xrys Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα. Είναι η πρώτη φορά που γράφω σε τέτοιο forum για αυτό συγχωρέστε με αν γράφω σε λάθος κατηγορία. Είμαι κάτοχος Samsung galaxy J5 και έχω την έκδοση android 5.1.1. Δεν γνωρίζω πολλά από αναβάθμιση λογισμικού και θα ηθεκα να μάθω πρώτον εάν αξίζει να γίνει (τι προσφέρει και εάν υπάρχουν κάποιοι κινδυνοι) και δεύτερον πως γίνεται. Ευχαριστώ.
AlienTechGR Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Τι αναβάθμιση θες να κάνεις;; Αν δε κάνω λάθος, δεν έχει βγει ακόμα το Marshmallow για το J5.
panos- Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μάλλον ενδιαφέρεται για custom ROM αλλά δεν θα το πρότεινα γιατί αν δεν ξέρεις υπάρχει περίπτωση να σου μείνει στο χέρι.
BritGreek Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Επειδή το έχω το τηλέφωνο, αν εννοείς να δεχτείς το update που σου προτείνει ως ειδοποίηση, καν'το γιατί διορθώνει το γνωστό πρόβλημα με την κάμερα που κρασάρει και δεν ανοίγει χωρίς restart. Οι ενημερώσεις που σου βγάζει η συσκευή είναι ασφαλείς, αρκεί να τις κάνεις όταν το τηλέφωνο είναι φορτισμένο για να μη σου κλείσει από μπαταρία την ώρα της αναβάθμισης. Μάλλον αυτό εννοεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα