parlapipas25 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Αντε και καλα bootloop παιδια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikchris Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 και το boorloop παρεα.......... μετά το g2 lg οτι αφορα ναυαρχίδες μεγαλα fail βαράει Αντε και καλα bootloop παιδια!! Aυτα με τα bootloop, τα θελετε και τα λετε; Δηλαδη θα μου κανει σε ολα μια συσκευη, και δεν θα την διαλεξω, γιατι υπαρχει ενα 5% περιπτωση να παθω bootloop και να το παω στο καλυτερο service της Ελλαδας;; Α-ρι-στο το G4 για ναυαρχιδα του 15, με μειονεκτημα την μπαταρια, που ειναι επιεικως μετρια. Οθοναρα, τρομερο back leather cover, ταχυτατο, δεν κολαει πουθενα. Και αντι να πατησει πανω σε αυτο η LG και να βγαλει ενα ιδιο G5 χωρις τα κουσουρια του 808, παει και βγαζει κατι με ακομα χειροτερη μπαταρια, αλλαζει design, και βαζει τα εντελως αχρηστα modules. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Devil9697 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Θα μπορουσαν να κρατησουν το v10 να το μικρηνουν και να εβγαζαν για g5.ειναι πανεμορφο και στο στυλ του g2-3-4 με 5,5 ηκαι μικροτερο μεγεθος θα ηταν οτι πρέπει.πραγματικα το g5 δεν..ουτε εμφάνιση ουτε μπαταρια και τα module που πραγματικα δεν βρισκω λογο ύπαρξης!(εκτος του ρομποτ!!!). κρίμα,μεγαλο ρισκο για την lg,μ εγαλη αποτυχία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SIP1995 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Αυτή την στιγμή το G4 είναι σούπερ vfm Με το Bootloop ή χωρίς ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
intos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Βάλανε μεταλλικό σκελετό με πλαστικό φινίρισμα ... Το βάζεις που το βάζεις κάντε,να φαίνετε κιολας ! Διαφορετικά κάντο όλο πλαστικό ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmakosapple Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Το εχω εδω και μια εβδομαδα και εχω παθει πλακα....Ειναι παρα πολυ καλό σε ΟΛΑ του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikaki71 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Το εχω εδω και μια εβδομαδα και εχω παθει πλακα....Ειναι παρα πολυ καλό σε ΟΛΑ του. Αυτα που αναφερονται παρα πανω ειναι απλος μαλ...ες ! Πες τα Χρυσοστομε....Η πληρεσtερη,(αν και οχι η ομορφοτερη)συσκευη που ειχα ποτε!Και με καμερα που σπερνει,και μην μου πειτε οτι το s7 εχει καλυτερη καμερα,γιατι δεν εχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Οντως απο το G4 και πανω τα LG εχουν τρομερες καμερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασιλης 123 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Το μεταλο που συνδυαζεται με πλαστικο απο οτι καταλαβα ισως, μου θυμιζει εποχες optimus g οπου ειχε συνδυασει γυαλινη πλατη με gorrila glass και περιμετρικα πλαστικο.Δεν ειναι η πρωτη φορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
erevos_csd Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Το top χαρακτηριστικό του κινητού αυτού είναι η wide camera του. Ειδικά σε τοπία, δεν πιάνεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiltiadeDeGrand Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Τώρα σοβαρά υπάρχει κόσμος που προτείνει το G4 που εχει βγει και εχει παραδεχτεί η Lg το πρόβλημα με το boot loop ?? που οι μισοί που έχουν G4 βρίζουν ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Το εχω εδω και μια εβδομαδα και εχω παθει πλακα....Ειναι παρα πολυ καλό σε ΟΛΑ του. φυσικα και θα πεις οτι ειναι παρα πολυ καλο αφου το εχεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikaki71 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 φυσικα και θα πεις οτι ειναι παρα πολυ καλο αφου το εχεις... Αρα,αυτοι που το κραζουν ειναι αυτοι που δεν το εχουν,ή ακομα καλυτερα δεν το εχουν πιασει ποτε στα χερια τους ή δεν το εχουν δει απο κοντα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmega Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 φυσικα και θα πεις οτι ειναι παρα πολυ καλο αφου το εχεις... Με την ίδια λογική, εσύ που δεν το έχεις, φυσικά θα πεις ότι είναι σκάρτο? Με την ίδια λογική, εγώ που δεν το έχω, μπορώ να ξεκινήσω να λέω ό,τι μου κατέβει στο κεφάλι και να περιμένω να με εμπιστεύτεις περισσότερο? Με την ίδια λογική, τις αναφορές για bootloop γιατί τις εμπιστεύεσαι, τη στιγμή που προέρχονται από αυτούς που το έχουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Έχω το LG G4 από τις 17/09/2015. Μέχρι σήμερα (08/07/2016), 9μιση μήνες μετά, δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα, ούτε Bootloop ούτε τίποτα. Όταν βγήκε το update Marshmallow, το έκανα και όλα καλά. Η κάμερα είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Κάνει τη νύχτα μέρα το βράδυ με shutter speed που φτάνει και τα 30 sec!!! Εκπληκτική κάμερα! Και η μπαταρία με αρκετή χρήση και ένα κάρο εφαρμογές που τρέχουν background με βγάζει 1μιση μέρα. Μια χαρά!! Μπορεί να υπήρξε κάποια ελλατωματική παρτίδα, και εγώ θα είχα τις επιφυλάξεις μου αν άκουγα για bootloop problems. Λογικά οι νέες παρτίδες δε θα έχουν το εν λόγω πρόβλημα. + το γεγονός ότι έχει εγγύση. Αν σας κάνει bootloop το πάτε για εγγύηση. Αν ήταν η επιλογή ανάμεσα στο G4 και το G5, ανεπιφύλακτα θα διάλεγα G4! Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2016 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα