Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παμε παλι, cheat ειναι το bot.

Cheat δεν ειναι ο χαρτης.

Ο χαρτης ειναι υποκαταστατο του tracker που δεν λειτουργει.

Ειναι απαραιτητο να μην περπατας εστω και αν κανεις αυτο με το μηχανακι και τις ειδοποιησεις η πιστευεις οτι οι χαρτες λειτουργουσαν και λειτουργουν παντα και απο την αρχη?

Εσυ υποστηριζεις οτι δεν βγαινουν καποια ποκεμον στο ηρακλειο. Σε αυτο σου απαντησα αρχικα. Βγαινουν σχεδον ολα.

Τωρα αν δεν μπορεις να καταλαβεις οτι για να φτιαξεις καποια ποκεμον δεν φτανει απλα να τα περιμενεις να βγουν, δεν μπορω να σου κανω κατι. 

Επισης σου ειπα πιστευεις δεν πιστευεις εμενα το ιδιο μου κανει. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το tracker λειτουργεί.Τώρα αν εσύ θές τράκερ να σου δείχνει 10 χιλιόμετρα μακρια απο το σπίτι σου με ακριβή χρόνο spawn και το πόσο θα κάτσει ακόμα εκεί το πόκεμον και να στο στέλνει με notification....είναι cheating.

Και τέλος απο μένα.

Η χρηση χαρτη θα  μπορουσε να θεωρηθεί κλεψιμο αν ελεγχεις το χαρτη σε περιοχη μεγαλυτερη του χιλιομετρου tbh, δε θα επρεπε να ξερεις τι υπαρχει και να "πεταγεσαι" με τη μηχανή, might as well gps spoof yourself. To tracking system σου δειχνει κανονικα σε συγκεκριμενη ακτινα τα ποκεμον, από κει και περα περπατα και δες τι θα βγει.

Το tracker λειτουργεί.Τώρα αν εσύ θές τράκερ να σου δείχνει 10 χιλιόμετρα μακρια απο το σπίτι σου με ακριβή χρόνο spawn και το πόσο θα κάτσει ακόμα εκεί το πόκεμον και να στο στέλνει με notification....είναι cheating.

Και τέλος απο μένα.

Δε λειτουργει, σου δειχνει παρα πολύ στο περιπου ποκεμον που εμφανίζονται εντος χιλιομετρου. Καλα κρασια.

• Like 1

Δεν νομίζω να είναι σε τόσο μεγάλη ακτίνα.Τα περισσότερα μετά το τελευταίο update τα βρίσκω στα 100 μέτρα.

Τα πρώτα που λές προφανός και συμφωνώ.

• Moderators

Παιδια παιζει καποιο θεμα με το παιχνιδι ? ενω ειμασταν για καφε με τη κοπελα μου εκλεισε η εφαρμογη και ενω ανοιγει κανονικα δεν μας βγαζει κανενα Pokestop

430000 stardust? Και αυτο ειναι παιζοντας μονο με το κινητο στους δρομους?

Εχω πιασει πανω απο 4500 ποκεμον. Δε περπαταω συνεχεια, παω και σε lures. καλα εδω που φτασαμε καποιοι εδω θεσσαλονικη νομιζουν οτι σπουφαρω λογω λεβελ.

Παιδια τα spawn ειναι καθαρα ανα περιοχη. Πλεον ξερω στη θεσσαλονικη που σποναρει τι. το θεμα ειναι να εχεις ορεξη να πας. αν δεν ειχα παει καλαμαρια σιγα μην ειχα βρει το λαπρας. οπως και εδω που μενω πχ εχουμε βρει ποσα arcanine και τη πρωτη μορφη. Οσο για το tracking δουλευει κανονικα. αλλα ειναι κακο πολυ.

• Moderators

Παιδια παιζει καποιο θεμα με το παιχνιδι ? ενω ειμασταν για καφε με τη κοπελα μου εκλεισε η εφαρμογη και ενω ανοιγει κανονικα δεν μας βγαζει κανενα Pokestop

Τελικα εφτιαξε force close η εφαρμογη και πλεον ξανα βγηκαν ολα κανονικα

• Moderators

μπορει καποιος να μου εξηγησει τι παιζει με CP & IV και επισης τι παιζει με τα Gyms και τι πρεπει να προσεχεις/κοιτας πριν μπεις για fight. 

Αν και δεν εχω σχεση με Αθηνα θεωρω Συνταγμα λογο του οτι εχει πιο πολυ κοσμο οποτε πιο πολλα ποκετστοπς/ποκεμονς

Φλοίσβο είναι καλύτερα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...