Προς το περιεχόμενο

LG G5 Review

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τι εχει το g4?? τρομερη καμερα?? ε ναι αν ερχεσαι απο νοκια 8810 ..

μετα το g2 δεν μαρεσει κανενα ..ασχημα ειναι ..LG υποστηριζω εχω τηλεορασεις μονιτορ οκ αλλα κινητα δεν εχει το κατι να το προτιμησεις απο σαμσουνγκ σονυ και καποια κινεζικα ισως .. οταν βρει σχεδιαστικη ταυτοτητα και προσεξει λιγο τη λεπτομερια τοτε ναι μπορει ..αλλα μεχρι στιγμης εχει διαφορα απο τα σαμσουνγκ .. θα προτιμουσα ας πουμε ενα iphone 6 clone android για δευτερο μαζι με το edge

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι εχει το g4?? τρομερη καμερα?? ε ναι αν ερχεσαι απο νοκια 8810 ..

μετα το g2 δεν μαρεσει κανενα ..ασχημα ειναι ..LG υποστηριζω εχω τηλεορασεις μονιτορ οκ αλλα κινητα δεν εχει το κατι να το προτιμησεις απο σαμσουνγκ σονυ και καποια κινεζικα ισως .. οταν βρει σχεδιαστικη ταυτοτητα και προσεξει λιγο τη λεπτομερια τοτε ναι μπορει ..αλλα μεχρι στιγμης εχει διαφορα απο τα σαμσουνγκ .. θα προτιμουσα ας πουμε ενα iphone 6 clone android για δευτερο μαζι με το edge

Μπορείς να μου εξηγήσεις που στηρίζεις το "τι εχει το g4?? τρομερη καμερα?? ε ναι αν ερχεσαι απο νοκια 8810 .."?

Ξέρεις κανένα κινητό με shutter speed 30 sec, iso 50-2700 16MP κάμερα? Οι φωτό του είναι ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ! Κατά τη γνώμη σου ποιο κινητό έχει ΤΗΝ τρομερή κάμερα;

Αν όχι τρομερή, σίγουρα από τις ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ σε κινητό!

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά, κάτοχος του G4 εδώ και θα ήθελα να σταθώ λίγο την κάμερα.

Πραγματικά δε ξέρω τι απαιτήσεις έχετε μερικοί, αλλά η κάμερα του G4 είναι ακόμα και σήμερα στις top 5 για πλάκα. Και βάση δυνατοτήτων, και βάση ποιότητας είναι απλά κορυφαία.

Φωτογραφίες απλά άριστες από άποψη χρωματικής απόδοσης και ευκρίνειας, και το βίντεο δε νομίζω να χρειάζεται ειδικές συστάσεις, ειδικά με τόση τεχνολογία που κουβαλάει το κινητό (αισθητήρας φάσματος, σταθεροποιητής εικόνας, Laser AF).

Πραγματικά, τι παράπονο μπορεί να έχει κάποιος από το G4, στο θέμα της κάμερας.

Όσο αναφορά το θέμα του bootloop, με παρτίδα 600+, τελευταία Marshmallow και σετάρισμα ως νέα συσκευή κατά την εκκίνηση, η πιθανότητα είναι πάρα πολύ μικρή. Το δικό μου, έχει πλακέτα 604, και παρότι το έχω φτάσει μερικές φορές στα άκρα, δεν έχει κάνει το παραμικρό κιχ.

Σόρρυ για το off-topic.

Επεξ/σία από AlienTechGR
  • Like 3

Γενικά το θέμα της LG είναι ότι τολμάει και είτε θα σου αρέσε πολύ κάτι(LG G Flex 2) είτε θα το μισείς μέχρι αηδίας. Το G4 μου άρεσε πολύ αλλά η προηγούμενη κακή εμπειρία με το Spirit + τα θέμα με το software, στα λεφτά που έκανε καινουριο προτίμησα το S6 μεταχειρισμένο που πραγματικά είναι ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ακόμα και μετά την έλευση το ομορφότερου S7.

Παρόλα αυτά το G5 μου αρέσει πολύ και είχα ενθουσιαστεί με την κυκλοφορία του αλλά σε αυτά τα budget δεν πήγα ποτέ για να πάω τώρα. Τα περισσότερα λεφτά που έδωσα ποτέ για αγορά κινητού ήταν 375€ για το W995 το 2009

Παιδιά άσχετα με το πρόβλημα που παρουσίασε το g4 σε μερικά μοντέλα της είναι πολύ καλή συσκευή την είχα παλιά και έμεινα με της καλύτερες εντυπώσεις αφού μετά από αυτήν πέρασα σχεδόν όλες της ναυαρχιδες όπως s6 edge plus- note 5-s7 -p9-6p και άλλα λόγο ότι αλλάζω συχνά. Τότε βέβαια δεν είχε παρουσίαση το πρόβλημα με την μητρικές.

Από κάμερα είναι από τα καλύτερα κινητά για την κατηγορία του..

• Like 1

Παιδιά άσχετα με το πρόβλημα που παρουσίασε το g4 σε μερικά μοντέλα της είναι πολύ καλή συσκευή την είχα παλιά και έμεινα με της καλύτερες εντυπώσεις αφού μετά από αυτήν πέρασα σχεδόν όλες της ναυαρχιδες όπως s6 edge plus- note 5-s7 -p9-6p και άλλα λόγο ότι αλλάζω συχνά. Τότε βέβαια δεν είχε παρουσίαση το πρόβλημα με την μητρικές.

Από κάμερα είναι από τα καλύτερα κινητά για την κατηγορία του..

Παντως να ξερεις οτι οταν γραφεις τετοια οπως το παραπανω και τα κινητα τα αλλαζεις σαν τα πουκαμισα,δεν ξερω ποσο βαρος εχει η αποψη σου στους αλλους :P

• Like 1

Παντως να ξερεις οτι οταν γραφεις τετοια οπως το παραπανω και τα κινητα τα αλλαζεις σαν τα πουκαμισα,δεν ξερω ποσο βαρος εχει η αποψη σου στους αλλους :P

Επιδη έχω αλλάξει μπορώ να πω γτ είχα μέτρο σύγκρισης ενώ πολύ από εδώ μιλάνε χωρίς να έχουν έχουν ιδέα φίλε μου

• Like 1

Επιδη έχω αλλάξει μπορώ να πω γτ είχα μέτρο σύγκρισης ενώ πολύ από εδώ μιλάνε χωρίς να έχουν έχουν ιδέα φίλε μου

Μα δεν ειναι μετρο συγκρισης αυτο γιατι πολυ απλα κανενα κινητο δεν σε ικανοποιει εσενα σαν ατομο αλλιως δεν θα τα αλλαζες συνεχεια αυτο ειναι το θεμα. Οταν καποιος βλεπει να βαζεις μεσα διαφορετικα κιολας κινητα(πχ note 5,nexus 6p,samsung s6 edge plus που ειναι phablet, με το p9)ε τοτε τι ακριβως ακρη να βγαλει ο αλλος?

Γνωμη για τα κινητα οντως εχεις οπως λες,αλλα δεν ειναι ολοκληρωμενη.Και αυτο γιατι καλυτερη αποψη εχεις για ενα κινητο σε βαθος χρονου οχι αν το εχεις 3εβδομαδες-1.5μηνα πχ.

• Like 1

Μονο και μονο που δεν εχει τα θεικα πληκτρα πισω οπως το G4 δεν κανει ...αν τα συνηθισεις δεν τα αλλαζεις ....κατοχος του LG G4s H735 απολυτα ικανοποιημένος τρομερο κινητο για το κοστος του ,,παντως το G5 πλεον από την καμερα του δεν θα το αγοραζα ...FAiL

Μα δεν ειναι μετρο συγκρισης αυτο γιατι πολυ απλα κανενα κινητο δεν σε ικανοποιει εσενα σαν ατομο αλλιως δεν θα τα αλλαζες συνεχεια αυτο ειναι το θεμα. Οταν καποιος βλεπει να βαζεις μεσα διαφορετικα κιολας κινητα(πχ note 5,nexus 6p,samsung s6 edge plus που ειναι phablet, με το p9)ε τοτε τι ακριβως ακρη να βγαλει ο αλλος?Γνωμη για τα κινητα οντως εχεις οπως λες,αλλα δεν ειναι ολοκληρωμενη.Και αυτο γιατι καλυτερη αποψη εχεις για ενα κινητο σε βαθος χρονου οχι αν το εχεις 3εβδομαδες-1.5μηνα πχ.

Ναι όντως έχεις ένα δικιο σε αυτό αλλά αυτό αλλά στους δύο μήνες πιστεψε με μπορώ να εκφέρω την γνώμη μου από την στιγμή που έχω περάσει από αυτά και μιας που είμαι fan της κάμερας γενικά τραβάω φωτογραφίες σε πληροφορώ ότι είναι πολύ καλό..

Από την άλλη μιλάω αντικείμενικα μιας και δεν είμαι fanboys καμίας εταιριας πιστεύω ότι η κάθε μία έχει τα καλά της ...

Ναι όντως έχεις ένα δικιο σε αυτό αλλά αυτό αλλά στους δύο μήνες πιστεψε με μπορώ να εκφέρω την γνώμη μου από την στιγμή που έχω περάσει από αυτά και μιας που είμαι fan της κάμερας γενικά τραβάω φωτογραφίες σε πληροφορώ ότι είναι πολύ καλό.. Από την άλλη μιλάω αντικείμενικα μιας και δεν είμαι fanboys καμίας εταιριας πιστεύω ότι η κάθε μία έχει τα καλά της ...

Δεν θυμαμαι ποτε να εχω διαβασει καπου οτι γενικα οι ναυαρχιδες της LG να μην ειχαν/εχουν καλη καμερα. Ουτε ακομα και σε αυτο το θεμα.Αλλου ειναι τα προβληματα της εν λογω εταιριας.Ουτε πχ ο λογος που δεν πουλαει τοσο πολυ το Htc 10 ειναι επειδη εχει χειροτερη καμερα απο του LG G5(που ισχυει βεβαια).

Εμείς εγώ για κάμερα μίλησα.

Και το HTC 10 έχεις πιάσει πάτο λόγο της πολιτικής της εταιρείας χρόνια τώρα να κρατάνε της τιμές στα ύψη

εγώ για κάμερα μίλησα.

Και το HTC 10 έχεις πιάσει πάτο λόγο της πολιτικής της εταιρείας χρόνια τώρα να κρατάνε της τιμές στα ύψη

Εισαι ομως σε θεμα που αφορα review ενος κινητου αρα ειναι λογικο να αναφερονται και αλλα πραγματα εκτως της καμερας.Επισης αν διαβασεις το review θα δεις οτι για αλλη μια φορα γραφτηκαν καλα λογια για την αποδοση της καμερας του κινητου. Αλλου δυστηχως ειναι τα προβληματα,και ολως τυχαιως και αυτη η ραγδαια μειωση τιμης του εν λογω κινητο.Που ακομα και με αυτη την μειωση(λιγο ακριβοτερο απο το S6)και παλι δεν πειθει τον κοσμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...