Προς το περιεχόμενο

LG G5 Review

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εισαι ομως σε θεμα που αφορα review ενος κινητου αρα ειναι λογικο να αναφερονται και αλλα πραγματα εκτως της καμερας.Επισης αν διαβασεις το review θα δεις οτι για αλλη μια φορα γραφτηκαν καλα λογια για την αποδοση της καμερας του κινητου. Αλλου δυστηχως ειναι τα προβληματα,και ολως τυχαιως και αυτη η ραγδαια μειωση τιμης του εν λογω κινητο.Που ακομα και με αυτη την μειωση(λιγο ακριβοτερο απο το S6)και παλι δεν πειθει τον κοσμο.

Μπορείς να αναλύσεις τα προβλήματα του εν λόγω κινητού που αναφέρεις; Ή μόνο στον "αέρα" λέμε πράγματα;

Από προσωπική εμπειρία για το LG G4 που το έχω 9μιση μήνες:

• Καλή μπαταρία (1.5 μέρες με χρήση)
  • Άψογη Κάμερα
  • Δεν κολλάει πουθενά
  • Removable Battery

Κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα.

Σε αντίθεση, το Samsung Galaxy S6 που το έχει ένας ξάδερφός μου, μου είπε τα εξής:

• Κολλάει
  • Το TouchWiz του τρώει πολλή RAM
  • Η μπαταρία δεν κρατάει ούτε μέρα

Για το LG G5, δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά εξ' όσων έχω δει η μπαταρία του είναι ελαφρώς χειρότερη από το G4, και έχει διαφορετικό design. Από την άλλη, το G5 έχει την ίδια περίπου κάμερα με το G4, και, Corning Gorilla Glass 4, σε σχέση το G4 που έχει Corning Gorilla Glass 3. Το design είναι υποκειμενικό, εμένα μου αρέσουν και τα 2. Θα διάλεγα το G4 έναντι του G5 κυρίως λόγω τιμής και μπαταρίας.

Υ.Γ.: Καλοπροαίρετα, αλλά μου βγήκαν τα μάτια :-)

εκτως->εκτός

δυστηχως->δυστυχώς

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να αναλύσεις τα προβλήματα του εν λόγω κινητού που αναφέρεις; Ή μόνο στον "αέρα" λέμε πράγματα;

• Άψογη Κάμερα
  • Δεν κολλάει πουθενά
  • Removable Battery

Σε αντίθεση, το Samsung Galaxy S6 που το έχει ένας ξάδερφός μου, μου είπε τα εξής:

• Κολλάει

Για το LG G5, δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά εξ' όσων έχω δει η μπαταρία του είναι ελαφρώς χειρότερη από το G4, και έχει διαφορετικό design. Από την άλλη, το G5 έχει την ίδια περίπου κάμερα με το G4, και, Corning Gorilla Glass 4, σε σχέση το G4 που έχει Corning Gorilla Glass 3. Το design είναι υποκειμενικό, εμένα μου αρέσουν και τα 2. Θα διάλεγα το G4 έναντι του G5 κυρίως λόγω τιμής και μπαταρίας.

εκτως->εκτός

δυστηχως->δυστυχώς

σε όλα συμφωνώ εκτός από ένα... όχι και κρατάει μια μέρα η μπαταρια του g4 με 80% φωτισμού kai 4g ίσα ίσα έβγαζα μεχρι το απόγευμα...... (και αυτό σε συντηρητική χρήση) στην ίδια μοίρα και το s6 (ίσος και χειρότερη).......

μιάμιση μέρα μου έβγαζε το mate 8

Επεξ/σία από Black Demis

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε όλα συμφωνώ εκτός από ένα... όχι και κρατάει μια μέρα η μπαταρια του g4 με 80% φωτισμού kai 4g ίσα ίσα έβγαζα μεχρι το απόγευμα...... (και αυτό σε συντηρητική χρήση) στην ίδια μοίρα και το s6 (ίσος και χειρότερη).......

μιάμιση μέρα μου έβγαζε το mate 8

Εμένα στη "χρήση μπαταρίας" (που το έχω αυτόματο) μου λέει 53% οθόνη, πόσο μάλλον εσένα που το έχεις 80%. Αυτό σημαίνει ότι τραβάει πολύ μπαταρία η οθόνη. Εγώ το έχω αυτόματο και προσαρμόζεται μόνο του, δεν με έχει ενοχλήσει πουθενά. Όταν θέλω να δώ κάποιο βίντεο και δεν έχει προσαρμοστεί καλά (σπάνια) το βγάζω από αυτόματο. Και εγώ σε 4G το δουλεύω συνέχεια. Δοκίμασε το "Αυτόματο" στην φωτεινότητα θα αυξήσει αρκετά τη διάρκεια της μπαταρίας. Επίσης απενεργοποίησε ό,τι stock εφαρμογή είχε που δε θες και δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις. :-)

Επεξ/σία από Επισκέπτης

H lg τολμησε να κανει ενα βημα παραπανω απο ολες τις άλλες εταιριες , οποτε θυσίασε μερικες παραμετρους (και πελατολογιο) ,οπως desigh και μπαταρια .

Το θεμα ειναι αν του χρονου την ακολουθησει σε αυτο το πρωτοποριακο κομματι εστω και μια άλλη εταιρια , οποτε η lg θα εχει το πανω χερι στην εμπειρια και εναν χρονο στην πλατη της για βελτιωση .

Το θεμα ειναι αν θα το συνεχισει το project , γιατι αν θα το παρατησει βλέποντας μονο τις πωλησεις ,ειναι αποτυχημενο απο μονο του , ή αν θα καινοτομισει μια άλλη εταιρια οπως η Samsung πχ σε αναδιπλουμενη οθονη και ξεφυγει τελειως το θεμα απο το αρθρωτο σχεδιασμο. Ρισκα ειναι αυτα ή θα της βγει ή θα χασει εδαφος .

Πολυ καλο το review ευχαριστουμε

Καλη προταση το G5. Ωραιες καινοτομιες. Λιγο καλυτερη αυτονομια και ποιοτητα κατασκευης και θα ηταν σουπερ. Απο τη στιγμη που δεν τα προδφερει ομως υπαρχουν καλυτερες λυσεις οπως το s7.

• Άψογη Κάμερα
  • Δεν κολλάει πουθενά
  • Removable Battery

• Κολλάει

εκτως->εκτός

δυστηχως->δυστυχώς

Αν το κινητό αν το έχεις συνέχεια στο χέρι θέλει 2 φόρες φόρτιση την μέρα .Από το πρωί μέχρι το βραδύ που πρακτικά σωμένη 3 αν θες να είναι πλήρες φορτισμένο το πρωί  τραγική μπαταρία .

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν το κινητό αν το έχεις συνέχεια στο χέρι θέλει 2 φόρες φόρτιση την μέρα .Από το πρωί μέχρι το βραδύ που πρακτικά σωμένη 3 αν θες να είναι πλήρες φορτισμένο το πρωί  τραγική μπαταρία .

Καλά τι το θες 24 ώρες το 24ωρο στο χέρι;;;; Για το μέσο χρήστη 1-1μιση μέρα βγάζει η μπαταρία, τώρα άμα εσύ το θες 24/24ωρο είτε για games είτε για mobile cinema δε σου φταίει η μπαταρία. Το έχεις δοκιμάσει το κινητό; Γιατί εγώ το χρησιμοποιώ καθημερινά. Και αν δε σου φτάνει η μπαταρία του LG G4, ποιο κινητό έχει καλύτερη? Η μπαταρία του είναι ΠΟΛΥ καλή, τώρα μη λέμε ό,τι θέλουμε..... Με την ίδια λογική το Samsung Galaxy S6 θα ήθελε 4 φορές την ημέρα... μη λέμε ό,τι να 'ναι...

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Και αν δε σου φτάνει η μπαταρία του LG G4, ποιο κινητό έχει καλύτερη? Η μπαταρία του είναι ΠΟΛΥ καλή, τώρα μη λέμε ό,τι θέλουμε...

Σοβαρα τωρα το εγραψες το παραπανω? :rolleyes:

• Like 2

παιδια η λειτουργια τησ φωτογραφιας σε wide angle, ειναι πραγματικα απιστευτη και μακραν πολυ μπροστα απο τον ανταγωνισμο. Καναμε τεστ με φιλο φωτογραφο που χρησιμοποιει wide angle φακουσ nikor kai sigma fisheye 16 και 14, και το τεστ απεδειξε οτι το g5 παιρνει πολυ ευρεια εικονα, σαν 12 η 10 ακομη! και μαλιστα με μικρη παραμορφωση στις ακρες

Κορυφαίο το G4 σε πολλά πράγματα, αλλά η μπαταρία του είναι μετριότατη έως κακή, μην λέμε μαλακίες. Όταν χρησιμοποιείται το κινητό, την ρουφάει σαν νερό.

Lg V10 εδω, αξιζει να το δωσω και να παρω G5?

Γιατι σε τι δεν σε καλυπτει το V10 και σκεφτεσαι για G5?Αν δεν σε βολευε η μεγαλη οθονη πχ θα το ειχες αλλαξει ηδη.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σοβαρα τωρα το εγραψες το παραπανω? :rolleyes:

Το χρησιμοποιείς και ξέρεις; Δε νομίζω. Εγώ το χρησιμοποιώ όμως, οπότε, κάτι ξέρω παραπάνω από σένα. Αλλά δε μου είπες. Ποιο έχει καλύτερη; Ποιο θα έπερνες για μπαταρία (για ναυαρχίδες μιλάμε...μη μου πεις κάνα low-end smartphone)

Lg V10 εδω, αξιζει να το δωσω και να παρω G5?

Το G5 χάνει λίγο σε battery έναντι του V10 αλλά έχει ελαφρώς καλύτερη κάμερα, ελαφρώς βελτιωμένο GPS (καθώς περιλαμβάνει και τους κινέζικους δορυφόρους BDS), και έχει USB Type C reversible ΚΑΙ On-the-go (OTG). Επίσης έχει ελαφρώς καλύτερο CPU και GPU. Η οθόνη του G5 όμως είναι πιο μικρή. Επίσης, το G5 έχει barometer sensor (που το V10 δεν έχει), και Bluetooth v4.2 έναντι v4.1 του V10. To V10 έχει ελαφρώς καλύτερο ήχο από το G5. Αν θες διακαώς αυτά τα χαρακτηριστικά, για την τιμή του G5, εσύ αποφασίζεις :-)

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...