Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε περιπτωση που εχουμε μαζεψει το ιδιο ποκεμον πολλες φορες (πχ εχω απειρα magikarp) με ποιο κριτηριο διαλεγουμε ποιο θα κρατησουμε;

Επισης, ποτε κανουμε power up και ποτε evovle? Τι προτιμαμε;

Δημοσ.

Σε περιπτωση που εχουμε μαζεψει το ιδιο ποκεμον πολλες φορες (πχ εχω απειρα magikarp) με ποιο κριτηριο διαλεγουμε ποιο θα κρατησουμε;

Επισης, ποτε κανουμε power up και ποτε evovle? Τι προτιμαμε;

Σε magikarp βλέπεις to CP και IV.Να είναι σε ισσοροπία όμως.Μην πάρεις δηλαδή ένα με 30cp επειδή έχει 90%iv αλλά ούτε και ένα 200cp με 30%iv..

Power up καλύτερα μην κάνεις μέχρι να βγάλεις την τελική μορφή του πόκεμον καθώς οι κινήσεις του αλλάζουν οπότε μπορεί να πέσεις σε χάλια τελική μορφή(όπως το gyarados μου με bite/twister)

Evolve τώρα ανάλογα το πόκεομν και το σκοπό σου.Μπορείς να κάνεις επειδή θές level up με lucky egg.Μπορεί απλά να θές ένα συγκεκριμένο πόκεομ ή να θές ένα δυνατό πόκεμον.

Όπως και να έχει πρίν τα 20+ level είναι κάπως ανούσιο αν ψάχνεις για δύναμη καθώς αυτό που θα κάνεις evolve πρίν τα 20level πολύ πιθανό να το βρείς δυνατότερο έξω μετά τα 20..

Για μεγάλο μέρος του παιχνιδιού απλά κάνεις farm.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι το δικο μου ειχε Bite/Twister, το Twister ειναι αχρηστο, το bike ειναι γρηγορο και μου φαινεται οτι κανει drain hp οποτε δε με χαλαει. Εχω ειδη φτασει τα 800+ magikarp candies οποτε μολις βρω πανω απο 200cp magikarp θα το κανω evolve ξανα.

• Like 2
Δημοσ.

Ωραίος.Απλά εμένα ήταν δύσκολο να μαζέψω τα 400.Και δεν έχω και γενικά δυνατά οπότε ψιλοβασιζόμουν σε αυτό αλλά δε βαριέσαι.Θα ασχοληθώ πάλι μιας και βλέπω να εξαφανήστηκαν όλοι που ήταν πάνω απο 30level,oπότε σε 2-3 βδομάδες θα έχω μαζέψει άλλα 400.

Δημοσ.

Σε 5αρι αβγό λιγο πριν σκάσει,μου βγαλε το παρακάτω μήνυμα.....Το εχει ερμηνεύσει κανεις τι σημαίνει;

Να ξαναπώ οτι το αβγό ηταν 5αρι κι έβγαλε ενα bellsprout 470cp.

classifieds-100746-0-59634200-1470852690_thumb.jpg

Δημοσ.

Σε 5αρι αβγό λιγο πριν σκάσει,μου βγαλε το παρακάτω μήνυμα.....Το εχει ερμηνεύσει κανεις τι σημαίνει;

Να ξαναπώ οτι το αβγό ηταν 5αρι κι έβγαλε ενα bellsprout 470cp.

Καποιο inside joke/easter egg κατα την Beta εκδοση της εφαρμογης ηταν απο οτι εχω διαβασει.. Αλλοι λενε οτι αν το δεις σε 10αρι εχει Snorlax μεσα

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να βλέπουμε Που Υπάρχουν pokestops και gyms στην περιοχή μας;

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να βλέπουμε Που Υπάρχουν pokestops και gyms στην περιοχή μας;

Νομίζω σε μερικά σημεία κυρίως πρός H.Π.Α είχα διαβάσει για maps απο χρήστες που έδειχναν τα στοπς σε όλη την πόλη.

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι αντιστοιχο εδώ.

Να ρωτήσω ρε παιδιά τι ποσοστό έχετε στα 10km αυγά.? Εμένα πολύ μικρό μόλις 2/88 με την πλειοψηφία να είναι τα 5km.

Δημοσ.

Και μενα 3-4 στα 100-120 (δεν θυμαμαι ακριβως αριθμο) και μαλιστα τα 3 απο αυτα τις τελευταιες 2 μερες μετα το update.. Πρεπει να ειχε καποιο bug και εβγαζε παρα πολυ σπανια

Δημοσ.

Και μενα 3-4 στα 100-120 (δεν θυμαμαι ακριβως αριθμο) και μαλιστα τα 3 απο αυτα τις τελευταιες 2 μερες μετα το update.. Πρεπει να ειχε καποιο bug και εβγαζε παρα πολυ σπανια

Εμένα τα 2 ήταν στα 6-7 level.Aπο τότε τίποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αξίζει power up pinsir 1157 cp και 87% iv? μπορώ να δω απο κάποιο σάιτ ποσό θα ανεβεί μετά;

http://www.ign.com/wikis/pokemon-go/Pokemon_Max_CP

2121 CP naxed out.Δές το moveset να δείς ανα ξίζει ή όχι.

Εdit. Να έχεις στο νού πως τα νούμερα αυτά είναι για Level 40. και ότι το max cp μεγαλώνει ανα level.

Δηλαδή αν είσαι level 25 παράδειγμα όσα candy/stardust και αν ρίξεις σε pincir δεν θα φτάσει ποτέ τα 2121.

Επεξ/σία από Albilosha
Δημοσ.

Είμαι λεβελ 22 αλλα προσπαθώ να δω τι παίζει με τα cp και τα iv και τι αξίζει να αναβαθμισω, πραγματικά έχω μπερδευτεί

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...