Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α,δεν το ειχα δει οτι επιτελους εφτιαξαν τη σειρα σωστα.

Μακαρι να εβαζαν την πυξιδα που ειχε το πρωταρχικο βιντεο να ξερεις προς τα που θα πας κι οχι να κανεις μπρος-πισω στην τυχη.

Επισης δεν εχω καταλαβει ακομα σε τι ακτινα ειναι τα ποκεμον που σου βγαζει.Γιατι αν ειναι να ειναι στο 1χλμ,κλαφτα...

Μεχρι 500μ καλα ειναι.

200-500 το πολυ απο οτι λενε

Επισης η σειρα ειναι σωστη και στη μικρογραφια κατω αριστερα χωρις να το ανοιξεις φαινονται με την σειρα τα 3 ποκεμον που ειναι κοντα σου

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πήγα περπάτημα και μου έβγαζε ότι πάω πολύ γρήγορα.  

Δηλαδή που κατεβάσανε το όριο, στα 5 χλμ/ω ;

Στις διακοπές πήγα σε ένα μέρος που (πριν κλείσει) το pokevision δεν έδειχνε τίποτε. Και πράγματι όταν πήγα εκεί δεν υπήρχε ψυχή παρά μόνο ένα stop σε ένα εκκλησάκι στο πλάι του δρόμου (αυτά που βάζουν στα ατυχήματα) και σε κακό σημείο να το πλησιάσεις με τα πόδια.  Παρόλα αυτά, λόγω περπατήματος είπα να εκκολάψω αυγά και έτσι έτρεχα την εφαρμογή όλη την ώρα.  Δυό μέρες μετά ήρθαν φίλοι (6 άτομα) και τα ίδια και σε αυτούς.  Όμως συνέβει το εξής παράξενο:  στα ξαφνικά άρχισαν να εμφανίζονται pokemon σε συγκεκριμένα σημεία - τα ίδια pokemon στο ίδιο μέρος κάθε φορά.  Κυρίως Growlithe, ekans, pidgey, zubat, paras.  Στον φίλο που ήταν lv5 (!) το stop -κάθε φορά- του έδινε αυγό 10 χλμ.  Στους υπολοίπους (lv>12) έδινε μόνο balls και potions.  Go figure ...

Δημοσ.

Πήγα περπάτημα και μου έβγαζε ότι πάω πολύ γρήγορα.  

Δηλαδή που κατεβάσανε το όριο, στα 5 χλμ/ω ;

5κμ/ωρα ειναι γρηγορο περπατημα. για αγυμναστο ειναι τρεξιμο...

Δημοσ.

Αυτο το warning Που βγαζει για τα χιλιομετρα και πρεπει να πατησεις Im a passenger αν δεν πατησεις τιποτα συνεχιζει να μετραει τα χιλιομετρα? Γιατι μου εχει σπασει τα νευρα μιας και εχω το κινητο στο ντουλαπακι οταν οδηγαω για να κανει τα χιλιομετρα.. τι το θελανε ρε γαμωτο καθε τρεις και λιγο βγαινει αυτο το μηνυμα τωρα.. μακαρι να το βγαλουνε..

Δημοσ.

Αυτο το warning Που βγαζει για τα χιλιομετρα και πρεπει να πατησεις Im a passenger αν δεν πατησεις τιποτα συνεχιζει να μετραει τα χιλιομετρα? Γιατι μου εχει σπασει τα νευρα μιας και εχω το κινητο στο ντουλαπακι οταν οδηγαω για να κανει τα χιλιομετρα.. τι το θελανε ρε γαμωτο καθε τρεις και λιγο βγαινει αυτο το μηνυμα τωρα.. μακαρι να το βγαλουνε..

Τους ενδιαφέρει περισσότερο να μην κλέβεις στα χιλιόμετρα κάνοντας hatch αυγά παρά το gps spoofing :P :P

Πάντως σε αμάξι δεν μετρούσε ανέκαθεν για μένα.Ούτε και στο μηχανάκι.Ελάχιστα μόνο όταν φρέναρα φτάνοντας σε φανάρια ή στην εκκίνηση.Εξάλου ειδικά εδώ που στους περισσότερους δρόμους χωράει ένα αμάξι,το να πάς τόσο αργά είναι άσχημο για τους άλλους.

Έτσι το έβαζα μόνο αν ήταν να πάω τίποτα supermarket για ψώνια ή στο πρατήριο,μικρές γενικά αποστάσεις(κάτω απο 300 μέτρα)

Το καλύτερο που έκανα είναι να δανείζομαι ποδήλατα του Δήμου Ηρακλείου που τα παρέχει δωρεάν(με ΑΤ και τηλέφωνο φυσικά) για 2 ώρες.Οπότε και πηγαίναμε μια ωραία χαλαρή βόλτα και σπάγαμε και κάνα αυγό χωρίς να ξεποδαριαζόμαστε.

• Like 1
Δημοσ.

Τα μετραει ομως αν εχει το μηνυμα? Γιατι αν οδηγαω δεν μπορω να πατησω im a passenger.. Εμενα μου το βγαζει ακομη και αν περπαταω παντως :-D :-D

Δημοσ.

Τα μετραει ομως αν εχει το μηνυμα? Γιατι αν οδηγαω δεν μπορω να πατησω im a passenger.. Εμενα μου το βγαζει ακομη και αν περπαταω παντως :-D :-D

Κάνε μια απόσταση 200 μέτρα χωρίς να πατήσεις im a passenger.Κάνε reboot και δές αν στα μέτρησε :)

Πάντως και συ πρέπει περπατάς γρήγορα :)

Δημοσ.

Το μήνυμα το βγάζει με το παραμικρό, 10 βήματα να κάνεις γρήγορα και το πετάει. Και το κακό είναι ότι το πετάει κάθε λίγο και λιγάκι.

Με το τηλέφωνο στην τσέπη το βλέπω συνέχεια.

Βρήκα ένα porygon στην πύλη του νομισματοκοπείου (Λ. Μεσογείων)

LOL πήρα μετάλλιο γιατί έπιασα μερικά rattata με χαμηλό CP (<20).

Πως σας πάει το "sightings"; Από την αναβάθμιση και μετά μου δείχνει κάτι pokemon που δεν τα έχω και ούτε τα έχω ξαναδεί στην περιοχή μου, και όσο προσπάθησα δεν κατάφερα να τα εντοπίσω. Βόλτα με το ποδήλατο και χάνονται / έρχονται αλλά μόνο αυτά που είναι δεύτερα και κάτω στη λίστα βρίσκω.  Η κόρη μου άρχισε τις φωνές όταν είδε ένα Arbok και κάτι που μοιάζει με τo Machamp.  Αλλά πουθενά στη γύρω περιοχή.

Δημοσ.

Μπορεί να εξηγήσει κάποιος πως βλέπω το iv και τι ακριβώς είναι;

ειναι τα λεγομενα hidden stats.. HP ( το οποιο μπορεις να το δεις ) , attack και defense τα οποια δεν ειναι ορατα.

υπαρχουν εφαρμογες που μπορουν να το υπολογισουν αν δωσεις στοιχεια του ποκεμον.. hp, cp και το stardust το οποιο απαιτειται για να το δυναμωσεις..

Δημοσ.

Καλα ηταν και σημερα, εκτως απο λιγο xp βρηκα και Magmar 1500+cp και εντελως τυχαια ενα Jolteon 1100+cp , αν και ειχα ειδη μεγαλυτερο jolteon δε μας χαλαει, εχει και τις καλες electric επιθεσεις. Α επισης ενα Scyther 1300+cp που το ειχα αλλα ηταν αρκετα μικροτερο κοντα στα 800-900.

Το Magmar αρκετα καλο, το τεσταρα αυτο, τα αλλα Magmar που ειχα βρει δεν τα ειχα τεσταρει ποτε μιας και ηταν πιο μικρα (1100).

Δημοσ.

Πόσο άτυχος να είναι κάποιος ρε σεις. Η φωτογραφία είναι από ένα ξαδερφακι

IMG_20160809_193508.jpg

Βάζω στοίχημα ότι έχει φοβερές επιθέσεις

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...