Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλ. τώρα εσύ θέλεις να σου βάλει η Vodafone κεραία για να πιάνεις γρήγορο ίντερνετ στην ακατοίκητη Κυρά Παναγιά; (sorry σύμφωνα με το wiki μένει ένας μοναχός και κάτι φώκιες)

Όχι αλλά στα κατοικημένα τουλάχιστον θα ήθελα.

Η κοτέ έχει παντού 4g btw.

Δημοσ.

Σήμερα πάντως που πέρασα για 1η φορά το 1.5GB ενώ είχα 4G που συνήθως πιάνει 50-70 mbps download μετά το 1.5GB έπιανε σε 4G 0.02mbps (μου πήρε καμιά 10ρια προσπάθειες στο speedtest για να το μετρήσει!) Όποτε νομίζω υπάρχει μια αισθητή πτώση στην ταχύτητα, τουλάχιστον τώρα, 2 εβδομάδες μετά το post σου :P

Edit: Καμιά ώρα μετά την πτώση της ταχύτητας που ξαναδοκίμασα να χρησιμοποιήσω δεδομένα, η ταχύτητα είναι πάλι φυσιολογική σε 4G. Υποθέτω η πτώση ήταν προσωρινή.

Όταν πέφτει η ταχύτητα κατέβασε σε 3G το σήμα και είσαι κομπλέ ;) Μέχρι να σου επανέλθει η ταχύτητα κάνεις άψογα την δουλειά σου κ με το 3G...
Δημοσ.

Όταν πέφτει η ταχύτητα κατέβασε σε 3G το σήμα και είσαι κομπλέ ;) Μέχρι να σου επανέλθει η ταχύτητα κάνεις άψογα την δουλειά σου κ με το 3G...

Θα το δοκιμάσω αν είναι κάποια στιγμή :P Η ταχύτητα παλευόταν πάντως για βασικό surfing, απλά οχι youtube,κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

Θα το δοκιμάσω αν είναι κάποια στιγμή :P Η ταχύτητα παλευόταν πάντως για βασικό surfing, απλά οχι youtube,κτλ.

Εμένα με έσωσε, ταινίες/ σειρές / youtube και τα πάντα όλα μιας και στο εξοχικό δεν υπάρχει Internet. Μην σου πω αυτό είναι κ πιο γρήγορο από το σταθερό που έχω :P

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...