Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μιας και επεστρεψα απο διακοπες. Εκατσα και ειδα λιγο τι εχω και τι πρεπει να κανω evolve. Βλεπω πως το pokedex το εχω ολοκληρωσει. Αυτα που δεν εχω ειναι το Venusaur και το Dragonite, αλλα εχω αρκετα candies ωστε να τα φτιαξω αν θελω. Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν θα πρεπει να το κανω μιας και το καλυτερο dratini που εχω βρει ειναι 84% και το καλυτερο bulba ειναι σκατα, περιπου 40-50%.

Εχω και 250 candies απο eevee αλλα δεν εχω κανει πολλα evolves, εχω ειδη 3 απο το καθε evolve του οποτε νομιζω δεν αξιζει να κανω παραπανω evolves χωρις να εχω βρει πολυ καλο eeve. Eχω ενα με 91% και ενα με 95% αλλα λεω να τα κρατησω για umbreon και espeon.

Επισης προσεξα οτι για τα λεβελ μου δεν εχω πολλα δυνατα, αλλοι σε μικροτερα level οπως 26-27 εχουν δυνατοτερα απο εμενα αλλα εχουν ξοδεψει stardust, ενω εγω μονο το gyarados κανω power up και κραταω τα υπολοιπα stardust για το dragonite και το καλο vaporeon οταν το κανω..

Πως βρίκες τα region locked pokemon Trilo.?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πως βρίκες τα region locked pokemon Trilo.?

Δεν τα εχω. Μιλουσα για τα 142 που μπορουν να βρεθουν.

Εχω βαλει 6χ5 αυγα για να δουμε τι θα δωσει. Μαζευα τα coins εδω και καιρο απο τα gym, μακαρι να μου δωσει 10αρια μετα.

• Like 1

Δεν τα εχω. Μιλουσα για τα 142 που μπορουν να βρεθουν.

Εχω βαλει 6χ5 αυγα για να δουμε τι θα δωσει. Μαζευα τα coins εδω και καιρο απο τα gym, μακαρι να μου δωσει 10αρια μετα.

Αρα εχεις βρει και ditto;πως;

Υπαρχουν 9 που δεν μπορουν να βρεθουν, οποτε ειναι 142 συνολικα, τα οποια εχω ειδη. Τα regional δεν βγαινουν απο αυγα εκτως και αν εισαι σε αυτο το region.

Σωστα, βαλε και kangashkan

Έκανα edit και το έβαλα.

Ατυχία, προχθές κάπου κοντά μου υπήρχε ένα Mr. Mime αλλά δεν έψαξα καθόλου.

Μέχρι να γυρίσω Αθήνα το μόνο που κάνω είναι να μαζεύω 10 coins την ημέρα από το ένα gym που έχω.

142.Οπότε όχι Ditto.

3 region,Ditto , zapdos moltres , articuno ,mew , mewtwo.(151 σύνολο)

τον ιδιο υπολογισμο ειχα κανει απλα νομιζα οτι ηταν 150 συνολο οχι 151.για αυτο ρωτησα κιολας για το ditto μου φανηκε περιεργο το 142.αφου ομως ειναι 151 βγαζει νοημα.

Mr. Mime έχω βγάλει στην πλατεία Αγίας Παρασκευής. (Αθήνα) Όπως και chansey (τη χοντρή με το αυγό)

Στο Hilton απ' έξω ακριβώς μου πέταξε ένα golem cp1350 που ότι και να του έριξα δεν έκατσε.

Στη μαρίνα Βουλιαγμένης δεν είχε τίποτε σήμερα όλη μέρα που δούλευα εκεί, αντιθέτως στη μαρίνα Αλίμου ήταν τίγκα στα magikarp με χαμηλό cp (10 έως 50) όμως λόγω δουλειάς δεν ασχολήθηκα.

Και στην μαρίνα Φλοίσβου είχε Gastly και Bellsprout.

(ναι είμαι τεχνικός σε yacht...)

Σε αυγό 5χλμ έβγαλε ekans (είμαι lv21)...

Μπορει καποιος στα γρηγορα  να μου εξηγησει τι ειναι αυτα τα iv και τι ειναι αυτο το ποσοστο που βλεπω συχνα,καθως και πως υπολογιζεται?Ευχαριστω

Mr Mime εχω βρει δυο μεχρι στιγμης, δεν θυμαμαι που ομως, δεν το βλεπω σαν κατι το ιδιατερο.
Ακομη δεν εχω βγαλει ακρη με το iv

Κατι αλλο, εχω ξεμεινει απο revive, και χωρις αυτο τα potion ειναι αχρηστα. Σε οσες στασεις ανοιξα σημερα εδινε μονο μπαλες και potion. Μεχρι τωρα που δεν πολυ εμπαινα σε γυμναστηρια πεταγα τα revive και τα potion για να κανω χωρο για μπαλες. Υπαρχει καποια σπανιοτητα σε αυτα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...