τις μερες, γιατι σε κανα δυο μερες θα εχω κανει ειδη 3χιλιαρο dragonite και δε θα ξαναδω ποτε ??? εκτως και αν πιασω wild mewtwo ^^. εχω πολυυ candy απο dratini και δεν αντεχω να τα κραταω αλλο..

Τα goldbat ειναι μακρια, θελει να την πεταξεις αρκετα δυνατα.. εγω τα χτυπαω ολα με curve + great throw πλεον, οποτε θελει εξασκηση.. Που να σου βγει dragonair η ninetails/rapidash, εκει να δεις ποσο μακρια ειναι..

Πλεον και εγω πιο πολυ παω να αραξω με κανεναν φιλο παρα κατι αλλο. Οταν θες 500κ xp για level, απλα δε σε ενδιαφερει τοσο, πας αραζεις 2 ωρες και αν βγαλει κατι καλο το πιανεις, η αλλιως περπατας να σπασεις κανενα αυγο.

• Like 1

O dragonite ειναι φαρμακι. Ο δικος μου 450 και μου εβγαλε τη ψυχη. Φιλος που τα βγαζει σπιτι του εχει χασει 4 κακομοιρης.

Πικρα μεγάλη.

Εχω χασει μπόλικα.

Επιπλεον και μικρα cp να σου τα βγαλει πάλι δεν ειναι ευκολο να τα πιασεις.

Οταν λέω μικρά, εννοώ πολύ μικρα ( πχ 47 cp η 200αρια, έχω πετυχει μπολικα τέτοια)

Πικρα μεγάλη.

Εχω χασει μπόλικα.

Επιπλεον και μικρα cp να σου τα βγαλει πάλι δεν ειναι ευκολο να τα πιασεις.

Οταν λέω μικρά, εννοώ πολύ μικρα ( πχ 47 cp η 200αρια, έχω πετυχει μπολικα τέτοια)

Τουλάχιστον σας τα βγάζει.Εμένα ένα που έχω με πήραν τήλ και μου είπαν πως είνια λίγο κάτω απο το σπίτι ενώ δεν είχα ιδέα :)

Τουλάχιστον σας τα βγάζει.Εμένα ένα που έχω με πήραν τήλ και μου είπαν πως είνια λίγο κάτω απο το σπίτι ενώ δεν είχα ιδέα :)

Δεν χρησιμοποιεις κανενα live map?

Δεν χρησιμοποιεις κανενα live map?

Όχι,μόνο ένας φίλος είχε που σταμάτησε πλέον..Αυτός μου είπε για dragonite αλλιώς ούτε σε σκιά έχω δει.Αν και μόνο για το Dragonite έχω βγει απο το σπίτι.(που είχα ούτος ή άλλως 88 candy και πάνω απο 80% dragonair) αλλά μου έκατσε καλό iv dragonite παρόλο το χαμηλό cp.Και εκεί που με evolve θα έβγενε κοντά στα 2000 αυτό που έπιασα πήγε με power up 2580.Βέβαια πάει και 60-70Κ dust αλλα δεν βαριέσαι.

Ένα Dragonite εχω στα 346cp το οποίο το μάζεψα τυχαία περνώντας απο Σύνταγμα.

Live map τι δουλεύετε ρε παιδια;Οσα εχω δει βγάζουν κουκουρουκου πράγματα και ειναι φουλ στο spam απο άκυρους που δεν εχουν τι να κάνουν.

Ένα Dragonite εχω στα 346cp το οποίο το μάζεψα τυχαία περνώντας απο Σύνταγμα.

Live map τι δουλεύετε ρε παιδια;Οσα εχω δει βγάζουν κουκουρουκου πράγματα και ειναι φουλ στο spam απο άκυρους που δεν εχουν τι να κάνουν.

Nαι δουλεύει με απόλυτη ακρίβεια.Το έχω δει.Αλλά για μένα είναι μορφή cheating.

Αλλά σε καμμία περίπτωση όσο το να βάζεις botaki / gps.Αλλά το βρίσκω αδιανόητο να κάτσω πάνω απο ένα χάρτη και να τρέχω απο περιοχή σε περιοχή.

Για μένα το παιχνίδι είναι για όταν έχεις πάει μια βόλτα κέντρο λίγο περπάτημα και έτσι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...