Προς το περιεχόμενο

LG G5 Review

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το χρησιμοποιείς και ξέρεις; Δε νομίζω. Εγώ το χρησιμοποιώ όμως, οπότε, κάτι ξέρω παραπάνω από σένα. Αλλά δε μου είπες. Ποιο έχει καλύτερη; Ποιο θα έπερνες για μπαταρία (για ναυαρχίδες μιλάμε...

Αν ηθελα που λες για ναυαρχιδα του 2015(γιατι και το G4 τις πρωτες μερες κοστιζε αναλογα)να εχω πολυ καλη καμερα και αυτονομια(και οχι μονο)θα επαιρνα το S6 edge plus. Και αυτο ναυαρχιδα του 2015 ειναι.Θες αλλο? Huawei mate 8.Ακομα και το Htc One m9(ή και το m8 ακομα του 2014) ή OnePlus2 .

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ηθελα που λες για ναυαρχιδα του 2015(γιατι και το G4 τις πρωτες μερες κοστιζε αναλογα)να εχω πολυ καλη καμερα και αυτονομια(και οχι μονο)θα επαιρνα το S6 edge plus. Και αυτο ναυαρχιδα του 2015 ειναι.Θες αλλο? Huawei mate 8.Ακομα και το Htc One m9(ή και το m8 ακομα του 2014) ή OnePlus2 .

Και εδώ γελάνε.... το S6 αυτονομία έναντι του G4....... και καλύτερη κάμερα..... ωχ Θεέ μου... Κατάλαβα δε μπορώ να σε πείσω αν λες τέτοια. Και να φανταστώ τα έχεις δοκιμάσει όλα αυτά έτσι; Από εμπειρία μιλάς...

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Το χρησιμοποιείς και ξέρεις; Δε νομίζω. Εγώ το χρησιμοποιώ όμως, οπότε, κάτι ξέρω παραπάνω από σένα. Αλλά δε μου είπες. Ποιο έχει καλύτερη; Ποιο θα έπερνες για μπαταρία (για ναυαρχίδες μιλάμε...μη μου πεις κάνα low-end smartphone)

Το G5 χάνει λίγο σε battery έναντι του V10 αλλά έχει ελαφρώς καλύτερη κάμερα, ελαφρώς βελτιωμένο GPS (καθώς περιλαμβάνει και τους κινέζικους δορυφόρους BDS), και έχει USB Type C reversible ΚΑΙ On-the-go (OTG). Επίσης έχει ελαφρώς καλύτερο CPU και GPU. Η οθόνη του G5 όμως είναι πιο μικρή. Επίσης, το G5 έχει barometer sensor (που το V10 δεν έχει), και Bluetooth v4.2 έναντι v4.1 του V10. To V10 έχει ελαφρώς καλύτερο ήχο από το G5. Αν θες διακαώς αυτά τα χαρακτηριστικά, για την τιμή του G5, εσύ αποφασίζεις :-)

Και το V10 έχει OTG. Και επίσης το V10 έχει πολύ καλύτερο ήχο από stock G5 (χωρίς το module του ήχου δηλαδή).

Lg V10 εδω, αξιζει να το δωσω και να παρω G5?

Όχι. Έχεις ότι καλύτερο έχει βγάλει η LG, μετά το G2, οπότε κάτσε εκεί που είσαι. Σε έχει απογοητεύσει κάπου το V10 και θες να το δώσεις;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά, κάτοχος του G4 εδώ και θα ήθελα να σταθώ λίγο την κάμερα.

Πραγματικά δε ξέρω τι απαιτήσεις έχετε μερικοί, αλλά η κάμερα του G4 είναι ακόμα και σήμερα στις top 5 για πλάκα. Και βάση δυνατοτήτων, και βάση ποιότητας είναι απλά κορυφαία.

Φωτογραφίες απλά άριστες από άποψη χρωματικής απόδοσης και ευκρίνειας, και το βίντεο δε νομίζω να χρειάζεται ειδικές συστάσεις, ειδικά με τόση τεχνολογία που κουβαλάει το κινητό (αισθητήρας φάσματος, σταθεροποιητής εικόνας, Laser AF).

Πραγματικά, τι παράπονο μπορεί να έχει κάποιος από το G4, στο θέμα της κάμερας.

Όσο αναφορά το θέμα του bootloop, με παρτίδα 600+, τελευταία Marshmallow και σετάρισμα ως νέα συσκευή κατά την εκκίνηση, η πιθανότητα είναι πάρα πολύ μικρή. Το δικό μου, έχει πλακέτα 604, και παρότι το έχω φτάσει μερικές φορές στα άκρα, δεν έχει κάνει το παραμικρό κιχ.

Σόρρυ για το off-topic.

http://www.dxomark.com/Mobiles/Column-right/Mobile-Scores

ουτε καν στο τοπ 10 δεν ειναι, αυτο βεβαια δε σημαινει οτι δεν ειναι παρα πολυ καλη.

ολοι εσεις με τα 10 και 20 μηνυματα (mmcorder) που κανατε προφιλ πριν 10 μερες για να βγάλετε το φανατισμό σας δεν νομίζω να περιμένετε απαντησεις... το s6 εχει μετρια αλλα καλυτερη μπαταρια απ το g4 (gsmarena endurance test)

Αυτος που δεν το εχει θα διαβασει σοβαρα reviews και θα κρινει... δεν νομιζω να ειναι το ιδιο με καποιον που εσκασε τα λεφτουδακια του και το υπερασπιζεται παντου και παντα... κοινη λογικη νομιζω ειναι...

Επεξ/σία από heavyrain

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.dxomark.com/Mobiles/Column-right/Mobile-Scores

ουτε καν στο τοπ 10 δεν ειναι, αυτο βεβαια δε σημαινει οτι δεν ειναι παρα πολυ καλη.

ολοι εσεις με τα 10 και 20 μηνυματα (mmcorder) που κανατε προφιλ πριν 10 μερες για να βγάλετε το φανατισμό σας δεν νομίζω να περιμένετε απαντησεις... το s6 εχει μετρια αλλα καλυτερη μπαταρια απ το g4 (gsmarena endurance test)

Αυτος που δεν το εχει θα διαβασει σοβαρα reviews και θα κρινει... δεν νομιζω να ειναι το ιδιο με καποιον που εσκασε τα λεφτουδακια του και το υπερασπιζεται παντου και παντα... κοινη λογικη νομιζω ειναι...

Τι εννοείς δεν είναι στο top 10;; 5ο είναι με ισοβαθμία (αν δεν κάνω λάθος).

Αλλά και πάλι, το DxOMark δε το θεωρώ και το πιο έμπιστο site. Δες πχ. τι βαθμολογίες έχει βάλει στα Lumia, που αποδεδειγμένα έχουν από τις καλύτερες κάμερες.

Συμφωνώ απόλυτα στο θέμα μπαταρίας. Χωλαίνει πραγματικά εκεί η συσκευή.

Επεξ/σία από AlienTechGR

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ισοβαθμια στη 12η θεση ειναι, εννοω ειναι αλλα 10 κινητα πριν απο αυτο, δες το λινκ . Τα Lumia ηταν καλα πριν χρονια οταν πρωτοβγηκαν, εχει προχωρισει η τεχνολογια απο τοτε.

Επεξ/σία από heavyrain

Παιδια το εχω εδω και μια βδομαδα.

Η εμφανιση του περιεργη γενικα, το πισω μερος ειναι σαν να του φορας θηκη, αλλα το μπροστα συνηθιζεται.

Σαν ποιοτητα κατασκευης ομως και σαν αισθηση στο χερι δεν συγκρινεται με τα προγενεστερα G3-G4 , τα οποια ειχα στην κατοχη μου.

Η οθονη πραγματικα πολυ καλη, ωραια χρωματα ,και οι 5.3 ιντσες φτανουν και περισσευουν για να κανεις τη δουλεια σου αψογα.

Τα icons που χρησιμοποιει η lg , οπως και τα χρωματα του μενου ειναι πολυ "παιδικα" και αδιαφορα.

Αλλα αυτα ειναι γουστα.

Απο ταχυτητα το κινητο πραγματικα σκοτωνει, απροβληματιστο τελειως, και ειναι φυσικο αφου ειναι η πρωτη φορα που η lg χρησιμοποιει τον top επεξεργαστη που κυκλοφορει σε ναυαρχιδα της σε συνδιασμο με 4gb ram.

Στο G3-G4 ειχε παει σε μεση λυση με 6πυρινες λυσεις και 2gb η 3gb αναλογα με την εκδοση (16gb/32gb).

Η καμερα για φωτογραφιες τη μερα σκοτωνει, σε μερικα σημεια ξεπερναει και το s7,αλλα σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου και κυριως το βραδυ ειναι κατω του μετριου.Το βιντεο αξιοπρεπεστατο.

Τελος η μπαταρια οριακα 1 μερα με τη απαιτητικη χρηση που κανω

H LG ειναι μια εταιρια που σχεδιαστικα δεν θα πεις για τα κινητα της WOW, γενικα ακολουθει μια συντηρητικη σχεδιαση, και αυτο εκανε και με την προσθηκη αλουμινιου, οποτε δεν προκαλεσε την εκπληξη που περιμενε.

Σαν εργαλειο ομως, ειναι ταχιστο,αξιοπιστο και ευχαριστο να δουλευεις μαζι του!

Παιδια το εχω εδω και μια βδομαδα.

Η εμφανιση του περιεργη γενικα, το πισω μερος ειναι σαν να του φορας θηκη, αλλα το μπροστα συνηθιζεται.

Σαν ποιοτητα κατασκευης ομως και σαν αισθηση στο χερι δεν συγκρινεται με τα προγενεστερα G3-G4 , τα οποια ειχα στην κατοχη μου.

Η οθονη πραγματικα πολυ καλη, ωραια χρωματα ,και οι 5.3 ιντσες φτανουν και περισσευουν για να κανεις τη δουλεια σου αψογα.

Τα icons που χρησιμοποιει η lg , οπως και τα χρωματα του μενου ειναι πολυ "παιδικα" και αδιαφορα.

Αλλα αυτα ειναι γουστα.

Απο ταχυτητα το κινητο πραγματικα σκοτωνει, απροβληματιστο τελειως, και ειναι φυσικο αφου ειναι η πρωτη φορα που η lg χρησιμοποιει τον top επεξεργαστη που κυκλοφορει σε ναυαρχιδα της σε συνδιασμο με 4gb ram.

Στο G3-G4 ειχε παει σε μεση λυση με 6πυρινες λυσεις και 2gb η 3gb αναλογα με την εκδοση (16gb/32gb).

Η καμερα για φωτογραφιες τη μερα σκοτωνει, σε μερικα σημεια ξεπερναει και το s7,αλλα σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου και κυριως το βραδυ ειναι κατω του μετριου.Το βιντεο αξιοπρεπεστατο.

Τελος η μπαταρια οριακα 1 μερα με τη απαιτητικη χρηση που κανω

H LG ειναι μια εταιρια που σχεδιαστικα δεν θα πεις για τα κινητα της WOW, γενικα ακολουθει μια συντηρητικη σχεδιαση, και αυτο εκανε και με την προσθηκη αλουμινιου, οποτε δεν προκαλεσε την εκπληξη που περιμενε.

Σαν εργαλειο ομως, ειναι ταχιστο,αξιοπιστο και ευχαριστο να δουλευεις μαζι του!

Update*****

Επειδη χρησιμοποιω πολυ την camera και το photoshop apk, δυστυχως παρατηρησα εντονα φαινομενα υπερθερμασης του κινητου κυριως οταν χρησιμοποιω το photoshop για πολυ ωρα.

Το φαινομενο της υπερθερμανσης δεν σταματαει εδω αφου παγωνουν ολα στο κινητο και δεν μπορεις να

το χρησιμοποιησεις καν, παρα μονο οταν κλεισεις το apk και το αφησεις λιγο χωρις χρηση.

Δεν ξερω αν υπαρχει λυση στο συγκεκριμενο θεμα αλλα με το προηγουμενο κινητο μου και με την ιδια χρηση

δεν κολλησε ποτε!(huawei p9)

• 3 μήνες μετά...

Τώρα σοβαρά υπάρχει κόσμος που προτείνει το G4 που εχει βγει και εχει παραδεχτεί η Lg το πρόβλημα με το boot loop ?? που οι μισοί που έχουν G4 βρίζουν ;;;

Σε μένα με τις αναβαθμίσεις σταμάτησε το μπουτλουπ

• 1 μήνα μετά...
Πες τα Χρυσοστομε....Η πληρεσtερη,(αν και οχι η ομορφοτερη)συσκευη που ειχα ποτε!Και με καμερα που σπερνει,και μην μου πειτε οτι το s7 εχει καλυτερη καμερα,γιατι δεν εχει...
Εγω με το που επεσε η τιμη στα 400 το πηρα με κλειστα ματια!Σκεφτειτε ειχα g2 4 χρονια γιατι σαφως δεν ηθελα iphone με 800 ευρω και τα μετεπειτα lg μου φαινονταν ολα ελλειπη! Το G5 οθοναρα,φωτογραφιαρες,δεν κολλαει πουθενα,ταχυτατο σε ολα κουμπωσα και μια 256 που βρηκα προσφορα απο gearbest και πεταει εδω και 6+ μηνες!Εγω παντως να πω την αληθεια μου το ηθελα απλοικο το design και μαρεσει απιστευτα πολυ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...