Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ έφαγα μπαν σε λογαριασμό legit!

Αν δεν λύσουν το θέμα τους με το να ρίχνουν random ban, θα χάσουν πολύ κόσμο! Εγώ προσωπικά δεν θα ξανακάνω τον κόπο να αρχίσω Και να καταλήξω πάλι με μπαν σε λογαριασμό που δεν έχει μπει ποτέ σε πρόγραμμα! Ούτε καν fake GPS!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ έφαγα μπαν σε λογαριασμό legit!

Αν δεν λύσουν το θέμα τους με το να ρίχνουν random ban, θα χάσουν πολύ κόσμο! Εγώ προσωπικά δεν θα ξανακάνω τον κόπο να αρχίσω Και να καταλήξω πάλι με μπαν σε λογαριασμό που δεν έχει μπει ποτέ σε πρόγραμμα! Ούτε καν fake GPS!

Τι level είχες φτάσει;

εφαγα ban γιατι πηγα απο τρικαλα

φλοισβο

ελεος 

λες και πηγα απο τρικαλα συδνει

στο φλοισβο που ειναι επικη φωλια, πεφτουν πολλα μπανια για καποιο λογο !!!!

Έστειλα αίτημα, το θέμα είναι πως είχα στείλει ξανά για τον πρώτο λογαριασμό που είχα φάει μπαν και δεν μου απαντησαν ποτέ, σοβαρή εταιρεία με όλα όσα γίνονται πάντως δεν την λες.

α, κατι που θυμηθηκα μιας και το σουκου ημουν θεσσαλονικη για να περασω κατι κλειδαριες.

εσεις που κυνηγατε με τα ποδηλατα στο δρομο απ'το λευκο πυργο κ πισω να πηγαινετε στον ποδηλατοδρομο που ειναι μια χαρα. όταν περπατουσα / ετρεχα το βραδυ σε αυτο το δρομο δεν ήταν λογικο να κοιταζω πισω μου μην ερχεται κανενας χαζος που κοιτα το ταμπλετ/κινητο για σκουιρτλ...γι'αυτο ενας επεσε θαλασσα κ φαγαμε 1 ωρα να ξεμπλεξουμε.

α, κατι που θυμηθηκα μιας και το σουκου ημουν θεσσαλονικη για να περασω κατι κλειδαριες.

εσεις που κυνηγατε με τα ποδηλατα στο δρομο απ'το λευκο πυργο κ πισω να πηγαινετε στον ποδηλατοδρομο που ειναι μια χαρα. όταν περπατουσα / ετρεχα το βραδυ σε αυτο το δρομο δεν ήταν λογικο να κοιταζω πισω μου μην ερχεται κανενας χαζος που κοιτα το ταμπλετ/κινητο για σκουιρτλ...γι'αυτο ενας επεσε θαλασσα κ φαγαμε 1 ωρα να ξεμπλεξουμε.

Χθες μια ειχε καβαλησει πεζοδρομιο με το αμαξι της και ειχε σπασει ενα παχυ προστατευτικο κολωνακι και ειχε ανεβει το αμαξι πανω απο το κολωνακι και δεν μπορουσει να φυγει, εκει στο ιδιο σημειο που λες (προς λιμανι). Ελεος δηλαδη. Ειχε σπασει και μια πινακιδα.. ποσο βλακας μπορει να ειναι κανεις..

• Like 2

• Moderators

Εγω σημερα την πατησα μαλλον ημουν κεντρο θεσσαλονικη εκλεισα εφαρμογη και καταλαθος αλλαξα την επιλογη του gps σε gps μονο οταν ανοιξα gps χαλιδικη το gps εβγαζε ακομα οτι ειμαι κεντρο θεσσαλονικη , μολις το διωρθωσα σε υψηλη ακριβεια και φανηκε οτι ειμαι χαλκιδικη επαιξα κανα μισαωρο το εκλεισα και απο τοτε δεν ξανα ανοιξε μου βγαζει fail to recive data from server , δεν ηρθε mail προς το παρων να ελπιζω οτι θα ξανα ανοιξει ο λογαριασμος?

Άγνωστο τι θα γίνει. Και εγώ στην ίδια κατάσταση είμαι. Έκανα appeal και για ban, αλλά και τους έστειλα γενικά ότι δεν μπορώ να μπω. Αναμένουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...