Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και στις δύο περιπτώσεις δύο απρόσεκτοι παίκτες του παιχνιδιού της Niantic παρέσυραν και τραυμάτισαν με τα οχήματα τους τρεις συνανθρώπους τους. Το πρώτο δυσάρεστο γεγονός έλαβε χώρα στις 11 Αυγούστου στην περιοχή Kasugai, όπου μία 29χρονή νεαρή κοπέλα χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα την ώρα που έκανε ποδήλατο (και έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου δύο μέρες).

Plot Twist : και η κοπέλα στο ποδήλατο έπαιζε pokemon go εκείνη τη στιγμή :P

• Like 2
Δημοσ.

Μιας και επεστρεψα απο διακοπες. Εκατσα και ειδα λιγο τι εχω και τι πρεπει να κανω evolve. Βλεπω πως το pokedex το εχω ολοκληρωσει. Αυτα που δεν εχω ειναι το Venusaur και το Dragonite, αλλα εχω αρκετα candies ωστε να τα φτιαξω αν θελω. Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν θα πρεπει να το κανω μιας και το καλυτερο dratini που εχω βρει ειναι 84% και το καλυτερο bulba ειναι σκατα, περιπου 40-50%.

Εχω και 250 candies απο eevee αλλα δεν εχω κανει πολλα evolves, εχω ειδη 3 απο το καθε evolve του οποτε νομιζω δεν αξιζει να κανω παραπανω evolves χωρις να εχω βρει πολυ καλο eeve. Eχω ενα με 91% και ενα με 95% αλλα λεω να τα κρατησω για umbreon και espeon.

Επισης προσεξα οτι για τα λεβελ μου δεν εχω πολλα δυνατα, αλλοι σε μικροτερα level οπως 26-27 εχουν δυνατοτερα απο εμενα αλλα εχουν ξοδεψει stardust, ενω εγω μονο το gyarados κανω power up και κραταω τα υπολοιπα stardust για το dragonite και το καλο vaporeon οταν το κανω..

GbSpSe8.png

rWaO8rz.png

• Like 2
Δημοσ.

εχει παρατηρησει κανεις πολλα σπανια pokemon να εμφανιζονται πολυ συχνα χωρις να ειναι σε nest; 

εγω για παραδειγμα τις 2 τελευταιες μερες εχω πιασει 2 abra και 5 machop

εχουν κανει καποια αλλαγη στο spawning;

Δημοσ.

Προφανώς το έκαναν για να μην ψάχνεται ο κοσμος με τα iv και τα διαφορα sites.Θεωρω οτι γλυτωνεις πολυ χρονο.Πχ εχω Arcanine 1600 και μου λεει οτι ειναι μέτριο σε stats αλλα εχει καλο hp και εχω Magmar στα 1370 και εχει amazing stats κι αν ανεβάσω κι αλλο το hp θα ειναι πολυ δυνατό.

Το θεμα ειναι να βλεπουμε updates.Μακαρι να συνεχίσουν να ενδιαφέρονται.

έσβησα μερικά μπουλμπασαρ για τους λόγους αυτούς.. 

Δημοσ.

ακομα παιζετε?

Τωρα που μπαναρανε και τους περισσοτερους βρωμοχακερς δε βλεπω το λογο να μην παιζει κανεις. Το καλυτερο παιχνιδι αυτη τη στιγμη να βγεις εξω για βολτιτσα και να γνωρισεις κοσμο η εστω με δικους σου φιλους, μιας και ακομα εχει καλο καιρο. Σε λιγους μηνες το ξανα συζηταμε μιας και δεν ξερουμε τι updates θα γινουν απο μεριας niantic.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...