Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι ειναι το xposed? Εγω τα εγραψα..

Ειναι εφαρμογή που έχει modules για διάφορες λειτουργίες στο κινητό. Προχθές βγήκε εφαρμογή που υπολογίζει αυτόματα το iv του κάθε pokemon και στο γραφεί δίπλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειναι εφαρμογή που έχει modules για διάφορες λειτουργίες στο κινητό. Προχθές βγήκε εφαρμογή που υπολογίζει αυτόματα το iv του κάθε pokemon και στο γραφεί δίπλα.

Παρόμοιο με το pokeadvisor δλδ

Ποια εφαρμογή ειναι αυτή;

Παρόμοιο με το pokeadvisor δλδ

Ποια εφαρμογή ειναι αυτή;

Το xposed προϋποθέτει root. Δεν είναι ένα απλό apk αλλά θέλει Flash το zip μέσω custom recovery. Έπειτα μέσα από την εφαρμογή βάζεις ότι module θέλεις. Εδώ και 2 μέρες έχουν βγει 2 εφαρμογές που δείχνουν τα iv του κάθε pokemon μέσα στην Official εφαρμογή.

Ναι γι αυτες τις εφαρμογές ρωτάω!

Την μια την εφαρμογή την λένε pogoiv και την άλλη pokemon GO iv checker. Τις βρίσκεις μέσα από το xposed και τις κάνεις κανονικά εγκατάσταση.

Η πρώτη καλη πιασια μολις έφτασα το 20lvl.

Κλασικα δεν μπορω να δω την φωτο. Ρε παιδια ανεβαστε στο Imgur γιατι δεν μπορω να δω τιποτα σχεδον απο αυτα που ανεβαζετε. Που τα ανεβαζετε και δεν φαινονται?

• Like 2

Στο insomnia την ανεβάζει αλλά ποσταρει την μικρογραφία, αριστερό κλικ στην εικόνα, αντιγραφή σύνδεσμου εικόνας, στη url μπάρα επικόλληση, και θα σβήσετε _thumb

• Like 1

Άλλα 4 growlith και πάω για Arcanine.

Δυστυχός το καλύτερο που έχω βρει σε iv είναι 80% 80-81-82% low avg max.Το καλό είναι πως αυτό το IV το έχει το δυνατότερο μου στα 879 cp.

Kάτι που δεν απαντήθηκε παιδιά.Με το eevee αφού κάνουμε τις 3 πρώτες εξελήξεις με αλλαγή ονόματος μετά τι κάνουμε.? είναι τυχαίο.? Δοκίμασα να αλλάξω τα ονόματα στα αρχικά flareon jolteon vaporeon , reset και περίμενα 24ωρο όπως διάβασα κάπου αλλά τόποτα.

Με πολύ ζόρι βρήκα άλλα 50 candy και βγήκαν 2 flareon.Και με ίδια attacks ember heat wave :/

Άλλα 4 growlith και πάω για Arcanine.

Δυστυχός το καλύτερο που έχω βρει σε iv είναι 80% 80-81-82% low avg max.Το καλό είναι πως αυτό το IV το έχει το δυνατότερο μου στα 879 cp.

Kάτι που δεν απαντήθηκε παιδιά.Με το eevee αφού κάνουμε τις 3 πρώτες εξελήξεις με αλλαγή ονόματος μετά τι κάνουμε.? είναι τυχαίο.? Δοκίμασα να αλλάξω τα ονόματα στα αρχικά flareon jolteon vaporeon , reset και περίμενα 24ωρο όπως διάβασα κάπου αλλά τόποτα.

Με πολύ ζόρι βρήκα άλλα 50 candy και βγήκαν 2 flareon.Και με ίδια attacks ember heat wave :/

Το arcanine τουμπανο βγαινει, απλα καλο θα ειναι να εχει τις fire επιθεσεις. Για eeve το κολπο ειναι για 1 φορα για το καθενα, μετα ειναι random. Εκανα μια 810 και βγηκε jolteon 1600+ random με thunder shock + thunder (και τα 3 jolteon που εχω αυτες τις επιθεσεις εχουν).

BTW εχω παει 30 level, μου εδωσε 3 απο ολα τα πραγματα + max revives.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το arcanine τουμπανο βγαινει, απλα καλο θα ειναι να εχει τις fire επιθεσεις. Για eeve το κολπο ειναι για 1 φορα για το καθενα, μετα ειναι random. Εκανα μια 810 και βγηκε jolteon 1600+ random με thunder shock + thunder (και τα 3 jolteon που εχω αυτες τις επιθεσεις εχουν).

BTW εχω παει 30 level, μου εδωσε 3 απο ολα τα πραγματα + max revives.

και γω jolteon θέλω γιατί εδώ παίζουν πολλά νερού αλλά το ένα που βγήκε το πρώτο είχε κακές επιθέσεις οπότε δεν άξιζε να το κάνω κάν power up. :/

Εγώ έχω κόψει λίγο κααι δεν έχω πάει λέβελ μια βδομάδα.Έχω βαρεθεί το farming.

btw σήμερα παίθανε και η τελυταία μου ελπίδα σε δυνατό thunder pokemon.Βρίκα με ένα φίλο Electabuzz και ενώ αυτός είναι 2 level κάτω ο δικός του ήταν 1195 ενώ εμένα λίγο κάτω απο 400..

Επεξ/σία από Albilosha

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...