Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Καλά ρε δικέ μου σοβαρά τώρα χρειάζεσαι 4 account.? για ποιο λόγο.?

Για να περνει γυμναστήρια, προς το παρών δεν υπάρχει άλλος λόγος

Βρήκα το πρώτο snorlax μου σήμερα, Θεσσαλονίκη κοντά στη χανθ, με τα αυγά πάντως είμαι πολύ γκαντέμης 4 10 αρια αυγά στη σειρά όλα μαλακιες που σε μια λίστα που είχα δει κάπου ήταν από τα 5km αυγά, τουλάχιστον δίνει υπερβολικά candy

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλα τους κανανε

μάλλον δε καταλαβαίνεις πως λειτουργούν τα mobile games, γιαυτό το λες αυτό. πίστεψε με καλύτερα ένα game να έχει cheaters/botters κτλπ που δε σε επιρεάζουν καθόλου(μην ακούσω τις χαζαμάρες για τα gyms, το σύστημα μάχης είναι για τα πανηγύρια) παρα ολοι αυτοί οι χρήστες να παρατήσουν το παιχνίδι. 

όσο λιγότεροι ασχολούνται/παίζουν τόσο λιγότερο το income, τόσο λιγότερα τα events, τόσο πιο γρήγορα κλείνει ένα mobile game ή γενικά δε το προσέχουν. 

σίγουρα θα το παίζει αρκετός κόσμος και όταν πεθάνει το go αλλα δε θα είναι ούτε το 1/20. heck το 70% το έχει παρατήσει ήδη numbers from my arse....  

το παράδειγμα των cheaters είναι αντίστοιχο με την πειρατία, δε θα κάτσω να το αναλύσω αλλα ένα παιχνίδι όταν το παίζει πολύς κόσμος έχει διαφήμιση (σκέψου θα πω εγώ ένα -δυο -δέκα φιλαράκια να παίξουν, αν το παρατήσω εγώ το παρατάνε και αυτοί) . ακόμα και κάποιος που παίρνει ένα game απο τον θείο ,το διαφημίζει με τον έναν η τον άλλο τρόπο και πάλι η εταιρία έχει κέρδος απο αυτό γιατί έτσι και αλλιώς δε θα το αγόραζε. σκέψου πόσο κοντά είναι στο pokemon go αυτό.

μπορεί όμως κάποιοι απλά να γουστάρουν να είναι οι τελευταίοι που θα παίζουν pokemon go και να γουστάρουν να λένε κοίτα όλοι το παράτησαν αλλα εγώ ο μαμάτος φαν συνεχίζω να παίζω γιατί δεν είμαι δήθεν και μοδάτος.... αυτός για μένα είναι ο πιο δήθεν απο όλους. 

με λίγα λόγια να γουστάρετε ένα game που παίζεται να έχει ΔΥΝΑΤΟ community, όσο περισσότερος κόσμος παίζει τόσο καλύτερα ,άσχετα το πως γουστάρει να παίζει εφόσον δε σε ενοχλεί εσένα. 

ενα last σχόλιο για τη δηθενιά, πριν καμια 10-20 σελίδες έλεγαν οι περισσότεροι εσείς που μποτάρετε ή gps σπουφάρετε τι κερδίζετε? να πάτε πιο μεγάλο lvl? και τι καταλάβατε? δεν είναι η ουσία αυτή του game. "μετά απο κάνα μήνα" μαμά μου φάγανε το μπιφτέκι οι μεγάλο λεβελ παίρνουν τα gyms και εμένα με ενδιαφέρει τώρα το οτι κάποιοι είναι μεγάλο lvl,...ενώ πριν τους κορόιδευα.... πραγματικά πολύ αστείο να βλέπεις τόσο τεράστιες κωλοτούμπες....

btw έχω για την πάρτυ μου καμια 10αριά account που δουλέυουν 30+ οπότε δεν είμαι butthurt... το παιχνίδι όπως είπα το παράτησα πριν τουλάχιστον 1μιση εβδομάδα. απλά κοιτάω εδώ αν μπορώ να βοηθήσω κάποιον σε κάτι 

• Like 2

• Moderators

Ναι αλλα οταν καποιοι παιζουν με cheat θέλοντας και μη σε επηρεαζουν εκτος εαν ανεβαζουν απλα το χαρακτηρα και μαζευουν ποκεμον χωρις να μπλεκονται καθολου σε gyms κτλ. 

Ποτε δεν καταλαβα την λογικη παιζω κατι με cheats. Αν χρησιμοποιεις cheat σημαινει οτι το παιχνιδι δεν σε ενδιαφερει πολυ οποτε δεν εχεις λογο να το αρχισεις. Το να cheatαρεις απλα για να το παιζεις γαματος δειχνει απλα ποσο τρομπας εισαι!

ΥΓ: δεν αναφερομαι σε σενα παρα το β ενικο μιλαω γενικα για οποιον παιζει ετσι

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αλλα οταν καποιοι παιζουν με cheat θέλοντας και μη σε επηρεαζουν εκτος εαν ανεβαζουν απλα το χαρακτηρα και μαζευουν ποκεμον χωρις να μπλεκονται καθολου σε gyms κτλ. 

Ποτε δεν καταλαβα την λογικη παιζω κατι με cheats. Αν χρησιμοποιεις cheat σημαινει οτι το παιχνιδι δεν σε ενδιαφερει πολυ οποτε δεν εχεις λογο να το αρχισεις. Το να cheatαρεις απλα για να το παιζεις γαματος δειχνει απλα ποσο τρομπας εισαι!

Ακριβώς αυτό.Ούτε εμένα με ενδιαφέρει αν κάνει cheat.

Aλλά απο τη στιγμή που δεν μπορώ να μπώ σε ένα gym επειδή το έχει κάνει κατάληψη απο το σπίτι του αρχίζει να με νοιάζει.

Και όχι η απάντηση δεν είναι ''μάζεψε 3-4 φίλους για να ρίξετε ένα gym'' γιατί δεν έχουν όλοι το ίδιο ωράριο.Εγώ θέλω μόνος να μπορώ να κάνω κάτι.

Στην δική μου πόλη τουλάχιστον όπως ανέβασα και πρίν εικόνα άρχησε πάλι το πανηγύρι.

34 level ο άλλος την ίδια ώρα σε 4 gym(τα πιο κεντρικά) και απο κάτω προφανός ή απο πάνω του οι άλλοι 30+ level.

amfivolos_cheater.jpg

Θέλω 2 βδομάδες για να μαζέψω 150 coin για αγορά ενώς incubator.....Και μετά ο φίλος πάνω λέει δεν σε ενοχλεί ο cheater.....

Και για να καταλάβουν μερικοί πόσο xp θέλει να πάς σε τέτοια level :

1-24lv 560.000XP

24-28lv θές +540.000xp  Σχεδόν ίδιο με το να πάς απο 1-24lv

28-32lv  θές +1.900.000 2 φορές παραπάνω σχεδόν απο το να πάει κανείς 1-28.

Ας αναλογιστεί τώρα κάποιος τι γίνεται στο game.

Eγώ είμαι 23 και παίζω 2-3-4 ώρες την ημέρα επί σχεδόν ένα μήνα.

Οπότε ένας 27-28 θα παίζει 6-7 ώρες

και ένας 31lv πάνω απο 12 ώρες την ημέρα....

Και μην πεί κανείς μαααα παίζει απο τότε που βγήκε το apk γιατί δεν βγήκε ένα χρόνο πρίν το apk.

Mια βδομάδα διαφορά έχουν.

Επεξ/σία από Albilosha
  • Like 1

Basically anybody over level 34 will be banned as you would literally have to walk for YEARS to reach that achievement.  In fact, the max level cap could take up to 2020 to attain.

Αυτο διαβασα πριν λιγο. Μακαρι να ισχυει.

• Like 1

μάλλον δε καταλαβαίνεις πως λειτουργούν τα mobile games, γιαυτό το λες αυτό. πίστεψε με καλύτερα ένα game να έχει cheaters/botters κτλπ που δε σε επιρεάζουν καθόλου(μην ακούσω τις χαζαμάρες για τα gyms, το σύστημα μάχης είναι για τα πανηγύρια) παρα ολοι αυτοί οι χρήστες να παρατήσουν το παιχνίδι. 

όσο λιγότεροι ασχολούνται/παίζουν τόσο λιγότερο το income, τόσο λιγότερα τα events, τόσο πιο γρήγορα κλείνει ένα mobile game ή γενικά δε το προσέχουν. 

σίγουρα θα το παίζει αρκετός κόσμος και όταν πεθάνει το go αλλα δε θα είναι ούτε το 1/20. heck το 70% το έχει παρατήσει ήδη numbers from my arse....  

το παράδειγμα των cheaters είναι αντίστοιχο με την πειρατία, δε θα κάτσω να το αναλύσω αλλα ένα παιχνίδι όταν το παίζει πολύς κόσμος έχει διαφήμιση (σκέψου θα πω εγώ ένα -δυο -δέκα φιλαράκια να παίξουν, αν το παρατήσω εγώ το παρατάνε και αυτοί) . ακόμα και κάποιος που παίρνει ένα game απο τον θείο ,το διαφημίζει με τον έναν η τον άλλο τρόπο και πάλι η εταιρία έχει κέρδος απο αυτό γιατί έτσι και αλλιώς δε θα το αγόραζε. σκέψου πόσο κοντά είναι στο pokemon go αυτό.

μπορεί όμως κάποιοι απλά να γουστάρουν να είναι οι τελευταίοι που θα παίζουν pokemon go και να γουστάρουν να λένε κοίτα όλοι το παράτησαν αλλα εγώ ο μαμάτος φαν συνεχίζω να παίζω γιατί δεν είμαι δήθεν και μοδάτος.... αυτός για μένα είναι ο πιο δήθεν απο όλους. 

με λίγα λόγια να γουστάρετε ένα game που παίζεται να έχει ΔΥΝΑΤΟ community, όσο περισσότερος κόσμος παίζει τόσο καλύτερα ,άσχετα το πως γουστάρει να παίζει εφόσον δε σε ενοχλεί εσένα. 

ενα last σχόλιο για τη δηθενιά, πριν καμια 10-20 σελίδες έλεγαν οι περισσότεροι εσείς που μποτάρετε ή gps σπουφάρετε τι κερδίζετε? να πάτε πιο μεγάλο lvl? και τι καταλάβατε? δεν είναι η ουσία αυτή του game. "μετά απο κάνα μήνα" μαμά μου φάγανε το μπιφτέκι οι μεγάλο λεβελ παίρνουν τα gyms και εμένα με ενδιαφέρει τώρα το οτι κάποιοι είναι μεγάλο lvl,...ενώ πριν τους κορόιδευα.... πραγματικά πολύ αστείο να βλέπεις τόσο τεράστιες κωλοτούμπες....

btw έχω για την πάρτυ μου καμια 10αριά account που δουλέυουν 30+ οπότε δεν είμαι butthurt... το παιχνίδι όπως είπα το παράτησα πριν τουλάχιστον 1μιση εβδομάδα. απλά κοιτάω εδώ αν μπορώ να βοηθήσω κάποιον σε κάτι 

Φιλε μου απο τη στιγμη που παιρνουν τα γυμναστηρια απο το σπιτι με ενοχλουν. Πριν ειχα παει να ανεβασω ενα gym και ειμουν μονος, εκει που το ανεβασα μπηκε ενας μαλακαες με ενα bulbasaur αντι να μπω εγω, ερημια η περιοχη, ουτε σπιτια εχει εκει, ενα αγαλμα ειναι. Εγω επρεπε να κατσω ποση ωρα ακομη μετα για να ανεβασω κιαλλο δηλαδη. Οπως επισης το οτι εγω παιρνω τη μηχανη να παρω 3-4-5 γυμναστηρια και μου τα χτυπανε στο λεπτο απο το σπιτι στις 2 το πρωι. Αυτοι με ενοχλουν και καλα θα κανουν να τους μπαναρουν ολους. Τωρα αν εσυ εισαι πιο casual και δεν ενοχλεις κανεναν μπραβο σου που εχεις 10 account (αν και πραγματικα δεν καταλαβαινω τον λογο). Εγω εχω ενα account δουλεμενο σωστα και δεν το ανταλλαζω ουτε και για 40 level με ολα μεσα capαρισμενα, γιατι το δουλεψα και γουσταρα και με το καθε τι που βρισκω συνεχιζει το παιχνιδι να μου αρεσει.

Οσο για το προ-τελευταιο, ναι η ουσια δεν ειναι να πας ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ μεγαλο λεβελ, η ουσια ειναι να ανεβεις σιγα σιγα και να γουσαρεις το παιχνιδι, και οσοι εχουν παραπονα καλα κανουν αφου το παιχνιδι γινεται μαλακια μετα απο ενα σημειο οταν σε ολα τα γυμναστηρια ειναι ολοι δυνατοτεροι χωρις να εχουν καν παιξει εξω 10 λεπτα, και αφου χτυπανε γυμναστηρια για πλακα σε χρονο μηδεν.

Οποτε ban σε ολους και αντε γεια. Και οσοι μεινουν θα το γουσταρουμε μαζι το παιχνιδι. Θεσσαλονικη εχουμε ενα μεγαλο community με legit high level παικτες (φαντασου τι γινεται εξωτερικο δηλαδη), οποτε μια χαρα κοσμος θα μεινει.

• Like 6

Φιλε μου απο τη στιγμη που παιρνουν τα γυμναστηρια απο το σπιτι με ενοχλουν. Πριν ειχα παει να ανεβασω ενα gym και ειμουν μονος, εκει που το ανεβασα μπηκε ενας μαλακαες με ενα bulbasaur αντι να μπω εγω, ερημια η περιοχη, ουτε σπιτια εχει εκει, ενα αγαλμα ειναι. Εγω επρεπε να κατσω ποση ωρα ακομη μετα για να ανεβασω κιαλλο δηλαδη. Οπως επισης το οτι εγω παιρνω τη μηχανη να παρω 3-4-5 γυμναστηρια και μου τα χτυπανε στο λεπτο απο το σπιτι στις 2 το πρωι. Αυτοι με ενοχλουν και καλα θα κανουν να τους μπαναρουν ολους. Τωρα αν εσυ εισαι πιο casual και δεν ενοχλεις κανεναν μπραβο σου που εχεις 10 account (αν και πραγματικα δεν καταλαβαινω τον λογο). Εγω εχω ενα account δουλεμενο σωστα και δεν το ανταλλαζω ουτε και για 40 level με ολα μεσα capαρισμενα, γιατι το δουλεψα και γουσταρα και με το καθε τι που βρισκω συνεχιζει το παιχνιδι να μου αρεσει.

Οσο για το προ-τελευταιο, ναι η ουσια δεν ειναι να πας ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ μεγαλο λεβελ, η ουσια ειναι να ανεβεις σιγα σιγα και να γουσαρεις το παιχνιδι, και οσοι εχουν παραπονα καλα κανουν αφου το παιχνιδι γινεται μαλακια μετα απο ενα σημειο οταν σε ολα τα γυμναστηρια ειναι ολοι δυνατοτεροι χωρις να εχουν καν παιξει εξω 10 λεπτα, και αφου χτυπανε γυμναστηρια για πλακα σε χρονο μηδεν.

Οποτε ban σε ολους και αντε γεια. Και οσοι μεινουν θα το γουσταρουμε μαζι το παιχνιδι. Θεσσαλονικη εχουμε ενα μεγαλο community με legit high level παικτες (φαντασου τι γινεται εξωτερικο δηλαδη), οποτε μια χαρα κοσμος θα μεινει.

story of my pokemon go life :P το έχω πάθει τόσες φορές και γω κυρίως όταν κατέβαινα μεταμεσονύκτιες ώρες.Και κοιτούσα γύρω γύρω σαν μπούφος να δω αν υπάρχει κανείς.

Ε μετά κατάλαβα πως υπάρχουν αόρατοι παίκτες οπότε δεν ξαναβγήκα τέτοια ώρα και όπως είπα 10 coin την ημέρα...

Bέβαια τρομάζω με τα νούμερα που λένε μερικοί εδώ μεσα..4 account ο ένας , καμμιά 10ρια ο άλλος...Aν αρχίσει ταν μπαν θα μείνει με το 1/4 τον παικτών.

Συμφωνω και με τους 2 απο πανω.Και με αυτο που εγραψε ο Spect και με αυτο που εγραψε ο Skanjos.

Απο την μια οπως λεει και ο Spect οτι το να χρησιμοποιησεις cheat σε τετοια μικρο παιχνιδα με το καλημερα σημαινει οτι οντως δεν σε ενδιαφερει πραγματικα το παιχνιδι και δεν εχει νοημα.

Απο την αλλη συμφωνω με τον Skanjo στο οτι το Pokemon Go με ή χωρις cheaters ειναι με ημερομηνια ληξης,και οτι ακομα και να μην μπαναραν account παλι ο κοσμος σιγα σιγα θα το παραταγε. Μοδα ηταν και περασε,ποση ορεξη πια να εχουν οι περισσοτεροι να γυρνανε ολοκληρη την πολη/περιοχες σε βαθος χρονου...

Δεν ειναι κανονικο παιχνιδι για να κρατησει τον κοσμο. Απο Σεπτεμβριο και μετα που βγαινουν αλλα πιο γνωστα παιχνιδια να δουμε κατα ποσο ο κοσμος θα εξακολουθει να γυρναει στους δρομους ψαχνοντας pokemon. Οι βροχες/χιονια δεν πιανονται :P

Ακομα και να βαλουν να πολεμας με φιλο σου(κατι που επρεπε να υπηρχε ηδη εξαρχης,online multiplayer ειναι αφου πολεμας αλλους και στα gyms....),με τετοιο συστημα μαχης θα γελανε και οι πετρες....

Η πραγματική "δραση" ξεκινάει από Σεπτέμβρη.Οποιος θέλεις να τα παρατήσει ας το κάνει. Έτσι είναι τα παιχνίδια. Άλλοι ξεκινούν και άλλοι σταματάνε. Δεν κρίνουν τα bot το παιχνίδι αλλά το περιεχόμενο του.

Υπομονη

ρε παιδια ας μου εξηγησει καποιος το εξης..

εχω μια απονη Ponyta απο αυγο, 900κατι cp, 12/100 τα attack, τουμπανακι. ωραια λεω, καιρος για evolve να γινει υπερ-τουμπανο

και εκει που περιμενω να παει καπου τα διπλα cp (ειμαι lvl22) μου βγαινει 1220 με τα μισα attack απο πριν. wtf? ειναι η δευτερη απονη ponyta που το κανει αυτο, ολα, μα ολα τα αλλα ποκεμον που εχω κανει evolve ειχαν παρει διπλασια+ cp

τι παιζει??

ρε παιδια ας μου εξηγησει καποιος το εξης..

εχω μια απονη Ponyta απο αυγο, 900κατι cp, 12/100 τα attack, τουμπανακι. ωραια λεω, καιρος για evolve να γινει υπερ-τουμπανο

και εκει που περιμενω να παει καπου τα διπλα cp (ειμαι lvl22) μου βγαινει 1220 με τα μισα attack απο πριν. wtf? ειναι η δευτερη απονη ponyta που το κανει αυτο, ολα, μα ολα τα αλλα ποκεμον που εχω κανει evolve ειχαν παρει διπλασια+ cp

τι παιζει??

https://pokeassistant.com να κοιτάς εδω πριν κανεις evolve για να ξερεις απο πριν ποσα cp θα βγει!

Επίσης οι επιθέσεις αλλάζουν μετα το evolve!

• Like 1

Πήγα 4 μέρες Λονδίνο.

Αυτό που είδα εκεί δεν υπάρχει.  Κάθε Pub, κάθε post office, κάθε παπαριά (ταμπέλα, ανάκτορο, εκκλησία, πλακίδιο πληροφοριών, σταθμός μετρό, you name it) και pokestop.

Στην περιοχή μου στην Ελλάδα υπάρχουν 2 pokestops και 1 gym.

Έπηξα στα Drowzee, rattata και pidgey.  Σε περιοχές με πολύ κόσμο είχε Magikarp και στην Victoria είχε Jynx.  Δεκάδες από δαύτα.

Όμως παρόλο που ξεπατώθηκα στο περπάτημα και ανέβηκα από το lv 18 στο 21 παρά κάτι, σπάστικα αφάνταστα γιατί το mobile internet (wind) ήταν για  τα μπάζα.

Μπορούσα να συνδεθώ μόνο με O2, και αυτό σε μέρη με λίγο κόσμο - σε περιοχές χαμού με δεκάδες magikarp, goldeen κλπ (π.χ. στο London Eye) κόλλαγε σε σημείο να είναι άχρηστο - έτσι τελικά δούλεψα μόνο με wifi στα ελάχιστα μέρη που έπιανε (boots, selfridges, μερικές Pub).  Σε πολλά μέρη είχε public wifi το οποίο ήθελε εγγραφή για να συνδεθείς και έκοβε πολύ συχνά.

Με άλλα λόγια αν δούλευε το mobile internet θα ερχόμουν φορτωμένος μέχρι τα μπούνια. 

Αυτό που έσωσε την κατάσταση ήταν στο ξενοδοχείο που είχε stop και έβγαζε με το χρονόμετρο κάθε 5 λεπτά, pidey και rattata.

Με το που πατάω στον Ελ. Βενιζέλο, αρχίζει η τρέλα: Pikachu, Diglett, Meowth (2x) και στο λεωφορείο για το κέντρο μου βγάζει Magnemite (cp400), Raticate (460), Hitmonlee (19) !!! που μου έφαγε ότι μπαλάκια είχα πάνω μου.  Και το απίθανο Nether με cp1043 που το έπιασα με ένα razzberry και το τελευταίο μου pokeball.

Σήμερα το πρωί βέβαια άρχισε τις αηδίες πάλι: ekans και zubat που θέλουν 10+ balls και στο τέλος γίνονται καπνός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...