Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν ειδες το δευτερο ποστ εγραε 1.5 χιλιομετρο σε μερικα λεπτα ενω ημουν στο αμαξι σταματημενος

Kοίτα έχε υπόψην πως κάνει κάτι τρελά το παιχνίδι.Πολλές φορές έχω βρεθεί να γυρνάω σπίτι και μετά απο κάνα εικοσάλεπτο που απλά κάνω evolves ή transfer τσούπ σπάει και ένα αυγό ενώ κάθομαι.

Δεν είναι λόγος όμως για ban μην σε αγχώνει.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Περιμενω να κατεβω αθηνα να παω κεντρο να κανω λιγο level up της προκοπης. Επισης εχει νοημα να κραταμε potion etc για την ωρα?  12 ειμαι αλλα σκεφτομαι οτι μυ gym θα ασχοληθω απο 20-25+ οποτε δεν τα χρειαζομαι ειδικα με αυτους που εχουν τα τζιμ που ειναι 30+ λεβελ

• Like 1

Περιμενω να κατεβω αθηνα να παω κεντρο να κανω λιγο level up της προκοπης. Επισης εχει νοημα να κραταμε potion etc για την ωρα?  12 ειμαι αλλα σκεφτομαι οτι μυ gym θα ασχοληθω απο 20-25+ οποτε δεν τα χρειαζομαι ειδικα με αυτους που εχουν τα τζιμ που ειναι 30+ λεβελ

Oi 30ριδες έρχονται και φεύγουν καθώς κατά 99% είναι cheaters.Δεν έχει νοημα να κρατάς potions όχι.Tουλάχιστον μέχρι 20 λέβελ απλά φάρμαρε.

Pidgey,Caterpie,Weedle είναι common που θέλουν μόλις 12 candy για evolve οπότε πιάσε όσα πιο πολλά.

• Moderators

Αξιζει δηλαδη να κανεις αυτα τα μικρα evolve καθαρα για το XP? Για την ωρα μονο αυτο κανω!

Με εκνευριζει λιγο το οτι δεν μπορω να ανοιξω το ποκεμον και να το αφησω στην τσεπη και να γραφει χιλιομετρα. Εχω το battery saver mode enabled αλλα οταν το βαζω στην τσεπη βγαινει ή μετα απο λιγο κλεινει η οθονη και δεν γραφει τα χιλιομετρα που κανω

Άκυρο στο evolve δεν παίρνεις xp

Αξιζει δηλαδη να κανεις αυτα τα μικρα evolve καθαρα για το XP? Για την ωρα μονο αυτο κανω!

Με εκνευριζει λιγο το οτι δεν μπορω να ανοιξω το ποκεμον και να το αφησω στην τσεπη και να γραφει χιλιομετρα. Εχω το battery saver mode enabled αλλα οταν το βαζω στην τσεπη βγαινει ή μετα απο λιγο κλεινει η οθονη και δεν γραφει τα χιλιομετρα που κανω

Συμφέρει να κάνεις stack ποκεμον που θέλουν λίγα candies για να εξελιχθούν όπως τα pidgeys. , να ανοίξεις lucky egg και να κάνεις μαζικά evolve

Στο evolve περνεις 500xp. Μαζεύεις καμιά 200αρια pidgey και μετά βάζεις Lucky egg που διπλασιάζει το xp και κάνεις όλα τα evolve. Πιο εύκολο xp δεν υπάρχει.

Ναι αλλά γιατί να; το κάνεις αυτό; παίρνεις xp στο evolve? Ένα που δοκίμασα δεν έδωσε xp

Λάθος είδες.Σε κάθε evolve πέρνεις 500XP.Βάζοντας και lucky egg έχεις διπλάσιο οπότε πάμε σε 1000Xp/evolve πέραν του xp που θα πάρεις απο νέα καταχώρηση στο pokedex.Έχεις 30 λεπτά με το lucky egg και προλαβαίνεις σε αυτά να κάνεις 60 evolve.Οπότε μιλάμε για 60.000Χp + ότι πάρεις έξτρα απο πόκεμον που μπήκαν πρώτη φορά pokedex.

Έχε στο νου ώστε να μην χάνεις χρόνο και να προλάβεις άνετα τα 60 evolve,να βάλεις ότι είναι να κάνεις evolve σε μια σειρά(προσωπικά τα βάζω favorite) και είναι εύκολο.

Δε μαζευεις μονο Pidgey  caterpie weedle. Μαζευεις αυτα + οποια ειναι common στην περιοχη σου + οποια ειναι γενικα ΓΤΠ οπως tentacool/goldeen/zubat κλπ, και καθε φορα που φτανεις τα candies για 1 evolve (πχ 50 για zubat) κρατας και 1 zubat στην ακρη. Οταν εχεις φτασει τα 40-50-60 evolves βαζεις lucky egg και xpαρεις. Το πρωι πηρα 65k xp με τα evolves, τωρα εχω μπει για τα καλα στα 29.

Το βραδυ κατεβαινω παραλια. Εχει 5-6 spawns που βγαινουν αβερτα ποκεμον χωρις lure. Θελω να βρω κανενα dratini/squirtle με τρελο IV να το κανω evolve. Εχω ενα Blastoise 60% iv, δεν ειναι κακο αλλα θελω να βγαλω και δευτερο. Οσο για revive/potions εγω τα σβηνω ολα, αν κανω gym battle εχω αρκετα ποκεμον ωστε να μη χρειαστει να κανω revive οσα επεσαν, και οοοοοταν μου δωσει revives αντι να τα σβησω τα χρησιμοποιω στα δικα μου.

4yQeRvE.png

Και ενα random flareon που βρηκα

yI42iZW.png

• Like 1

• Moderators

Κομπλε τοτε οποτε μαζευω ολες τις μαλακιες ποκεμον και καποια στιγμη παω για μαζικο evolve! Μετα το evolve να υποθεσω οτι παιζει και πεταμε σε ολα τα ποκεμον μιας και θα ειναι αχρηστα

Holly f**** Trilo.Πόσο XP φαρμάρεις την ημέρα ρε.?

Αρκετο, οταν πας σε σποτ με 5-6 lures για 4 ωρες φαρμαρεις πολυ xp. Επισης στη δουλεια εχω 2 ποκε στοπ οποτε και αυτο xp ειναι.

Κανω φαρμαρισμα σχεδον καθε μερα, οταν δεν εχω χρονο να φαρμαρω παω παραλια και ψαχνω για dratini/lapras/squirtle/magicarp. Εχω βγαλει καλο gyarados και το εχω ειδη 2300+..

Καθε 2-3 μερες χτυπαω και τα evolve..

Αρκετο, οταν πας σε σποτ με 5-6 lures για 4 ωρες φαρμαρεις πολυ xp. Επισης στη δουλεια εχω 2 ποκε στοπ οποτε και αυτο xp ειναι.

Κανω φαρμαρισμα σχεδον καθε μερα, οταν δεν εχω χρονο να φαρμαρω παω παραλια και ψαχνω για dratini/lapras/squirtle/magicarp. Εχω βγαλει καλο gyarados και το εχω ειδη 2300+..

Καθε 2-3 μερες χτυπαω και τα evolve..

Ωραίος.Εδώ το πολύ 3 lures να έχεις κοντά μεταξύ τους και πάλι πιάνεις 2 ποκεστοπς.Και στην δουλειά έπιανα 2 ποκεστοπ αλλά δεν μπορούσα να ασχολούμαι κάθε 5 λεπτά με το κινητό :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...