Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα ήμουν σίγουρος ότι το έθεσα λάθος.

Εννοώ ότι ο χώρος των antivirus καλώς ή κακώς δεν είναι ακριβώς γεμάτος χρήματα. Οι περισσότεροι τα κατεβάζουν πειρατικά τα περισσότερα προγράμματα. Δεν περίμενα αυτές οι εταιρείες να έμεναν στα antivirus για χρήματα. Θα μπορούσαν -στα μάτια μου πάντα- να ασχολήθουν με άλλη επιχειρηματική δραστηριότητα και να κρατούσα τα antivirus στην άκρη ως side project. Αυτό ήθελα να πω.

Θα προσανατολιστούν στου εταιρικούς πελάτες που και πληρώνουν και βάζουν συστήματα προστασίας.

McAffee, Kaspersky κτλ θα είχαν κλείσει αν βασίζονταν μόνο στους οικιακούς. Επίσης μην κοιτάς την Ελλάδα. Στο εξωτερικό υπάρχει πολύ περισσότερο η λογική της αγοράς software.

Όσο για τους οικιακούς χρήστες: το να βάλεις crack για να σπάσεις ένα antivirus είναι (πλέον) χειρότερο από το να μην έχει καθόλου. Το ποσοστό των cracks με (πραγματικό) ιό είναι πολύ μεγάλο και δεν αξίζει το ρίσκο για 50-80 ευρώ το χρόνο.

Δημοσ.

Ηηηηηηη! Τι είπες για την Τσεχια φίλε?

Είναι η χώρα που μας έχει στεγνώσει τα @@. Δείξε λίγο σεβασμο.

Λατρεύω.

• Like 1
Δημοσ.

Θα προσανατολιστούν στου εταιρικούς πελάτες που και πληρώνουν και βάζουν συστήματα προστασίας.

McAffee, Kaspersky κτλ θα είχαν κλείσει αν βασίζονταν μόνο στους οικιακούς. Επίσης μην κοιτάς την Ελλάδα. Στο εξωτερικό υπάρχει πολύ περισσότερο η λογική της αγοράς software.

Όσο για τους οικιακούς χρήστες: το να βάλεις crack για να σπάσεις ένα antivirus είναι (πλέον) χειρότερο από το να μην έχει καθόλου. Το ποσοστό των cracks με (πραγματικό) ιό είναι πολύ μεγάλο και δεν αξίζει το ρίσκο για 50-80 ευρώ το χρόνο.

σιγα τα 50 ευρο τον χρόνο νομιζω πηρα το kaspersky intern security κανα 17ευρο για ενα χρονο απο G2A

Δημοσ.

Windows 10 defender + smarscreen + chrome με adguard + ghostery και δε χρειάζεσαι κανένα antivirus για οικιακή χρήση. Εγγυημένο και τεσταρισμένο.

Δημοσ.

Made in Czech Republic? No, Thanks, ούτε μπύρες..

Φιλέ μην πιάνεις της Τσέχικες στο στόμα σου. Αώο τις καλύτερες μπύρες.

Δημοσ.

Κοίτα ήμουν σίγουρος ότι το έθεσα λάθος.

Εννοώ ότι ο χώρος των antivirus καλώς ή κακώς δεν είναι ακριβώς γεμάτος χρήματα. Οι περισσότεροι τα κατεβάζουν πειρατικά τα περισσότερα προγράμματα. Δεν περίμενα αυτές οι εταιρείες να έμεναν στα antivirus για χρήματα. Θα μπορούσαν -στα μάτια μου πάντα- να ασχολήθουν με άλλη επιχειρηματική δραστηριότητα και να κρατούσα τα antivirus στην άκρη ως side project. Αυτό ήθελα να πω.

μόνο και μόνο από τις εταιρείες που έχουν σέρβερ και που σε καμία περίπτωση δεν διακινδυνεύουν την ασφάλεια των δεδομένων καταλαβαίνεις τα ποσά που παίζονται. επίσης πειρατικό στην αμερική και σε κάποιες άλλες χώρες δεν υφίσταται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...