Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά το κατέβασα και εγώ, αλλά δεν έχω καταφέρει να το παίξω.

Όταν φορτώνει μου βγάζει μια κόκκινη λωρίδα στο πάνω μέρος για 1 δευτερόλεπτο ότι δε βρέθηκε το GPS, ενώ το έχω ενεργοποιημένο, και σε άλλα apps (όπως το Maps ας πούμε) δουλεύει μια χαρά.

Και μετά με βγάζει σε μια οθόνη που λέει ότι οι servers είναι γεμάτοι, και μένει εκεί.

Υπάρχει τρόπος να το φτιάξω, ή να το διαγράψω ?

Δημοσ.

Ρε παιδιά το κατέβασα και εγώ, αλλά δεν έχω καταφέρει να το παίξω.

Όταν φορτώνει μου βγάζει μια κόκκινη λωρίδα στο πάνω μέρος για 1 δευτερόλεπτο ότι δε βρέθηκε το GPS, ενώ το έχω ενεργοποιημένο, και σε άλλα apps (όπως το Maps ας πούμε) δουλεύει μια χαρά.

Και μετά με βγάζει σε μια οθόνη που λέει ότι οι servers είναι γεμάτοι, και μένει εκεί.

Υπάρχει τρόπος να το φτιάξω, ή να το διαγράψω ?

Πριν το διαγράψω μου το έκανε και εμένα και είχα βρει στο ίντερνετ το εξής κόλπο:

Για Google Account μόνο:

1.Log in σε ένα PTC account. 

2.Log out από το PTC

3.Log in στο κανονικό του Google.

• Like 1
Δημοσ.

Επειτα απο τα μπαν που εφαγα, ακομα και σε κανονικο λογαριασμο, ξεκινησα εναν καινουριο προχθες με σκοπο να δω για τελευταια φορα αν θα καταφερω να παιξω ή αν θα με μπαναρουν ξανα...

Αυτη την στιγμη μεσα σε δυο μερες κοντευω το lvl 11, εχω πιασει αρκετα ποκεμον αλλα κανενα αξιολογο θα ελεγα, φαρμαρω για να ανεβω level και ηδη εχω αρχισει και απελπιζομαι με το να βλεπω γυρω μου ατομα με λογαριασμους lvl 20 πχ...

Ποσες μερες παιχνιδιου χρειαζεται για να φτασω σε τετοιο lvl;

Επισης, περιοχες στην Αθηνα και κυριως στα βορεια που να αξιζει να παω για να βρω κατι το αξιολογο;

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Επειτα απο τα μπαν που εφαγα, ακομα και σε κανονικο λογαριασμο, ξεκινησα εναν καινουριο προχθες με σκοπο να δω για τελευταια φορα αν θα καταφερω να παιξω ή αν θα με μπαναρουν ξανα...

Αυτη την στιγμη μεσα σε δυο μερες κοντευω το lvl 11, εχω πιασει αρκετα ποκεμον αλλα κανενα αξιολογο θα ελεγα, φαρμαρω για να ανεβω level και ηδη εχω αρχισει και απελπιζομαι με το να βλεπω γυρω μου ατομα με λογαριασμους lvl 20 πχ...

Ποσες μερες παιχνιδιου χρειαζεται για να φτασω σε τετοιο lvl;

Επισης, περιοχες στην Αθηνα και κυριως στα βορεια που να αξιζει να παω για να βρω κατι το αξιολογο;

Ευχαριστω πολυ

20 αν φαρμάρεις καλά σε μια βδομάδα..Απο κει και πέρα αρχίζει το βάσανο...

Δημοσ.

Απλα βλέπω την μπάρα του level να ανεβαίνει τόσο βασανιστικά, θα το σπάσω καμία ώρα μου φαίνεται! :P

Δημοσ.

Διευκρίνηση-ερωτηση!Τα coins τα παίρνουμε αφού κλεισει 21 ώρες το Pokemon στο γυμναστήριο ή μολις το βάλουμε;Εβαλα ενα arcanine που έπιασα σημερα (1410cp) σε γυμναστήριο και μου έβγαλε τα coins κατευθείαν.

Δημοσ.

Διευκρίνηση-ερωτηση!Τα coins τα παίρνουμε αφού κλεισει 21 ώρες το Pokemon στο γυμναστήριο ή μολις το βάλουμε;Εβαλα ενα arcanine που έπιασα σημερα (1410cp) σε γυμναστήριο και μου έβγαλε τα coins κατευθείαν.

Κάθε 21 ώρες μπορείς να πατάς το κουμπί και να παίρνεις 10 coins και 500 dust για κάθε ποκεμον που έχεις εκείνη την ώρα σε gym.

Δημοσ.

Πιτσιρικι στην γειτονια μου σε lv10 βγαζει αυγα 10 χιλ με larpas 900+cp. Του εχει δωσει 3 μεχρι στιγμης. Στο ιδιο stop απο την παρεα μου δινει μονο 2 χλμ και ειμαστε lv 18 μεχρι 22. Το να πω ...

Δημοσ.

ρε παιδια επειδη ο αλλος ειναι μεγαλο λεβελ στο χωριο σας δε λεει κατι. Και εγω διακοπες ειμαι και εχω βαλει εδω στα νησια μεγαλα ποκεμον, 30 λεβελ ειμαι.. τι δηλαδη να μη βαλω? Εδω ολοι ειναι μικρα λεβελ.. μαξ 24 εχω δει. οποτε τα ριχνω πανευκολα αν εχω χρονο και κατσω για κανεναν καφε διπλα απο κανενα γυμναστηριο.. Επισης καντε update γιατι βγηκε νεο συστημα αξιολογησης ποκεμον..

Δημοσ.

Ρε παιδιά είμαι λεβελ 11 και κοντεύω 12, ημουν εξω και γύρισα πριν λίγο σπίτι, βρήκα άπειρα ποκεμον (απο βλακείες καθαρά και μονο για τρανσφερ και xp, έως και ποκεμον με καλο cp για το λεβελ μου που δεν τα είχα καν και θα μου έδιναν πολυ xp)...
Το πρόβλημα μου ειναι οι ποκεμπολς, πηγαίνω στα στοπς και παίρνω μερικές αλλα τα ποκεμον που βρίσκω πλέον χρειάζονται τουλάχιστον 5-6 προσπάθειες για να τα πιάσω! Φυσικα ως αποτελεσμα δεν μου μενει καμια...
Ειναι φυσιολογικό αυτο επειδή ανεβαίνω λεβελ, άρα γίνεται και πιο δύσκολο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...