Προς το περιεχόμενο

Pokémon GO - Official Thread

Swimmer21

Ψηφοφορία του Pokémon GO - Official Thread  

421 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι ομάδα είσαστε στο Pokémon GO;

• Team Instinct (Κίτρινοι)
    • Team Mystic (Μπλε)
    • Team Valor (Κόκκινοι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εμένα πάντως τα 10ρια είχαν ανοίξει Magmar και Jynx με λίγο cp. 650+- γιατί τα είχα βρεί σε μικρό λέβελ.Eίχαν και μέτριο moveset..Ήθελα ένα snorlax γιατί είναι το αγαπημένο μου αλλά δεν βαριέσαι..

Παιδιά ξέρει κανείς πόσο καιρό κάνει να αντιδράσει σε report η Νiantic.?

Έκανα καμμιά 10ριά σε άτομα που κάνανε μπάμ(35level , πολλαπλά account με σχεδόν ίδιο username κλπ) και δεν βλέπω κανένα στην πόλη πλέον....δεν ξέρω αν τα είδαν τόσο γρήγορα ή απλά έγινε κάτι άλλο και εξαφανήστηκαν.

Δεν θα ήταν καλό η Niantic να ορίσει admins/judges σε πόλεις να κάνουν ένα μικρό έλεγχο στους παίκτες.?

Κάτι σαν αυτούς που επιβλέπουν trading card games όπως Magic The gathering , Yugioh κλπ κλπ

Και Χαιδαρι που ειμαι εγω εξαφανιστηκαν κατι 30αριδες,εκτος κι αν σταματησαν.Πλεον βλεπεις το πολυ μεχρι 23.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και Χαιδαρι που ειμαι εγω εξαφανιστηκαν κατι 30αριδες,εκτος κι αν σταματησαν.Πλεον βλεπεις το πολυ μεχρι 23.

λές να ξεκίνησε κάθαρση..θα το ψάξω λίγο google να δώ.

• Like 1

σταμάτησαν μάλλον, προσωπικά το game μου είναι αδιάφορο μέχρι να φτιάξουν τα iv τουλάχιστον,αλλιώς ποιος ο λόγος, ότι πιάνεις είναι άχρηστο. μόνο πάνω απο το 120ποκεντεξ αριθμό μπορεί να είναι καλό ,

τα μποτάκια ξανανοιξαν ,αλλα έχασα το ενδιαφέρον μου έτσι και αλλιώς. και δε φταιει το botting, αλλα η niantic, άργησαν πολύ με τα fix, events δεν είδαμε, το παιχνίδι είναι το μισό απόσο ήταν.

όπως είπα εγώ με gyms δεν ασχολήθηκα καθόλου. το παιχνίδι θέλει content μετά το 20lvl. το farming δεν είναι content, ειδικά το ανούσιο farming(λόγο iv bug)

• Like 1

Μάγκες στην Αθηνα δε ξέρω τι παίζει με τα bots, εδω στη Πάρο που ειμαι εδω και 4 μέρες εχει 3gym στη Νάουσα στο παλιό λιμάνι και τα τσεκάρω κάθε μέρα και δεν εχω δει τιποτα παράξενο όλοι απο 15 μέχρι 25lvl... Μια φορά ειδα μονο έναν 30lvl της Team Instict αλλα παίζει να το εχει λιώσει κιόλας δε ξέρω!

Pokémon GO 0.33.0

http://www.apkmirror.com/apk/niantic-inc/pokemon-go/pokemon-go-0-33-0-release/pokemon-go-0-33-0-android-apk-download/download/

WHAT'S NEW

- Added a dialog to remind Trainers that they should not play while traveling above a certain speed; Trainers will have to indicate they aren’t the driver
- Fixed a bug that prevented ”Nice,” ”Great,” and “Excellent” Poké Ball throws from awarding the appropriate XP bonuses
- Enabled the ability for Trainers to change their nickname one time, so please choose your new nickname wisely
- Resolved issues with the battery saver mode on iOS and re-enabled the feature
- Other fixes

Επισης εχει καποιο ειδους νεο tracking system το οποιο μαλλον δεν θα ειναι το τελικο
  • Like 1

10αρι αυγό με έβγαλε paras τη ψάχνετε τώρα αν δεν σε θέλει. Παραλία Θεσσαλονίκη σε ένα στεναδι διπλα στον λευκό πύργο με έβγαλε vaporeon 1241cp με σχετικά καλές επιθέσεις. Βρήκα και 3 dratini σε εκείνο το μέρος αλλά πολλά magnemite και voltrob τα βαρέθηκα. 20 level για τα 21 θέλει δουλειά 50k xp θέλει. Πολλά pidgey τα δίνεις στον oak και μόλις πιάσετε καμια 40αρια βάζετε lucky egg και τα κάνετε evolve. 10000 xp.

Pokémon GO 0.33.0

http://www.apkmirror.com/apk/niantic-inc/pokemon-go/pokemon-go-0-33-0-release/pokemon-go-0-33-0-android-apk-download/download/

WHAT'S NEW

- Added a dialog to remind Trainers that they should not play while traveling above a certain speed; Trainers will have to indicate they aren’t the driver

- Fixed a bug that prevented ”Nice,” ”Great,” and “Excellent” Poké Ball throws from awarding the appropriate XP bonuses

- Enabled the ability for Trainers to change their nickname one time, so please choose your new nickname wisely

- Resolved issues with the battery saver mode on iOS and re-enabled the feature

- Other fixes

Επισης εχει καποιο ειδους νεο tracking system το οποιο μαλλον δεν θα ειναι το τελικο

Κάπου διάβασα ότι όσο πιο αριστερά και πάνω είναι ένα pokemon τόσο πιο κοντά σου είναι. Δεν ξέρω αν ισχύει 100%

Ωρεα! Εμεις που εχουμε απο το store πρεπει να κανουμε καποιο update? Αν ναι πως? Γιατι εχω τον χαρακτηρα που ειχε ξεκινησει η γυναικα μου και ηθελα πολυ να αλλαξω ονομα! Ευχαριστω @swimmer21

Παιδια πλεον τα level μου ερχονται μια στις τοσες. Ειμαι 27 και ειναι σχεδον αδυνατο να παρω λεβελ οπως πριν. Λεφτα για το παιχνιδι δεν εχω δωσει οποτε ξεχναμε τα incubators/licky eggs κλπ.. οτι παιρνω απο τα gym ειναι (λγα πραγματα)

Σημερα μας εριξε κατι καλα πραγματα επιτελους..

jXZqjaZ.png

6SBHMbV.png

lV6Endm.png

dXNMjDR.png

xIhFJAT.png

b9aT93q.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Porygon onyx που τα ΠΕΤΥΧΕΣ?

Πλατεια ΧΑΝΘ Θεσσαλονικη. Porygon δευτερη φορα βρισκω, το πρωτο ειχε και μεγαλα cp αλλα εχει καιρο που το ειχε ριξει. Onix εχω δει αρκετα, δεν τα πιανω γιατι ειναι αχρηστα.

Εσυ dratini που ακριβως βρισκεις? Θελω ακομα 40 candies για dragonite.

Παιδια οποιος θελει να αλλαξει ονομα μην ψαχνετε στο παιχνιδι μεσα, ειναι στις ρυθμισεις. Επισης αντι για steps βαλανε κατι φυτα, ελεος.

Επεξ/σία από TRILOBYTER
  • Like 1

Πλατεια ΧΑΝΘ Θεσσαλονικη. Porygon δευτερη φορα βρισκω, το πρωτο ειχε και μεγαλα cp αλλα εχει καιρο που το ειχε ριξει. Onix εχω δει αρκετα, δεν τα πιανω γιατι ειναι αχρηστα.

Εσυ dratini που ακριβως βρισκεις? Θελω ακομα 40 candies για dragonite.

Παιδια οποιος θελει να αλλαξει ονομα μην ψαχνετε στο παιχνιδι μεσα, ειναι στις ρυθμισεις. Επισης αντι για steps βαλανε κατι φυτα, ελεος.

Δεν έχω βρει ποτέ porygon ούτε onyx. Dratini μου βγήκαν 2 παραλία Θεσσαλονίκης κοντά στην πλατεία Αριστοτέλους. Και dragonair έδειχνε στο tracking αλλά δεν το βρήκα.

Νεο tracking system το οποιο φαινεται να το εχουν καποιοι players ως beta testers. Αν καποιος απο Ελλαδα το εχει μετα το update ας ενημερωσει

dJrmBvl.png

QWBITZH.png

qXA8vNy.jpg

https://www.reddit.com/r/pokemongo/comments/4wu2bo/is_this_the_new_tracker_seems_like_im_part_of_the/

• Like 1

Εχω σιγουρα τα γρασιδια,αλλα δεν εχω pokestop κοντα στη δουλεια για να σου πω.Δεν ξερω αν πανε πακετο.

Τα γρασιδια μενουν παντως τα ιδια,ασχετως αποστασης απο το pokemon...

Λιγο περιεργη υλοποιηση παλι,αλλα τουλαχιστον δειχνουν να ακουνε εκει στην εταιρια.

υγ)Δεν καταλαβαινω πως δουλευει το energy saver.Κατι λεει για upside down το κινητο αλλα δεν το εχω καταφερει.

Τα γρασιδια ειναι σε πλεον σε ολους μετα το update και δειχνει (σε σωστη σειρα πλεον κοντα -> μακρια) τα Ποκεμον.. Αν τα πλησιαζεις πανε στην αρχη της λιστας αν οχι τοτε πανε προς το τελος.

Το καινουριο Nearby ειναι σε beta φαση και μονο στο San Francisco και σε αλλες περιοχες, οπου πατας πανω στα Pokemon που θες να βρεις και σου βγαζει στον χαρτη σημαδι με εναν κυκλο που εκει μεσα καπου βρισκεται ωστε να ξερεις ακριβως που πρεπει να πας..

Το 1ο feature κανει λιγο πιο ευκολο και κατανοητο να βρεις ποκεμον στη φυση και σε περιοχες που δεν εχουν Pokestops και το 2ο που ειναι σε beta θα μπορεις να βρισκεις ακριβως που ειναι τα Pokemon μεσα στην πολη που εχουν παραπανω Pokestops..

Πιστευω οτι τα πιο rare Pokemon θα βγαινουν στο 1ο feature το SIGHTINGS δηλαδη στη φυση/wild ωστε να μην μπορεις να τα βρεις τοσο ευκολα οσο θα βρισκεις τα πιο κοινα Pokemon κοντα στα Pokestops με το νεο beta nearby system

Α,δεν το ειχα δει οτι επιτελους εφτιαξαν τη σειρα σωστα.

Μακαρι να εβαζαν την πυξιδα που ειχε το πρωταρχικο βιντεο να ξερεις προς τα που θα πας κι οχι να κανεις μπρος-πισω στην τυχη.

Επισης δεν εχω καταλαβει ακομα σε τι ακτινα ειναι τα ποκεμον που σου βγαζει.Γιατι αν ειναι να ειναι στο 1χλμ,κλαφτα...

Μεχρι 500μ καλα ειναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...