Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βγηκε Lapras, εγινε ο χαμος. Μικρα CP το δικο μου (1080 CP) αλλα το ηθελα για pokedex οποτε ΟΚ.

ZMsSexv.png

Βρηκα και ενα Magikarp με 98% IV , ειπα να ασχοληθω λιγο και βγηκε με τα καλα skills στο evolve, οποτε θα το ανεβαζω σιγα σιγα.

jKLF9QW.png

gVwVebR.png

Αξίζει power up pinsir 1157 cp και 87% iv? μπορώ να δω απο κάποιο σάιτ ποσό θα ανεβεί μετά;

ΔΕΝ αξιζει! Στα 25-30 θα βρεις Pinsir πολυ μεγαλυτερο! Θα αξιζε αν ηταν 95-100% IV μονο.. Και παλι το Pinsir ειναι απο τα χειροτερα στο παιχνιδι, δεν ειναι ουτε καν στη λιστα με τα 25 καλυτερα Pokemon στο GO..

Αστο καλυτερα, τζαμπα stardust! Το Stardust ειναι τοσο λιγο που για end game θα μπορεσεις να μαξαρεις 5-6 pokemon και το Pinsir δε θα ειναι στην 6αδα.. Οταν βρεις καλο Dratini/Magikarp και θα εισαι 25+ να ασχοληθεις τοτε, στα 22 απλα φαρμαρε..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Να ρωτήσω κάτι. Έχετε καταλάβει πως ακριβώς λειτουργεί το Incense? Διαβάζω σε διάφορες σελίδες ότι αν είσαι ακίνητος τα pokemon κάνουν spawn ανά 5 λέπτα ενώ αν κινείσαι ανά 1 λεπτό/200 μέτρα. Τις πράλλες έκανα βόλτα στη παραλία της θεσσαλονίκης αλλά ενώ περπατούσα έβγαιναν πάλι ανά 5λεπτο. Προφανώς και ένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν περπατάει 200 μέτρα σε 1 λεπτό, δηλαδή 6χμ σε μισή ώρα. Άρα συμφέρει περισσότερο να το ενεργοποιείς όταν είσαι σε αστικό ή αυτοκίνητο?

Βγηκε Lapras, εγινε ο χαμος. Μικρα CP το δικο μου (1080 CP) αλλα το ηθελα για pokedex οποτε ΟΚ.

ZMsSexv.png

Βρηκα και ενα Magikarp με 98% IV , ειπα να ασχοληθω λιγο και βγηκε με τα καλα skills στο evolve, οποτε θα το ανεβαζω σιγα σιγα.

jKLF9QW.png

gVwVebR.png

ΔΕΝ αξιζει! Στα 25-30 θα βρεις Pinsir πολυ μεγαλυτερο! Θα αξιζε αν ηταν 95-100% IV μονο.. Και παλι το Pinsir ειναι απο τα χειροτερα στο παιχνιδι, δεν ειναι ουτε καν στη λιστα με τα 25 καλυτερα Pokemon στο GO..

Αστο καλυτερα, τζαμπα stardust! Το Stardust ειναι τοσο λιγο που για end game θα μπορεσεις να μαξαρεις 5-6 pokemon και το Pinsir δε θα ειναι στην 6αδα.. Οταν βρεις καλο Dratini/Magikarp και θα εισαι 25+ να ασχοληθεις τοτε, στα 22 απλα φαρμαρε..

Οταν λεμε καλο Magikarp; Εννοουμε πολλα cp και iv;

Γενικα τι κοιταμε για να αποφασισουμε τι θα κανουμε power up ή evolve?

Οταν λεμε καλο Magikarp; Εννοουμε πολλα cp και iv;

Γενικα τι κοιταμε για να αποφασισουμε τι θα κανουμε power up ή evolve?

Και τα 2. Αν ειναι 50 cp και εχει 100% IV τι να το κανεις.. Πανω απο 150 αν ειναι (και λιγα ειναι) και αν εχει καλο iv τοτε αξιζει. Γιατι αλλιως θα φας πολυ stardust για να το ανεβασεις..

Σε ομάδα στο Facebook οι περισσότεροι μου έγραψαν πως παίζει ρόλο το iv και όχι το cp τόσο, ας προτιμήσω μικρο cp με μεγάλο iv, παρα το αντίθετο.

Δεν ισχύει επομένως;

Συμφωνω σε όσα λές και τα ξέρω.Προφανός και βαράς με το type advantage.

Αλλά 4 snorlax 2K+ μαζί με Dragonite στο τέλος θές πολύ δύναμη.Οπότε θές fighting για αρχή.Θα δείς τώρα τα ποσοστά legit παικτη σε fighting pokemon στην πόλη μου.

Επίσης Growlith ούτε για αστείο εδώ.Τώρα το πως οι 3 στους 4 έχουν Arcanine Ηράκλειο δεν μπορώ να το εξηγήσω εκτός και αν είναι όλοι φοιτητές που ήταν πρόσφατα Πειραιά.

Δές λοιπόν τα στατιστικά μου.Πότε ξεκίνησα.156 χιλιόμετρα περπάτημα έχω γυρίσει όλη την πόλη.

Δές σε παρακαλώ πόσα growlith και Fighting pokemons είδα...και όχι μόνο εγώ αλλά και όλοι οι φίλοι μου επίσης legit παίχτες.

Δεν έχω θέμαεδώ να μην έχει παράδειγμα μερικά ποκεμον,ίσα ίσα το κάνει πιο ωραίο σε μερικά σημεία να έχει άλλα διαφορετικά.Κάνει και το μελοντικο trading πιο ενδιαφέρον.

Όμως γίνεται πρόβλημα όταν στην περιοχή μου δεν έχει και οι 3 στους 4 ως δια μαγείας τα έχουν και boostαρισμένα στο θεό...

2ldzudi.jpg

Να προσθέσω πως το ένα Growlith ήταν απο αυγό καθώς και 2 απο τα Mankey.

Arcanine στο ηρακλειο βγαινει αλλα πολυ σπανια.

Οπως και Snorlax,Dragonite, Gyarados, Lapras, Blastoise, Venusaur, Vaporeon,Flareon, ktlp.

Μονο Charizard δεν εχω δει.

Ειμαι 21 level και επιασα χθες 1600αρι arcanine διπλα στη loggia.

Και εφτιαξα ενα Dragonite 2000cp.

Και growlithe βγαινουν αλλα ειναι πιο σπανια πχ απο τα eevee, αλλα μπορω να πω οτι η καθε περιοχη εχει και καποια σπανια ποκεμον που βγαινουν πιο συχνα(πχ dratini κουλε, bulba πατελλες, charmander κατσαμπα,squirtle κουλε).

Δεν παιζω με bot ουτε με spoof οποτε μια χαρα φτιαχνεις/βρισκεις οτι θες.

Το μονο που χρησιμοποιω ειναι live maps. 

παιδια live maps για αθηνα και καποιες λιγες πολεις ακομα 

https://pokegoearth.com/radar/athens

Σε ομάδα στο Facebook οι περισσότεροι μου έγραψαν πως παίζει ρόλο το iv και όχι το cp τόσο, ας προτιμήσω μικρο cp με μεγάλο iv, παρα το αντίθετο.

Δεν ισχύει επομένως;

Παιζουν ρολο και τα δυο. Αν ειναι πολυ μικρο το cp τοτε τι να το κανεις.. ποσο stardust θα φας για 1 ποκεμον? Εγω δεν θα το εκανα παντως.. Εχω 164 magikarp 98% iv και δεν το εχω κανει evolve, περιμενα και μου εδωσε 193cp 98% iv και τοτε το εκανα. Να σκεφτεσαι και το end game λιγο, γιατι μετα δε θα εχεις stardust για τα υπολοιπα..

Επισης πιο μεγαλο ρολο απο το iv/cp παιζει το moveset, αν βγαλεις gyarados με bite/twister παει στον καδο οσο iv και να εχει.

Οποτε, πριν κανεις κατι κοιτας

1: IV

2: CP, αν ειναι το ποκεμον κοντα 23-24 level αξιζει ισως να ασχοληθεις.

3: Το κανεις evolve αν το 1-2 ειναι ΟΚ και βλεπεις το moveset,  αν ειναι για τον πουτσο το παρατας, αν ειναι καλο συνεχιζεις με power ups.

Επειδη ειμουν Χαλκιδικη να πω οτι βρηκα πραγμα παιδια στα 5 λεπτα που ειχα το παιχνιδι ανοιχτο. Pikachu/Lickitung/Dratini μου βγηκαν για πλακα, και ενα beedrill καπου αλλα δεν ειχα ορεξη μιας και ειχα παει για μπανιο.

Και καθως ειμασταν εντος πολης και πηγαιναμε για βενζινα κοιταξτε τι βρηκαμε (το επιασε η γυναικα μιας και εγω οδηγουσα)

pTs6nqV.png

IOajFGe.png

Με αυτά που διαβάζω του trilo,και στο Ίντερνετ,τελικά όντως κάθε περιοχή έχει τα δικά της.Εγω στο Χαϊδάρι απο growlith πχ έχουμε μπόλικα,ενώ στις περιοχές της Αθήνας που γυρίζω τα eevee τα βλέπεις με το κυάλι.Στο Reddit διάβαζα προχθές ότι στη ΝΥ πχ έχουν ένα σκασμό drownzee κι ekans βρίσκεις μια στις 100.

Arcanine στο ηρακλειο βγαινει αλλα πολυ σπανια.

Οπως και Snorlax,Dragonite, Gyarados, Lapras, Blastoise, Venusaur, Vaporeon,Flareon, ktlp.

Μονο Charizard δεν εχω δει.

Ειμαι 21 level και επιασα χθες 1600αρι arcanine διπλα στη loggia.

Και εφτιαξα ενα Dragonite 2000cp.

Και growlithe βγαινουν αλλα ειναι πιο σπανια πχ απο τα eevee, αλλα μπορω να πω οτι η καθε περιοχη εχει και καποια σπανια ποκεμον που βγαινουν πιο συχνα(πχ dratini κουλε, bulba πατελλες, charmander κατσαμπα,squirtle κουλε).

Δεν παιζω με bot ουτε με spoof οποτε μια χαρα φτιαχνεις/βρισκεις οτι θες.

Το μονο που χρησιμοποιω ειναι live maps.

παιδια live maps για αθηνα και καποιες λιγες πολεις ακομα

https://pokegoearth.com/radar/athens

Δεν ξέρω για πόσο σπάνια μιλάμε αλλά Arcanine,Snorlax,Dragonite,Venosaur,Vaporeon Flareon που αναφέρεισ δεν τα έχω δει ούτε σε σκιά στο map.Και έχω ανεβάσει prin screen με 170 χιλιόμετρα περπάτημα δεν ειναι πως κάθομαι.

23lv σχεδόν 24 level το μεγαλύτερο έξω που έχω δει είναι 1200 pincir blastoise.

Growlith επίσης ανέβασα print screen με όσα έχω δει που ήταν 3-4.

Dratini που λές για κούλε πρίν στην συνομιλία θα είδες πως είπα πως εργάζομαι στο Κούλε..και ακόμα δεν έχω για Dragonite παρόλο που πάω και το απόγευμα εκει.

Τώρα αν είσαι περισσότερες ώρες απο μένα εκει που βάλε το 8ωρο + το απόγευμα δεν μπορώ να το εξυγήσω.

Ούτε μπορώ να εξυγήσω πως ένα άτομο μπορεί να κάνει όλες τις περιοχές που αναφέρεις στην κατάλληλη ώρα για να πιάσει όσα λές.

Τελος το "μονο live maps χρησημοποιω" μου θυμιζει τον τυπα απο το gym που κανει 2 χρονια,ειναι 5%,fat & 95 κιλα και μου λεει μονο πρωτεινη φιλε περνω...και φοραει ταυτοχρονα μπλουζακι develop store ή με τη φατσα του Boston Loyds.

Να δεχτω πως κανει spawn οσα λες.Να δεχτω ομως πως καποιος πεφτει τυχαια σε ολα τα σπανια spawn δεν παιζει.Ουτε πιστευω πως υπαρχει ατομο που ειναι ολη μερα pc βλεποντας maps η vsion, βλεπει ποτε γινεται spawn κατι και τρεχει απο τη μια περιοχη στην αλλη να προλαβει το spawn.ΝΑ βαζει το fake gps ειναι ποκυ πιο ρεαλιστικο σαν σκεψη.

Δεν ξέρω για πόσο σπάνια μιλάμε αλλά Arcanine,Snorlax,Dragonite,Venosaur,Vaporeon Flareon που αναφέρεισ δεν τα έχω δει ούτε σε σκιά στο map.Και έχω ανεβάσει prin screen με 170 χιλιόμετρα περπάτημα δεν ειναι πως κάθομαι.

23lv σχεδόν 24 level το μεγαλύτερο έξω που έχω δει είναι 1200 pincir blastoise.

Growlith επίσης ανέβασα print screen με όσα έχω δει που ήταν 3-4.

Dratini που λές για κούλε πρίν στην συνομιλία θα είδες πως είπα πως εργάζομαι στο Κούλε..και ακόμα δεν έχω για Dragonite παρόλο που πάω και το απόγευμα εκει.

Τώρα αν είσαι περισσότερες ώρες απο μένα εκει που βάλε το 8ωρο + το απόγευμα δεν μπορώ να το εξυγήσω.

Ούτε μπορώ να εξυγήσω πως ένα άτομο μπορεί να κάνει όλες τις περιοχές που αναφέρεις στην κατάλληλη ώρα για να πιάσει όσα λές.

Τελος το "μονο live maps χρησημοποιω" μου θυμιζει τον τυπα απο το gym που κανει 2 χρονια,ειναι 5%,fat & 95 κιλα και μου λεει μονο πρωτεινη φιλε περνω...και φοραει ταυτοχρονα μπλουζακι develop store ή με τη φατσα του Boston Loyds.

Να δεχτω πως κανει spawn οσα λες.Να δεχτω ομως πως καποιος πεφτει τυχαια σε ολα τα σπανια spawn δεν παιζει.Ουτε πιστευω πως υπαρχει ατομο που ειναι ολη μερα pc βλεποντας maps η vsion, βλεπει ποτε γινεται spawn κατι και τρεχει απο τη μια περιοχη στην αλλη να προλαβει το spawn.ΝΑ βαζει το fake gps ειναι ποκυ πιο ρεαλιστικο σαν σκεψη.

Οτι να ναι πραγματικα.

133 χιλιομετρα περπατημενα φιλε, με τον κουλε πανω κατω πανω απο 20 φορες για να κανω gyarados dragonite.

Vaporeon βγαζει 2-3 την μερα στον κουλε η διπλα στην μαρινα, τουλαχιστον, οπως και λαπρας blastoise πολυ συχνα.

Και ποσο απιθανο σου φαινεται να παρακολουθεις εναν live χαρτη και να τρεχεις με το μηχανακι στο σημειο?

Εξωγηινο ε? Μιλαμε για αποστασεις μαξ 10 λεπτων, σχεδον ολα τα προλαβαινεις.

Προφανως δεν ειμαι ολη μερα πανω απο τον χαρτη, αλλα επειδη εχω φτιαξει εγω την σελιδα, εχω καποιες τεχνικες ικανοτητες και μπορω πχ να σεταρω να μου ερχεται εμενα και σε καποιους φιλους ενα push notification στο κινητο μολις βρισκει κατι σπανιο.

Χρησιμοποιησε τον χαρτη που εβαλα απο πανω και θα δεις ποσο εφικτο ειναι.

IMG_4972.png

το cheating μεταφραζεται ως τεχνικες γνωσεις.?

Εγω ειπα πως εχει το πραγμα για ατομο που παιζει οπως εχει φτιαχτει το παιχνιδι να παιζεται.

Τωρα τα φυκια που λες λεγε τα στον εαυτο σου.

Παντος απο την ωρα που ξερεις ακριβως ποτε βγαζει τι και εφοσον βγαζει dragonite gyarados κλπ γιατι να κανεις 20 φορες το κουλε(90 χιλιομετρα αποσταση) καπου τα μπερδευεις....

το cheating μεταφραζεται ως τεχνικες γνωσεις.?

Εγω ειπα πως εχει το πραγμα για ατομο που παιζει οπως εχει φτιαχτει το παιχνιδι να παιζεται.

Τωρα τα φυκια που λες λεγε τα στον εαυτο σου.

Παντος απο την ωρα που ξερεις ακριβως ποτε βγαζει τι και εφοσον βγαζει dragonite gyarados κλπ γιατι να κανεις 20 φορες το κουλε(90 χιλιομετρα αποσταση) καπου τα μπερδευεις....

Ποιο cheating ρε μεγαλε?

Cheating eιναι να κοιτας χαρτη? αληθεια? ε τοτε το 90% κανουν cheat.

Και μαλλον δεν καταλαβες, τον χαρτη τον εχω στησει εγω, ειναι η δουλεια μου ξερεις. Cheat μαλλον και αυτη.

Dragonite εχει βγαλει μια φορα οσο υπαρχει ο χαρτης, 6 η ωρα το πρωι και οχι στον κουλε.Sorry κοιμομουν.

Gyarados το εφτιαξα, δεν το επιασα,γινεται και αυτο.Και μου πηρε μια βδομαδα+ οανω κατω τον κουλε καθε βραδυ.  Ξερεις 400 candies, πρεπει να κανει τον κουλε καμποσες φορες να τα βρεις.

Dratini επισης, εβλεπα ποτε εβγαινε, αλλα ξερεις παλι δεν βγαινει μονο στην αρχη βγαινει και μετα το gym, και μεχρι τελους, και αν δεν ειναι αργα το βραδυ δεν πας με μηχανακι γιατι εχει κοσμο.

Τα φυκια που λεω κανουν εμενα και ολη την κοινοτητα που παιζουμε στο ηρακλειο και εχουμε group στο facebook να εχουμε καποια καλα ποκεμον χωρις bot.

Τωρα το πιστευεις δεν το πιστευεις δεν με κοφτει και πολυ να σου πω την αληθεια.

Ο χαρτης ειναι εκει, οποιος θελει τον χρησιμοποιει οπως και το group στο facebook, οποιος δεν θελει κοβει βολτες αδικα με χαλασμενο tracker και πιανει zubat.

Τοσο απλα. 

Δηλαδή αν φτιάξω ένα bot δεν είναι cheat επειδή το έφτιαξα μόνος....Ή όπως κάποιοι έβαλαν το articuno δεν είναι cheat γιατί το έκανα με τις γνώσεις τους...

Δεν ξέρω γιατί επαναλαμβάνεσαι.Απο τη μία λές Ηράκλειο τα βγάζει όλα και πως γυρνάς με το μηχανάκι όταν σου πετάει notification στο κινητό...

Απο την άλλη πως ξεποδαριάζεσαι στο Κούλε 90 χιλιόμετρα για να φτιάξεις 2 ποκεμον.

Δεν αντιλέγω πως το 90% κάνει cheating.

Tώρα το απο πότε κάτι λάθος γίνεται σωστό επειδή το κάνει η πλειοψηφία.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...