Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για τα regional δεν ειμαι και απολυτα σιγουρος οτι δεν βγαινουν απο αυγα,ιταλος συναδελφος πετυχε Tauros απο αυγο,με legit εφαρμογη και μεθόδους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τα regional δεν ειμαι και απολυτα σιγουρος οτι δεν βγαινουν απο αυγα,ιταλος συναδελφος πετυχε Tauros απο αυγο,με legit εφαρμογη και μεθόδους.

δεν γινεται αυτο

δεν γινεται αυτο

Μακαρι να ειχα τροπο να στο αποδειξω,αλλα συνεβη, κατι σχετικο που βρήκα παντως ειναι στο reddit

https://www.cnet.com/how-to/pokemon-go-myths-busted/

https://m.reddit.com/r/TheSilphRoad/comments/4u9imn/can_regionspecific_pokemon_really_be_hatched_from/?utm_source=mweb_redirect&compact=true

Επισης αν βρω screenshot απο το εν λογω tauros σε ιταλικη εφαρμογη συνδεδεμένη σε γερμανικο πάροχο θα βοηθουσε;

Μακαρι να ειχα τροπο να στο αποδειξω,αλλα συνεβη, κατι σχετικο που βρήκα παντως ειναι στο reddit

https://www.cnet.com/how-to/pokemon-go-myths-busted/

https://m.reddit.com/r/TheSilphRoad/comments/4u9imn/can_regionspecific_pokemon_really_be_hatched_from/?utm_source=mweb_redirect&compact=true

Επισης αν βρω screenshot απο το εν λογω tauros σε ιταλικη εφαρμογη συνδεδεμένη σε γερμανικο πάροχο θα βοηθουσε;

Αυτος ο οδηγος λεει βλακιες. Δεν ισχυουν καποια απο αυτα που λεει.

Οπως το πρωτο για τα 10km και 2km, και μιλαει για rare και non rare, υπαρχει λιστα που σου λεει ακριβως τι βγαινει απο αυτα τα αυγα, και αυτο ειναι το τελος, το καθε αυγο εχει συγκεκριμενα ποκεμον που μπορει να βγαλει και δεν θα βγαλει ποτε τιποτε αλλο. Οποιος λεει οτι εβγαλε κατι αλλο απο 10αρι τοτε απλα μπερδευται και ειχε σπασει 2αρι η 5αρι.

Απο εκει και περα εχουν γινει ολοκληρες συζητησεις και εχει αποδειχθει οτι απο 5αρια αυγα δεν βγαινουν τα regional εκτως και αν βρεις και hatchαρεις το αυγο στο συγκεκριμενο region. Για αυτο στην ελλαδα πολλοι εχουν βγαλει mime απο 10αρι, ενω κανενας ποτε δεν εχει βγαλει τα αλλα απο 5αρια. Απλα δεν γινεται.

Μολις ειδα στις αγγελιες καποια account που δεν εχουν φαει ban ακομα και τα πουλανε εδω μεσα. Ελεος γελαω με αυτα που βλεπω. Εμεις δηλαδη που φτασαμε τα 30 με πολυ κοπο ποσο πρεπει να τα δωσουμε? 500-1000 ευρω?

Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να δώσει κάποιος πάνω από εκατό ευρώ για ένα παιχνίδι με λιγότερο από 2 μήνες ζωής.

Και λέω εκατό, γιατί με εκατό ευρώ αγοράζω 14,500 coins και φτάνω 30+ level κάνοντας κύκλους γύρω από το σπίτι μου.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να δώσει κάποιος πάνω από εκατό ευρώ για ένα παιχνίδι με λιγότερο από 2 μήνες ζωής.

Και λέω εκατό, γιατί με εκατό ευρώ αγοράζω 14,500 coins και φτάνω 30+ level κάνοντας κύκλους γύρω από το σπίτι μου.

Συμφωνω απολυτα, αλλα αυτοι πουλανε τα botoaccount αρκετα ακριβα απο οσο ειδα και στο facebook, για 30+ εννοω. Οπως και να εχει ας μην αγορασει κανενας botoaccounts, θα φανε ban ειτε τωρα ειτε μετα..

Και τα 20 ευρω πολλα μου φαινονται μιας και ο αλλος αφησε το bot 1-2 βραδια και ειχε ετοιμο account..

Αν κάποιος θέλει οπωσδήποτε να ανέβει γρήγορα και έχει χρήματα να ξοδέψει, ας αγοράσει coins και ας βγει στον δρόμο

Είμαι σίγουρος ότι η εταιρία θα τον "αγαπήσει" και θα έχει και τα τυχερά του...

Αν κάποιος θέλει οπωσδήποτε να ανέβει γρήγορα και έχει χρήματα να ξοδέψει, ας αγοράσει coins και ας βγει στον δρόμο

Είμαι σίγουρος ότι η εταιρία θα τον "αγαπήσει" και θα έχει και τα τυχερά του...

Δε νομιζω να ισχυει αυτο με το να τον αγαπησει η εταιρια.. Ξερω κοσμο που εχει δωσει πολλα (well.. for a game) λεφτα και εχει σπασει 50 10αρια αυγα χωρις lapras/snorlax ας πουμε, ειναι καθαρα θεμα τυχης αυτο. Τωρα η αληθεια ειναι οτι ναι αν παιζεις συνεχεια με lucky egg θα ανεβεις γρηγοροτερα, μη νομιζεις ομως οτι δε θα χρειαστει να βαρεσεις 8ωρα για να πας 30+..

Στο επομενο (μαλλον) update θα μπορουμε να εχουμε Pokemon Buddy το οποιο θα εχουμε εξω και θα περπαταει μαζι μας (στον ωμο μας, θα πεταει ή θα μας ακολουθεί) και αναλογως τα χιλιομετρα που περπαταει/περπαταμε θα παιρνουμε και καποια candies γι αυτο το Pokemon (μαλλον 1χλμ = 1 candy).

http://pokemongohub.net/pokemon-buddy-system-data-mined/
https://www.reddit.com/r/TheSilphRoad/comments/50ddug/unofficialapidig_pokemon_followerpet_incoming_in/

Επισης βρεθηκε και στον κωδικα καποια εντολη τυπου catch_legendary_pokemon που δεν υπηρχε πριν, το οποιο δειχνει οτι τα event ειναι κοντα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άντε να δούμε κάποια αλλαγή γρήγορα.Ηράκλειο ο αριθμός παικτών έχει μειωθεί αφάνταστα.Πλέον πάς στα σποτάκια και ζήτημα να δείς το 1/5 τον ατόμων που έβλεπες.Προσωπικά όλοι οι φίλοι μου σταμάτησαν και εγώ είμαι σε φάση βαρέθηκα το farming και τα ανούσια gyms.

Tώρα για το update αν έχει αυτά που λέει ο φίλος swimmer θα είναι μια απο τα ίδια.

Αν δεν βάλουν μάχες pvp το παιχνίδι θα χαθεί παντελώς σε ένα μήνα το πολύ.

Και οχι το διχως τελος farming σε δευτερη και τριτη γενια ποκεμον δεν θα βοηθησει. Η συμπληρωση του ποκεντεξ ειναι σχεδον ανουσια.

Επεξ/σία από Albilosha
  • Like 1

Παιδες δεν ισχύει σε καμία περίπτωση οτι εχει μειωθεί κατα πολυ ο αριθμός αυτών που παίζουν το παιχνίδι!!

Σημερα κατα τις 21:00 πήγα μια βόλτα απο Σύνταγμα και μετα Φλοίσβο και πραγματικά παίζει να ειναι ο περισσότερος κόσμος που ειδα απο τοτε που βγήκε το παιχνίδι!! Ειδικά στον Φλοίσβο γινόταν το αδιαχώρητο σε ολα τα σημεία πραγματικά!!

Απο εκει και πέρα θέλω να πω ενα γεια στον φίλο τον swimmer21 που είχε καιρό να μιλήσει και οποτε γράφει δίνει πάντα σημαντικές πληροφορίες!

Το παιχνίδι γινεται συνεχώς καλύτερο, τα καλύτερα έρχονται! Ενα παράπονο που εχω ειναι με τα αυγά που δίνουν οτι να ναι..Εγω προσωπικά εχω πιάσει 4 10αρια στο lvl23 και τα δυο μου έδωσαν kabuto!! Έλεος;;

Ενα αλλο θεμα που εχω ειναι οτι εχω να δω πολυυ καιρό Πόκεμον με ??? που έβγαιναν με μεγαλύτερο CP!! Ξερει κανεις τι παίζει;

Γενικά ειμαι πολυ ευχαριστημένος με το παιχνίδι και αυτο που χαίρομαι περισσότερο ειναι οτι στα gym πολυ σπάνια θα δεις παίχτη μεγαλύτερο απο 25lvl και ακόμα πιο σπάνια Πόκεμον μεγαλύτερο απο 2500CP..!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...