secretman12 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 καλησπερα σας θα ηθελα την γνωμη σας αμα αξιζει να αγοράσω mac ? για να ασχοληθω με το προγραμματισμο! είμαι καινούργιος στο προγραμματισμο γιατι από Σεπτέμβριο θα μπω στην σχολη .ευχαριστω
Dinos_12345 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Αναλόγως το τι θες να κάνεις. Αν θες web developing, το Mac είναι πολύ καλή περίπτωση γιατί είναι Unix και θα μπορείς να κάνεις πολύ πιο εύκολα τη δουλειά σου απ'ότι με Windows. Άλλη μία εναλλακτική αν δεν έχεις τόσα λεφτά για Mac είναι να πας σε καλό μηχάνημα Windows και να του βάλεις ένα Linux distro όπως το Ubuntu ή το Debian. Αν πας σε Mac πάντως, σίγουρα πάρε με 8 gb ram και αν έχεις αρκετά χρήματα, πάρε Pro Retina. Τώρα αν θες να ασχοληθείς με Desktop apps διάλεξε πλατφόρμα και η απαντηση στο ερώτημα σου θα έρθει από μόνη της.
fitriolis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 καλησπερα σας θα ηθελα την γνωμη σας αμα αξιζει να αγοράσω mac ? για να ασχοληθω με το προγραμματισμο! είμαι καινούργιος στο προγραμματισμο γιατι από Σεπτέμβριο θα μπω στην σχολη .ευχαριστω Αν πρόκειται να μπεις σε δημόσια σχολή πληροφορικής, δε νομίζω ότι αξίζει το mac. Ότι χρειαστείς θα τρέχει σε windows χωρίς πρόβλημα οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί να δώσεις τα παραπάνω χρήματα. Αν τώρα πρόκειται να πας σε καμιά ιδιωτική σχολή και πρόκειται να κάνεις πολύ συγκεκριμένα πράγματα, τότε ισχύει η απάντηση του φίλου παραπάνω.
Neg Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Αυτά που λένε τα παιδιά παραπάνω Αν η σχολή είναι δημόσια θα χρησιμοποιεί Windows = Visual Studio Αν η σχολή ασχολείται με Web Developing και όχι με Windows Frameworks τότε αξίζει το Mac Αν η σχολή ασχολείται με Swift/Objective-C τότε φυσικά και θα πάρεις Mac. Διαφορετικά αν είναι να χρησιμοποιείς καθημερινά λόγω σχολής Windows δεν αξίζει να πάρεις το Mac και να βάλεις πάνω Windows. Αφού μπορείς να βρεις φτηνότερα Windows Notebooks. 1
basilis5 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 εγω παλι θα ελεγα, πως εφοσον ξεκινας απο την αρχη και μαλλον δεν γνωριζεις αρκετα, καλυτερα να ασχοληθεις με linux ή mac, παρα με windows. Μακαρι να ειχα κανει κι εγω το ιδιο οταν επρεπε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα