Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φλοίσβο ήμουν και εγώ χτες με ποδήλατο (που δεν βοήθησε πολύ, μάλλον κούρασε θα έλεγα).  Και γινόταν ο χαμός.

Αλλά πληρώθηκα καλά ... έκανα επιτέλους ένα magikarp evolve σε gyarados (με cp1779).

Βουνό έχει πάει κανείς; (Πεντέλη, Πάρνηθα, κλπ)  Υμηττό πέρασα μια βόλτα αλλά δεν έχει stop και ήμουν άδειος οπότε δεν έκατσα πολύ - βρήκα abra, eevee και clefairy.

Για αυγά άστο, πιτσιρίκι σε lv5 βγάζει συνέχεια δεκάρια με τρελά πράγματα μέσα και εγώ στο lv21 2klm και 5klm με ekans και zubat ...

Το Snorlax με ποιο το κατεβάζεις εύκολα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες δεν ισχύει σε καμία περίπτωση οτι εχει μειωθεί κατα πολυ ο αριθμός αυτών που παίζουν το παιχνίδι!!

Σημερα κατα τις 21:00 πήγα μια βόλτα απο Σύνταγμα και μετα Φλοίσβο και πραγματικά παίζει να ειναι ο περισσότερος κόσμος που ειδα απο τοτε που βγήκε το παιχνίδι!! Ειδικά στον Φλοίσβο γινόταν το αδιαχώρητο σε ολα τα σημεία πραγματικά!!

Απο εκει και πέρα θέλω να πω ενα γεια στον φίλο τον swimmer21 που είχε καιρό να μιλήσει και οποτε γράφει δίνει πάντα σημαντικές πληροφορίες!

Το παιχνίδι γινεται συνεχώς καλύτερο, τα καλύτερα έρχονται! Ενα παράπονο που εχω ειναι με τα αυγά που δίνουν οτι να ναι..Εγω προσωπικά εχω πιάσει 4 10αρια στο lvl23 και τα δυο μου έδωσαν kabuto!! Έλεος;;

Ενα αλλο θεμα που εχω ειναι οτι εχω να δω πολυυ καιρό Πόκεμον με ??? που έβγαιναν με μεγαλύτερο CP!! Ξερει κανεις τι παίζει;

Γενικά ειμαι πολυ ευχαριστημένος με το παιχνίδι και αυτο που χαίρομαι περισσότερο ειναι οτι στα gym πολυ σπάνια θα δεις παίχτη μεγαλύτερο απο 25lvl και ακόμα πιο σπάνια Πόκεμον μεγαλύτερο απο 2500CP..!!!

Δεν ειναι υποκειμενικο για να σηκωνει αμφισβητηση. Απο 45 εκατομύρια σε 30 δεν το λές λίγο και η κάθοδος δεν έχει σταματήσει.

https://mic.com/articles/152459/pok-mon-go-is-losing-players-fast-here-are-the-4-biggest-reasons-why#.DVHsT3Tel

https://www.google.com/trends/explore?date=today%203-m&gprop=news&q=pokemon%20go

Απο τις 16 ιουλίου μέχρι τις 4 Αυγούστου,παρόλο που είχε πτωτική πορεία είχε μέρες με αυξημένο κοινό.Αλλά απο τις 4 μέχρι σήμερα έχει σταθερά πτωτική πορεία.

Υπαρχουν στατιστικα διαγραμματα google για να δεις κατα ποσο εχει πεσει. Το αν μια μερα ειδε καποιοσ 30-40 ατομα σε μια περιοχη στην Ελλαδα σε καμμια περιπτωση δεν αντικατοπτριζει κατι, γιατι οπως ειπα και γω εδω δεν υπαρχει ψυχη. Οποτε οταν λεμε εχει πεσει μιλαμε για παγκοσμια κλιμακα.

Δεν χρειαζεται παντος πολυ ερευνα, και απλα βλεποντας εδω ινσομνια το νημα θα δει με τι ρυθμο γεμιζαμε σελιδες σχολιων. ΠΛΕΟΝ 2-3 σταθεροι εγω trilo και αλλος ενας και αραια και που κανα νεο παιδι.

Οσο για τα αυγα μην εχεις παραπονο 2 δεκαρια εδω στα 104 αυγα με τα περισσοτερα να ειναι 5ΚΜ.

Που μενεις και δεν εχει πανω απο 25 γιατι εγω τους λιγους που βλεπω ειναι το λιγοτερο 24 με περισσοτερο 28.

Επεξ/σία από Albilosha
  • Like 2
Δημοσ.

Οι σελίδες γέμιζαν γιατί είχαμε ένα σκασμό απορίες και καμία ενημέρωση.

Τι είναι το ΙV?

Ποια pokemon κρατάμε?

Ποια είναι τα καλά attacks?

Τι παίζει με τα spawn και που βγαίνει το κάθετι.

Και όλα τα παραπάνω ξανά και ξανά κάθε πέντε σελίδες.

Και ο αριθμός παικτών έπεσε, φαινομενικά,  γιατί "σούταραν" τα bot. Από τα bot έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει κέρδος.

Αν θέλεις να πιστεύεις ότι ψοφάει το παιχνίδι παράτο το και άσε όσους ασχολούνται να μιλάνε γι αυτό

Δημοσ.

Οι σελίδες γέμιζαν γιατί είχαμε ένα σκασμό απορίες και καμία ενημέρωση.

Τι είναι το ΙV?

Ποια pokemon κρατάμε?

Ποια είναι τα καλά attacks?

Τι παίζει με τα spawn και που βγαίνει το κάθετι.

Και όλα τα παραπάνω ξανά και ξανά κάθε πέντε σελίδες.

Και ο αριθμός παικτών έπεσε, φαινομενικά,  γιατί "σούταραν" τα bot. Από τα bot έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει κέρδος.

Αν θέλεις να πιστεύεις ότι ψοφάει το παιχνίδι παράτο το και άσε όσους ασχολούνται να μιλάνε γι αυτό

O ορισμός του ''εθελοτυφώ'' απλά...Θα το κρατήσω το σχολιάκι σου να στο κάν παράθεση σε ένα μήνα.

• Like 2
Δημοσ.

O ορισμός του ''εθελοτυφώ'' απλά...Θα το κρατήσω το σχολιάκι σου να στο κάν παράθεση σε ένα μήνα.

Εξήγησέ μου σε παρακαλώ γιατί εθελοτυφλώ και που κάνω λάθος.

Δημοσ.

Εξήγησέ μου σε παρακαλώ γιατί εθελοτυφλώ και που κάνω λάθος.

Δές λίγο πότε έσκασε το κύμα ban....μετά δές λίγο το διάγραμμα που ανέβασα...Πως εξηγείς πως συνεχίζει να χάνει κοινό.Πές πως 2-3 μέρες έχασε τα bot gps spoofers κλπ.Mετά τι συνέχισαν και οι legit να το παρατάνε για support στους botters.?

Eλάτε ρε παιδιά έλεος τι ακούω.Δεν έχω θέμα με το game για αυτό εχω συμμετοχή στο εν λόγω νήμα.Παίζω είμαι level 25 κοντά στα 26 αλλά μη κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας.

Xθές τα έλεγα με φιλαράκι που ανέβηκε πάνω για κάνα μήνα.Ένα άτομο είχε μείνει απο τη παρέα που παίζει απο τα 10-12 άτομα.(όλοι στην παρέα legit παιχτες.)

Screenshot_2016_09_01_13_27_56_com_viber

Δηλαδή αντικειμενικά ρε παιδιά πόσο νομίζεται ότι θα ανέξει κανείς να κάνει farming για ανούσιο level up..

Αν δεν μπει PVP το παιχνίδι έχει τελειώσει.

• Like 1
Δημοσ.

Λογικό δεν είναι όταν βγαίνει ένα παιχνίδι να δοκιμαστεί από όλους και στην συνεχεία να το παρατήσουν για τον ένα ή τον άλλο λόγο ;

Αναμενόμενο ήταν να πέσουν τα νούμερα και αναμενόμενο είναι να μην παίζει ο κόσμος με τον ίδιο ρυθμό που έπαιζε στην αρχή

Δεν ασχολήθηκα ποτέ παραπάνω από μία ώρα με το παιχνίδι ημερησίως και εσύ με την παρέα σου μιλάτε για 2-3 ώρες farm την στιγμή που ίσως κάνατε 5-6 ώρες farm στην αρχή. 

Όποιος παίζει με τέτοιο ρυθμό λογικό είναι να βαρέθηκε. Έτσι είναι τα παιχνίδια. Άλλοι σταματάνε και άλλοι ξεκινούν

• Like 1
Δημοσ.

Έχει σημασία ο λόγος που το παρατάνε όμως.

Οπότε έχουμε και λέμε

1.Λόγος που το παρατάς επειδή καταντάει ανούσιο,κανένα είδος reward,level up χωρίς αντίκτυπο

2.replay value ανύπαρκτο κυριολεκτικά.

Αυτά μαζί κάνουν ένα παιχνίδι να χάνει κοινό.Όταν δεν έχει ενδιαφέρον ως multiplayer και δεν έχει και ως grossing/farming /collective πες το όπως θές τι περιμένεις.

Εμένα μέχρι τώρα με κράτησε το να ολοκληρώσω το pokedex και η ελπίδα pvp.

Βαρέθηκα πρίν καταφέρω να το ολοκληρώσω και είμαι με την ελπίδα πως τα updates θα κάνουν δουλειά.

Eίδη έχω 2 φανατικούς φίλους που το παράτησαν και παίζουν Pokemon Reborn.

Aργά η γρήγορα θα δείς πως το παιχνίδι προσφέρει μόνο farming.Ε και όταν θα θές 200.000+ xp για level up θα αρχήσεις να ανρωτιέσαι αν σου προσφέρει ευχαρίστηση το παιχνίδι.

• Like 2
Δημοσ.

Λογικο ηταν γιατι ειχαν αρχισει να παιζουν σχεδον ολοι οσοι εχουν smartphone, αρκετοι για το hype, αλλοι γιατι ειχαν αδεια, αλλοι γιατι βαριουνταν, και αλλοι γιατι γουσταραν και ισως ηξεραν απο pokemon και ειχαν παιξει τις κασετες.

Αν κανεις εναν υπολογισμο αυτων των ατομων, θα δεις οτι τελικα θα παραμεινουν αυτοι που γουσταρουν το game, και αυτοι που ειχαν παιξει τις κασετες η τουλαχιστον εχουν ασχοληθει γενικα με pokemon.. Οι ασχετοι που επαιζαν για το hype λογικα το εχουν σταματησει ειδη, και οι αλλοι θα το σταματησουν οταν ξεκινησει η δουλεια τους η οταν επιστρεψουν τα παιδια τους απο την κατασκηνωση :-D

Σε ενα τετοιο παιχνιδι με τοσο μεγαλο playerbase δεν μπορεις να περιμενεις να μεινει σταθερο αυτο. Δεν ειναι ΜΜΟ που αρχιζει και παιρνει σταδιακα κοσμο και χανει σταδιακα κοσμο, οπως πχ wow/aion/lineage κλπ.

Αν καταφερουν και κανουν σωστα updates θα κρατησουν αρκετο κοσμο, και ισως ξαναρχισουν και οι ασχετοι ποιος ξερει.

Παντως απο μια φαση και μετα το farming κατανταει βαρετο, το μονο που σε κραταει ειναι η παρεα και ισως κανενα rare spawn που και που, χωρις παρεα εγω δεν θα μπορουσα να παιζω.

• Like 1
Δημοσ.

Αν καταφερουν και κανουν σωστα updates θα κρατησουν αρκετο κοσμο, και ισως ξαναρχισουν και οι ασχετοι ποιος ξερει.

Παντως απο μια φαση και μετα το farming κατανταει βαρετο, το μονο που σε κραταει ειναι η παρεα και ισως κανενα rare spawn που και που, χωρις παρεα εγω δεν θα μπορουσα να παιζω.

Aυτό.Και γω update περιμένω αλλιώς δεν.Ούτε έχω πλέον με ποιον να βγώ ούτε και έχω την όρεξη που είχα πρίν λίγο καιρό όταν αράζω για ένα καφέ πχ να κοιτάζω όλη την ώρα το κινητό..

Τα spawn είναι τραγικά οπότε χάνει και αυτό το νόημα.Το ραντάρ ακόμα και τώρα δεν βοηθάει καθόλου.

Άμα ανοίξουν και τα σχολεία πάντως θα δούμε και άλλη απότομη πτώση.

Δυστυχός αν δεν βγεί pvp ή έστω κάποιου είδους train τον πόκεμον να το κάνει λίγο περισσότερο rpg΄φάση θα υπάρχει πρόβλημα στο μέλλον.

Δημοσ.

Το παιχνιδι το αρχισα την 1η μερα που βγηκε επισημα και μεσα σε 1μιση εβδομαδα ειχα φτασει 20 λεβελ..

Τωρα τοσους μηνες μετα ειμαι στα 28 level μιας και δεν παιζω πολυ πλεον.. Στο συνταγμα που ημουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ λογω δουλειας, γινοταν χαμος 100αδες, καθονταν ολοι μεχρι και στο γρασιδι σε ψαθες και πετσετες, τα παγκακια ολα γεματα κλπ.. Τωρα δεν υπαρχουν πανω απο 20 ατομα, τα οποια ειναι μονο στα παγκακια..

Δεν εχει νοημα, το XP ειναι πολυ μεγαλο μετα τα 20-22 για να ανεβεις 30+ για καποιον φυσικα που κανει και αλλα πραγματα μεσα στην ημερα.. Με τον ρυθμο που παιζουν οι πορωμενοι, θες 1-2 χρονια για να πας 40 level και με τον ρυθμο που παιζω πλεον εγω θελω 4 χρονια.

Λοιπουν πολλα απο το παιχνιδι, οπως μαχες, trade, event, θρυλικα, κλπ.. Οταν μπουν και πλεον εχει καποιο ΝΟΗΜΑ να παρω κι αλλο XP, τοτε θα ξαναρχισω..

Σε 2 εβδομαδες ειχα περπατησει 165 χιλιομετρα χωρις πλακα.. Αντι να παρω το μετρο απο τη δουλεια για να γυρισω σπιτι, περπατουσα και το επαιρνα απο 3-4 στασεις πιο κατω.. Τωρα πλεον δεν υπαρχει η ορεξη, καλυτερα να καθισεις σε ενα παγκακι κανα μισαωρο και να πιασεις 20 ποκεμον και τελος, που και αυτα 19/20 θα ειναι μουφες..

Αναμενουμε τα θρυλικα, event, και τι θα γινει με αυτο το buddy system που λεγεται θα μπει στο επομενο Update.. Αντε ισως τοτε να περπαταω πχ λιγο παραπανω για να μπορω ευκολα να μαζευω candies για τα πιο rare που εχω, αντι να περιμενω την τρελη πιθανοτητα να πεσω σε rare παλι για τα candies.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδες βλέπετε Πόκεμον με ??? η το έχουν κόψει;

Απο οτι εχω καταλαβει Ποκεμον με CP: ??? βλεπεις οταν βλεπεις ενα Ποκεμον που δεν εχεις πιασει ή δεν το έχεις ξαναδεί..

Ομως μου εβγαλε και ??? σε εναν Dragonite ο οποιος μου ξεφυγε, και ενω είχα ήδη έναν (από EVOLVE).. Άρα υποθέτω οτι αν δεις Ποκεμον με ??? και το εχεις ξαναπιασει τοτε θα ειναι κατα πολυ μεγαλυτερο σε CP ή μεγάλο σε IV

Δημοσ.

Παιδες βλέπετε Πόκεμον με ??? η το έχουν κόψει;

Δεν ξέρω κάτι οfficial αλλά όπως και συ δεν έχω δει πάρα πολύ καιρό.

Βέβαια αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός πως όσο ανεβαίνεις λέβελ είναι πολύ δυσκολότερο να πέσεις σε wild pokemon που θα έχει περισσότερο CP απο το δυνατό κεντρικό πόκεμον που έχεις για παράδειγμα για να χτυπάς gym.

Για παράδειγμα εμένα το δυνατότετο μου έχει 2580 που για τα περισσότερα είναι περισσότερο απο το MAX CP τους.Καμιά 15ριά όλο και όλο να περνάνε αυτό το νούμερο και είναι τα γνωτστά starter , κάτι Exegutor,Arcanine,Vaporeon,Flareon , Lapras ,Snorlax και μερικά ακόμα απο τα πλέον staple.

Οπότε το να βρώ κάποιο απο αυτά με ερωτηματικά θα σημένει πως είναι πάαααααααρα πολύ κοντά στο max out του πράγμα πολύ δύσκολο.

Ελπίζω να μην σε μπερδεύω.

τα ??? στο CP σημένουν πως το πόκεμον αυτό έχει περισσότερο CP απο το δυνατότερο σου πόκεμον.

• Like 1
Δημοσ.

τα ??? στο CP σημένουν πως το πόκεμον αυτό έχει περισσότερο CP απο το δυνατότερο σου πόκεμον.

Αυτο.

Αλλα επειδη εχω δει μεγαλυτερα σε CP χωρις ??? (πχ πολλα Growlith), πιστευω εχει να κανει και με το IV ή ειναι πολυ παραπανω σε CP αυτο που εχεις ηδη, σχεδον ή εντελως max cp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...