Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα είμαι νέος στο forum και θα ήθελα την βοήθεια σας. Πρόσφατα άλλαξα από forthnet σε ΟΤΕ και εννοώ ήμουν συνδεδεμένος με ένα asus dsl-ac68u μαθαίνω ότι ΟΤΕ λειτουργεί με voip modem/router και έτσι δεν λειτουργεί το τηλέφωνο. Τι πρέπει να κάνω για να λειτουργεί γιατί δεν θέλω να βάλω το speedport Entry 2i που μου δώσανε.Σας ευχαριστώ και ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Δημοσ.

Καλησπέρα είμαι νέος στο forum και θα ήθελα την βοήθεια σας. Πρόσφατα άλλαξα από forthnet σε ΟΤΕ και εννοώ ήμουν συνδεδεμένος με ένα asus dsl-ac68u μαθαίνω ότι ΟΤΕ λειτουργεί με voip modem/router και έτσι δεν λειτουργεί το τηλέφωνο. Τι πρέπει να κάνω για να λειτουργεί γιατί δεν θέλω να βάλω το speedport Entry 2i που μου δώσανε.Σας ευχαριστώ και ελπίζω να έγινα κατανοητός.

το asus μπορει να μπει απλα σαν access point η σαν ρουτερ αν μπορει πισω απο του οτε.του οτε θα πρεπει να το κανεις passthrough.αν το κανεις bridge νομιζω δεν παιζει η τηλεφωνια.να το βγαλεις τελειως το ξεχνας εκτος αν βρεις τροπο να παρεις τα στοιχεια για το voip και να το σεταρεις σε αλλη συσκευη.

Δημοσ.

Οκ ευχαριστω μαλλον θα το ξεχασω.κατι τελευταιο αν γινετε αυτο με το voip ειναι καινουργιο γιατι οι αλλες εταιριες δεν το εχουν;

Δημοσ.

Το εχουν και αλλες και στο τελος ολες οι εταιρείες εκει θα πάνε, για τη κακή μας τύχη που ισοδυναμεί με ακόμα μεγαλύτερα κέρδη για αυτες

Δημοσ.

Οκ ευχαριστω μαλλον θα το ξεχασω.κατι τελευταιο αν γινετε αυτο με το voip ειναι καινουργιο γιατι οι αλλες εταιριες δεν το εχουν;

και αλλες εταιρειες εχουν voip.

Πχ cyta Μονο voip.

Οτε voip και tdm.αν παρεις απο Kv σε βαζουν σε voip συνηθως.

forthnet voip + tdm

hol voip + tdm

Το εχουν και αλλες και στο τελος ολες οι εταιρείες εκει θα πάνε, για τη κακή μας τύχη που ισοδυναμεί με ακόμα μεγαλύτερα κέρδη για αυτες

ειναι πολυ οι λογοι που γινεται αυτο δεν ειναι μονο οι οικονομικοι.

Δημοσ.

Pouline μήπως μπορείς να μου πεις φίλε πως μπορώ να το κάνω access point γιατί το παλεύω 2 μέρες και τίποτα και αν με το access point θα δω διάφορα?(είμαι στα πρόθυρα να το σπάσω)

Δημοσ.

αν το ρουτερ του οτε ειναι πχ 192.168.1.1 τοτε θα βαλεις το asus 192.168.1.254 και θα κλεισεις τον dhcp.τα ενωνεις απο μια Lan του ενος σε μια lan του αλλου και εισαι ετοιμος.κλεινεις το wireless στο ρουτερ του οτε.

Pouline μήπως μπορείς να μου πεις φίλε πως μπορώ να το κάνω access point γιατί το παλεύω 2 μέρες και τίποτα και αν με το access point θα δω διάφορα?(είμαι στα πρόθυρα να το σπάσω)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...