Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα 4 μέρες Λονδίνο.

Αυτό που είδα εκεί δεν υπάρχει.  Κάθε Pub, κάθε post office, κάθε παπαριά (ταμπέλα, ανάκτορο, εκκλησία, πλακίδιο πληροφοριών, σταθμός μετρό, you name it) και pokestop.

Στην περιοχή μου στην Ελλάδα υπάρχουν 2 pokestops και 1 gym.

Έπηξα στα Drowzee, rattata και pidgey.  Σε περιοχές με πολύ κόσμο είχε Magikarp και στην Victoria είχε Jynx.  Δεκάδες από δαύτα.

Όμως παρόλο που ξεπατώθηκα στο περπάτημα και ανέβηκα από το lv 18 στο 21 παρά κάτι, σπάστικα αφάνταστα γιατί το mobile internet (wind) ήταν για  τα μπάζα.

Μπορούσα να συνδεθώ μόνο με O2, και αυτό σε μέρη με λίγο κόσμο - σε περιοχές χαμού με δεκάδες magikarp, goldeen κλπ (π.χ. στο London Eye) κόλλαγε σε σημείο να είναι άχρηστο - έτσι τελικά δούλεψα μόνο με wifi στα ελάχιστα μέρη που έπιανε (boots, selfridges, μερικές Pub).  Σε πολλά μέρη είχε public wifi το οποίο ήθελε εγγραφή για να συνδεθείς και έκοβε πολύ συχνά.

Με άλλα λόγια αν δούλευε το mobile internet θα ερχόμουν φορτωμένος μέχρι τα μπούνια. 

Αυτό που έσωσε την κατάσταση ήταν στο ξενοδοχείο που είχε stop και έβγαζε με το χρονόμετρο κάθε 5 λεπτά, pidey και rattata.

Με το που πατάω στον Ελ. Βενιζέλο, αρχίζει η τρέλα: Pikachu, Diglett, Meowth (2x) και στο λεωφορείο για το κέντρο μου βγάζει Magnemite (cp400), Raticate (460), Hitmonlee (19) !!! που μου έφαγε ότι μπαλάκια είχα πάνω μου.  Και το απίθανο Nether με cp1043 που το έπιασα με ένα razzberry και το τελευταίο μου pokeball.

Σήμερα το πρωί βέβαια άρχισε τις αηδίες πάλι: ekans και zubat που θέλουν 10+ balls και στο τέλος γίνονται καπνός.

Στο Λονδινο για να πιασεις pokemon πηγες ?:P

Επισης το κινητο σου αυτες τις μερες πρεπει να εχασε ενα 5-10% απο τις συχνες φορτισεις/αποφορτισεις ετσι οπως τα λες :P

Δημοσ.

Στο Λονδινο για να πιασεις pokemon πηγες ? :P

Επισης το κινητο σου αυτες τις μερες πρεπει να εχασε ενα 5-10% απο τις συχνες φορτισεις/αποφορτισεις ετσι οπως τα λες :P

Έχω ζήσει 10 χρόνια εκεί οπότε μικρή η ανάγκη για να δω πέριξ τι υπάρχει.

Τη μέρα την έβγαζα με το κινητό (one+1) που κράταγε 3 ώρες (με mobile data) και το xiaomi power bank (10K) που τράβαγε το ζόρι μέχρι το βράδυ.

"Your bag is full" έχω συνέχεια - μετράει και πόσα pokemon έχω μέσα;  Έχω πετάξει revive, potions κλπ.  Κάπου 80 balls έχω και συνήθως πάω μέχρι 110 - 120 ...

• Moderators
Δημοσ.

Έχω ζήσει 10 χρόνια εκεί οπότε μικρή η ανάγκη για να δω πέριξ τι υπάρχει.

Τη μέρα την έβγαζα με το κινητό (one+1) που κράταγε 3 ώρες (με mobile data) και το xiaomi power bank (10K) που τράβαγε το ζόρι μέχρι το βράδυ.

"Your bag is full" έχω συνέχεια - μετράει και πόσα pokemon έχω μέσα;  Έχω πετάξει revive, potions κλπ.  Κάπου 80 balls έχω και συνήθως πάω μέχρι 110 - 120 ...

Αλλο invetory ειναι τα item (εκει μετραει τα παντα lure/lucky egg/intence/pokeball, berry ) και αλλο για τα Pokemon

• Like 1
Δημοσ.

Σε iPhone δουλεύει;

Φιλικά πάντα αλλά διαβάζουμε όλο το άρθρο/post. :)

Currently released for android 4.3 and above, an iOS version will follow shortly.

Για το android πάντως υπάρχουν πολλά, στο apkmirror είχα βρει κάποια αν και δεν τα δοκίμασα.

Το συγκεκριμένο το δοκίμασα αν και δεν μου έβγαλε κάτι, βέβαια δεν έχω και το καλύτερο net αυτή την περίοδο.

Δημοσ.

Παιδιά γνωρίζετε αν θα υπάρξει θέμα σε περίπτωση που χρησιμοποιούνται στην ίδια σύνδεση είτε σταθερής Ίντερνετ είτε κινητής 3 λογαριασμοί;

Ρωτάω γιατι παίζω εγω και πρόσφατα ξεκίνησαν και τα αδέρφια μου και φυσικά παίζουμε όλοι υπό την ίδια ip, υπάρχει φόβος για ban;

Δημοσ.

Δε βολευει για curveballs, χανεις 10-60 xp στην ουσια. Γιατι curveball = great throw + curve = 160.

Επισης ελεος.

Χθες βρηκα κατι τουμπανακια παλι. Εχω βρει πολυυ πραμα γενικα, ισως ποσταρω φωτος καποια στιγμη. Τωρα εχω να κανω τα evolves με το πρωινο καφεδακι για το level up και αν εχουμε χρονο το βραδυ με βλεπω για παραλια μπας και βρω κανενα dratini με 90% iv και πανω για να φτιαξω dragonite που εχω πολλα candy αλλα περιμενω για το σωστο dratini..

Δημοσ.

Ιδέα πως δουλεύει το εωολωε Εevee αφού κάνεις τις πρώτες 3 αλλάζοντας όνομα.? Έχω επαναφέρει τα αρχικά ονόματα έχω κάνει ρεσετ το παιχνίδι , άφησα να περάσει και 24ωρο αλλά πάλι random evolve φαίνεται να κάνει παρόλο την αλλαγή ονόματος.

• Moderators
Δημοσ.

Μεσα σπιτι το GPS δεν κλειδωνει καλα και αν το αφησω ανοιχτο παει ο χαρακτηρας απο δω και απο κει με αποτελεσμα να γραφει καμια φορα μετρα για τα αυγα. Ελπιζω να μην εχω καποιο θεμα να νομιζουν δηλαδη οτι ειναι bot

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Επισης στις 12 εβγαλα ενα Lapras απο 10αρι αυγο και αμεσως εβαλα ενα 2αρι που ειχα. Ημουν μεσα στο αμαξι σταματημενος κοιταω λιγα λεπτα μετα και βλεπω το αυγο να ειναι ηδη στο 1.5 χιλιομετρο και τωρα μολις εκολαυθηκε εχοντας οδηγηση με το αμαξι λιγοτερο απο 1.5χιλιομετρο και περπατημα λιγοτερο απο 100μετρα. ΟΟ

Δημοσ.

Μεσα σπιτι το GPS δεν κλειδωνει καλα και αν το αφησω ανοιχτο παει ο χαρακτηρας απο δω και απο κει με αποτελεσμα να γραφει καμια φορα μετρα για τα αυγα. Ελπιζω να μην εχω καποιο θεμα να νομιζουν δηλαδη οτι ειναι bot

Κανένας φόβος.Συμβαίνει σε πολλά άτομα.Εξάλου τα βήματα που κάνει είναι μικρή απόσταση.

Το κάνει και μένα.Βαρυά βαρυά να κάνει 100-150 μέτρα.Ούτε κάν αξίζει να αφήσω την συσκευή στην άκρη για τέτοια απόσταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...