Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια δεν εχω καταλαβει τι αξιζει να κανουμε evolve και power up...

Dratini 335 cp και 98 iv αξιζει να γινει evolve;

Magikarp με 147cp, 96 iv αξιζει; Εχω και ενα με 100 iv αλλα ειναι μολις 43 cp... 

Δημοσ.

Παιδια δεν εχω καταλαβει τι αξιζει να κανουμε evolve και power up...

Dratini 335 cp και 98 iv αξιζει να γινει evolve;

Magikarp με 147cp, 96 iv αξιζει; Εχω και ενα με 100 iv αλλα ειναι μολις 43 cp... 

To dratini σου ειναι πολυ χαμηλο σε cp δυστυχως, θα πρεπει να χαλασεις πολλα candy και stardust για να το κανεις τερμα power up. Εννοειται αναμεσα στα 2 magicarp διαλεγεις το πρωτο. Σε γενικες γραμμες οτι ειναι πανω απο 80% IV και η μπαρα του power up ειναι στο 75% και πανω, ειναι ενας καλος συνδυασμος. Τωρα αν εισαι completionist και μαζευεις μονο εκατοσταρια iv καλη τυχη :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον, επειδη πολλοι μπερδευονται με IV/CP τι να κανουν level up κλπ..

1. Δεν κανουμε Power Up ή Evolve καποιο Pokemon αν ειμαστε χαμηλα level και αρα ειναι χαμηλο CP. (Γιατι να επικεντρωθεις σε μια Eevee 300cp πχ οταν στα 20-25 level θα βρισκεις 800-1000cp Eevee; ΥΠΟΜΟΝΗ!

2. Δεν κανουμε Power Up αν το Pokemon μας δεν εχει τις καταλληλες επιθεσεις. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ. Βλεπουμε πρωτα τι επιθεσεις εχει, και αν εχει τις σωστες, τοτε ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ!

3. Αν λοιπον το Pokemon με τις ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ εχει και καλο IV τοτε επενδυουμε πανω του και το κανουμε POWER UP/EVOLVE. Μετα το EVOLVE ξανακοιταμε τις επιθεσεις αν ειναι οι καλες γιατι αλλαξαν!

Καλο IV κατα την γνωμη μου ειναι ενα Pokemon με πανω απο 80%.. Απο το 80 μεχρι το 100 δεν εχουν μεγαλες διαφορες, αντε να εχουν 100-200cp οταν θα ειναι τελειως μαξαρισμενα με candies. Αλλα ενα 10% απο το 80% IV ε ναι, θα εχει διαφορα. Συνηθως τα αυγα βγαζουν και μεγαλα σε IV Pokemon.

Επισης γι αυτους που απλα χαιρονται το παιχνιδι και δεν θελουν πχ να πανε σε τουρνουα κλπ, θελουν μονο να κανουν την φαση τους, να μαζευουν Pokemon κλπ, μπορουν να μην κοιτανε καν IV, μονο επιθεσεις αν ειναι οι καλες, που ειναι η ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ για καλα fights στα gym.. Τα IV ειναι για το ποιος θα ξεχωρισει στις λεπτομέρειες.

Τωρα ενα παραδειγμα για CP/ LEVEL/ IV:

Ειμαι 25 Level πχ και εχω:

1. Eevee 800cp και 82% IV
2. Eevee 900cp και 60% IV

3. Eevee 250cp και 100% IV

Την 2η Eevee την ξεχναω, γιατι εχει χαμηλο/μετριο IV. 

Αν κανω evolve την 1η Eevee θα μου βγει 2300+ με το ιδιο 82% IV (δεν χανεται αυτο στην εξελιξη) ενω αν κανω την 3η Eevee θα μου βγει ενα 1000-1200 με 100% IV.

Ειναι ασύμφορο να κανω την 3η Eevee evolve παρα το τελειο IV της, εκτος αν εχω πολλα candies και dust και θελω το ΤΕΛΕΙΟ..

Εγω αυτο που θα εκανα, θα ηταν να κανω evolve ΚΑΙ ΤΙΣ 2 EEVEE και θα εβλεπα τις επιθεσεις και θα προχωρουσα με αυτη με τις καλυτερες. Αν ειχε τις τελειες επιθεσεις αυτη με το τελειο IV, τοτε ισως να το σκεφτομουν και να την εκανα power up σιγα σιγα, ως μια "επενδυση" για το μελλον. Η διαφορα τους στο τελος θα ηταν μονο 100-200cp οχι κατι τραγικο οποτε δεν συμφερει γενικα να χαλατε candies και dust σε χαμηλα IV και ειδικα με χαλια επιθεσεις.

Τις καλες επιθεσεις μπορειτε να τις δειτε απο εδω:

http://heavy.com/games/2016/07/pokemon-go-move-guide-tier-list-best-moves-each-type-species-ranking-dps-damage-per-second/
http://www.eurogamer.net/articles/2016-08-02-pokemon-go-moves-movesets-move-list-and-highest-dps-attacks
http://www.pokemongodb.net/2016/05/vaporeon.html
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1I0Kt_QblThH2rf7vdZOC2L1Nuf7Y1xx68j_KYwfcpXc/htmlview?sle=true#gid=459398309

Επισης υπαρχουν αλλες καλες επιθεσεις για attack στα Gym και αλλες καλες για defence. Ψαξτε το.

Οπως επισης μπορει καποιες επιθεσεις να ειναι μουφα αλλα για συγκεκριμενους αντιπαλους ειναι μια χαρα. Ο 1ος μου Gyarados μου βγηκε με twister, ομως ριχνει μια χαρα Dragonite απο τα gym με αυτη την επιθεση, οποτε τον κρατησα.

Επεξ/σία από Swimmer21
  • Like 5
Δημοσ.

Μετα απο πολλες μερες πηγα επιτελους 28, ναναι καλα τα evolves που βοηθανε αρκετα. Τιποτα καλο δεν βρηκαμε, κατι ivysaur / charmeleon και αυτα σε μικρα cp και μολις τωρα ενα pinsir κατω απο το σπιτι και αυτο μικρο. Εφτασα τα 100 dratini candies οποτε μπορω να κανω evolve για dragonite αλλα θα περιμενω να βρω το σωστο dratini. Και απο pokedex σχεδον γεματος, μονο charmander/bulba θελω λιγα ακομη. Θα ποσταρω φωτο οταν γεμισω το pokedex (λογικα μετα τις διακοπες).

Δημοσ.

Παιδιά παίζει εφαρμογή η site όμοιο με το pokevision για να μαζέψουμε candys για evolve γιατι μερικά δε θα γίνουν ποτε evolve ετσι όπως παει..

Και να πω οτι ειμαι συνέχεια στο ίδιο μέρος..

Πάω παντού Συνταγμα Φλοίσβο Νεα σμυρνη Γλυφαδα..!

Επίσης να πω οτι εχω φτάσει 23lvl και εχω πάρει μονο 2 10αρια αυγά τα οποία έβγαλαν kabuto k Eevee...

Ποσο πιο τραγικό;;;

Δημοσ.

Παιδιά παίζει εφαρμογή η site όμοιο με το pokevision για να μαζέψουμε candys για evolve γιατι μερικά δε θα γίνουν ποτε evolve ετσι όπως παει..

Και να πω οτι ειμαι συνέχεια στο ίδιο μέρος..

Πάω παντού Συνταγμα Φλοίσβο Νεα σμυρνη Γλυφαδα..!

Επίσης να πω οτι εχω φτάσει 23lvl και εχω πάρει μονο 2 10αρια αυγά τα οποία έβγαλαν kabuto k Eevee...

Ποσο πιο τραγικό;;;

28 ειμαι και εχω βρει 5. Βρηκα το 6ο μολις πριν απο λιγο. Στα 22 ειχα βρει μολις 3. Οποτε ολοι καπου εκει παιζουμε, εκτως και αν εχει δωσει λεφτα για incubators. Εχω κανει πανω απο 200 χιλιομετρα και μονο 5-6 10αρια αυγα..

Site αλλο δεν ξερω, εγω σε lure Παω και σε λιγες περιοχες που ξερω οτι βγαζει καλα πραγματα.

Δημοσ.

Έχει παρατηρήσει κανένας να εμφανίζονται σε αυτόν συγκεκριμένα πόκεμον σε συγκεκριμένα λέβελ;

δεν λειτουργεί έτσι το παιχνίδι. τα ποκεμον που εμφανίζονται είναι rng ανα περιοχή , και rng στα lures/rares. 

υπάρχει πιθανότητα σε rare spawn point να βρεις τα πάντα εκτός απο τα tauros-farfetched-kangashan.

btw έπεσε βαρύς πέλεκις στα bans, ακόμα τπτ official αλλα τα περισσότερα account που είχαν bot έχουν βγει off. φυσικά όχι όλα και δεν ξέρουμε αν είναι και μόνιμο καθώς δεν έχουμε confirmation απο niantic, ούτε μνμ οτι είσαι banned υπάρχει, μόνο ένα failed to get data from server... είναι τόσο τραγικοί εκεί στην νιαντικ που ούτε ένα μνμ δε μπορούν να γράψουν χαχα. 

Δημοσ.

δεν λειτουργεί έτσι το παιχνίδι. τα ποκεμον που εμφανίζονται είναι rng ανα περιοχή , και rng στα lures/rares. 

υπάρχει πιθανότητα σε rare spawn point να βρεις τα πάντα εκτός απο τα tauros-farfetched-kangashan.

btw έπεσε βαρύς πέλεκις στα bans, ακόμα τπτ official αλλα τα περισσότερα account που είχαν bot έχουν βγει off. φυσικά όχι όλα και δεν ξέρουμε αν είναι και μόνιμο καθώς δεν έχουμε confirmation απο niantic, ούτε μνμ οτι είσαι banned υπάρχει, μόνο ένα failed to get data from server... είναι τόσο τραγικοί εκεί στην νιαντικ που ούτε ένα μνμ δε μπορούν να γράψουν χαχα. 

Καλα τους κανανε

Δημοσ.

εμένα το main που δεν είχα bot ουτε gps spoof έφαγε ban και τα άλλα 3 που ειχα bot δεν έχουν φάει :-(

Καλά ρε δικέ μου σοβαρά τώρα χρειάζεσαι 4 account.? για ποιο λόγο.?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...