Physics_Rulez Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δηλ. τώρα εσύ θέλεις να σου βάλει η Vodafone κεραία για να πιάνεις γρήγορο ίντερνετ στην ακατοίκητη Κυρά Παναγιά; (sorry σύμφωνα με το wiki μένει ένας μοναχός και κάτι φώκιες) Όχι αλλά στα κατοικημένα τουλάχιστον θα ήθελα. Η κοτέ έχει παντού 4g btw.
Billator Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Σήμερα πάντως που πέρασα για 1η φορά το 1.5GB ενώ είχα 4G που συνήθως πιάνει 50-70 mbps download μετά το 1.5GB έπιανε σε 4G 0.02mbps (μου πήρε καμιά 10ρια προσπάθειες στο speedtest για να το μετρήσει!) Όποτε νομίζω υπάρχει μια αισθητή πτώση στην ταχύτητα, τουλάχιστον τώρα, 2 εβδομάδες μετά το post σου Edit: Καμιά ώρα μετά την πτώση της ταχύτητας που ξαναδοκίμασα να χρησιμοποιήσω δεδομένα, η ταχύτητα είναι πάλι φυσιολογική σε 4G. Υποθέτω η πτώση ήταν προσωρινή. Όταν πέφτει η ταχύτητα κατέβασε σε 3G το σήμα και είσαι κομπλέ Μέχρι να σου επανέλθει η ταχύτητα κάνεις άψογα την δουλειά σου κ με το 3G...
carolosjk Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Όταν πέφτει η ταχύτητα κατέβασε σε 3G το σήμα και είσαι κομπλέ Μέχρι να σου επανέλθει η ταχύτητα κάνεις άψογα την δουλειά σου κ με το 3G... Θα το δοκιμάσω αν είναι κάποια στιγμή Η ταχύτητα παλευόταν πάντως για βασικό surfing, απλά οχι youtube,κτλ. 1
Billator Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Θα το δοκιμάσω αν είναι κάποια στιγμή Η ταχύτητα παλευόταν πάντως για βασικό surfing, απλά οχι youtube,κτλ. Εμένα με έσωσε, ταινίες/ σειρές / youtube και τα πάντα όλα μιας και στο εξοχικό δεν υπάρχει Internet. Μην σου πω αυτό είναι κ πιο γρήγορο από το σταθερό που έχω 1
drdedus Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 τελευταίες μέρες 3-4 που μπορεί να ενεργοποιηθεί το υπενθυμίζω. 2
drdedus Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 θα είναι διαθέσιμο και στις 31/8 η μέχρι 30 το βράδυ?
SKRUTZ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 -Το πακέτο είναι διαθέσιμο για αγορά έως 31/08/2016 και μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο μια φορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα