voltmod Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 H LG εξέπληξε πολλούς με την ανακοίνωση της νέας της ναυαρχίδας G5, και μάλλον αρνητικά, αφού ο σχεδιασμός και η αισθητική μοιάζει να σηματοδοτεί την αποχώρηση της εταιρείας από τις βασικές αρχές του design που είδαμε στα αρκετά πετυχημένα G2 και G3 καθώς και στο G4. Ενδεχομένως η συγκεκριμένη επιλογή να κρίθηκε απαραίτητη για τον αρθρωτό σχεδιασμό της νέας της ναυαρχίδας, χαρακτηριστικό που καθιστά ξεχωριστό το G5 σε σχέση με τον ανταγωνισμό, ωστόσο η συγκεκριμένη κίνηση ήταν μάλλον τολμηρή ακόμα και για τους φανατικούς της Κορεάτικης εταιρείας. Σε μια κατηγορία που η καινοτομία αποτελεί εδώ και καιρό είδος προς εξαφάνιση, κάθε προσπάθεια σαν αυτή της LG είναι σίγουρα θετική. Η Κορεατική εταιρεία επίσης αφήνει στην άκρη τις πλαστικές κατασκευές και τα πειράματα με το δέρμα, επενδύοντας στο μέταλλο όπως άλλωστε κάνουν πλέον οι περισσότεροι αντίπαλοί της. Από άποψη αισθητικής το G5 μπορεί να δείχνει… αποστειρωμένο και “generic” με ελάχιστες εξαιρέσεις όπως την κυρτότητα στην περιοχή του ακουστικού, ωστόσο κρύβει αρκετούς άσσους στο μανίκι του, ένας εκ των οποίων είναι ο αρθρωτός σχεδιασμός που του επιτρέπει να δέχεται πρόσθετα εξαρτήματα και να συνδέεται με αξεσουάρ. Ένας δεύτερος είναι η διάταξη με τις δύο κάμερες στην “πλάτη” κάτι που όπως όλα δείχνουν, αποτελεί την επόμενη εξέλιξη στις φωτογραφικές δυνατότητες των smartphone, με την LG να τη χρησιμοποιεί διαφορετικά από τον ανταγωνισμό. Site: LG G5 Review Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LinuxFan Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Αυτή την στιγμή το G4 είναι σούπερ vfm 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Ότι πιο μουφα έβγαλαν.. πάμε για G6 και βλεπουμε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggelosTz Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 έφαγε πολύ κραξιμο από την πλειοψηφία των μεγαλύτερων youtube channels . Ευκαιρία αγοράς του g4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panira Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Το κρατησα στα χερια μου για 5 μερες και πραγματικα το μοναδικο πραγμα που δεν μου αρεσε ηταν η εξωτερικη κατασκευη του ...θυμιζε πολυ πλαστικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikaki71 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Το "πηγουνι" ηταν ολα τα λεφτα στο review... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemical Engineer Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Το κινητο δεν το εχω δουλεψει ποτε οποτε η αποψη μου ειναι τελειως αυθαιρετη.Αλλα περα απο την μπαταρια(που φανταζει μικρη) μου φαινεται καλο το τηλεφωνο.Και ειναι και πιο φθηνο απο τις αλλες ναυαρχιδες.Αν ξερει κανεις κατι παραπανω ας με διαφωτισει! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
msdx Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Εμφανισιακά αυτό το χρώμα που βλέπω μου αρέσει.Αν του έριχναν την τιμή αρκετά απο την αρχή θα πήγανε πολύ καλύτερα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yimmiyimmi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Νομίζω ότι η lg πρέπει να παίξει για flagship το flex ,δε κρύβω ότι εντυπωσιάζει και το πρώτο και το δεύτερο , δηλαδή σε ξέρω το g2 ήταν απίστευτο το g3 και g4 πολλά περίεργα ,αλλά το καλυτερο service ή αλήθεια να λέγεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Goro29 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Κρίμα η LG που άλλαξε έτσι των σχεδιασμό της αφερεσε τα πίσω πλήκτρα και το έκανε τόσο άσχημο. Και δεν μπορώ να καταλάβω γτ στα τελευταία κινητά δεν βάζει καλές μπαταρίες.. Έδωσε τους φαν της να πάνε όλοι στην Samsung και οι HTC επίσης με αυτές της τιμές που παίζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Εχω το LG V10, κινηταρα, δεν βλεπω λογο αγορας του G5, η LG πρεπει να αναθεωρήσει κάποια πράγματα οπως η ποιότητα κατασκευής για την ναυαρχίδα της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Αυτή την στιγμή το G4 είναι σούπερ vfm έφαγε πολύ κραξιμο από την πλειοψηφία των μεγαλύτερων youtube channels . Ευκαιρία αγοράς του g4 Ετσι σκεφτηκαν και πολλοι αλλοι και τωρα τους εχει βγαλει ψυχολογικα το εν λογω κινητο... http://www.insomnia.gr/topic/604424-lg-g4-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AF%CF%83%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CF%84%CE%B1-bootloop-%CF%83%CE%B5-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CF%8C%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-600-601-602/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Αυτή την στιγμή το G4 είναι σούπερ vfm και το boorloop παρεα.......... μετά το g2 lg οτι αφορα ναυαρχίδες μεγαλα fail βαράει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 LG G4 dual sim με 3 κατοσταρικάκια (άντε 350 με θήκη UAG και τζάμι Nillkin) και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Όχι, δεν έχει bootloop. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dstilio Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Κάτοχος του lg flex 2 μπορώ να πω ότι αν είχε λίγο καλύτερη ποιότητα κατασκευής θα ήταν ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Ας ακολουθούσε παράδειγμα Samsung που έχει γραμμές πλαστικουρες και γραμμές με μεταλλική αίσθηση και γυαλί κτλ. Τουλάχιστον στα ακριβά μοντέλα πρέπει να βελτιώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα