Προς το περιεχόμενο

Νέα GeForce GTX 1060 από την Nvidia χωρίς υποστήριξη SLI και από τα $249

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάτσε ρε φίλε, νταβατζή σε βάλαμε στο πορτοφόλι μας.

Εγώ τώρα βγάζω πολύ περισσότερα από τα 300 το μήνα, που ναι έχω δουλεψεί και για τόσα. Γιατί είμαι εκτός πραγματικότητας να πάρω μία κάρτα που άνετα την αντέχει το πορτοφόλι μου; Επειδή δεν την αντέχει το δικό σου;

Το τι έχω διαβάσει σήμερα στο insomnia δεν λέγεται.

..το παιδί λέει ξεκάθαρα

Η αγορά έχει ξεφύγει,με 200 ε έπαιρνες το 2012 μια κάρτα για 1080p ,τώρα η ''καταναλωτική 1060'' έχει 400 ε πάλι για 1080p

Με λίγα λόγια πως πληρώνουμε για την ίδια ανάλυση σχεδόν διπλάσια χρήματα σήμερα(και με αλλαγή αρχιτεκτονικής παρακαλώ)

Τώρα εσύ πως το πήρες σαν νταβατζιλίκι και ευκαιρία να μας πείς για το πόσα βγάζεις δεν καταλαβαίνω.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κριμα οταν για να παιξεις ενα παιχνιδι θελει τοση επιστημη.......Θα παρω το PS4 neo Αν παρω τηλεοραση 4Κ.....

ηρθε και ο ακυρος console fanboy να μας βαλει στην θεση μας =D

αμα δεν το εχεις καθολου με την τεχνολογια παρε την κονσολα σου και ασε εμας να κανουμε τους επιστήμονες

το διαβασα και αυτο.  ps4 neo σε τοπικ για gtx 1060.. ωρε που παμε; που παμε;;

• Like 1

Αντί να κτυπήσουν τον ανταγωνισμό βγάζουν μόνοι τους τα μάτια τους βγάζοντας κατώτερα σε προδιαγραφές προιόντα και αφαιρόντας μόνοι τους την δυνατότητα SLI/Crossfire

ενοείται οτι θα σας γυρίσει την πλάτη αυτός που θέλει να κάνει τώρα την δουλειά του και αργότερα να εχει την δυνατότητα να πάρει άλλη μια κάρτα να τις συνδιάσει (και μάλιστα πιο φτηνά αφού μετά 1-2 χρόνια θα έχουν πέσει και άλλο οι τιμές)

ηρθε και ο ακυρος console fanboy να μας βαλει στην θεση μας =D

αμα δεν το εχεις καθολου με την τεχνολογια παρε την κονσολα σου και ασε εμας να κανουμε τους επιστήμονες

το διαβασα και αυτο.  ps4 neo σε τοπικ για gtx 1060.. ωρε που παμε; που παμε;;

Φιλε μου επεσες μεσα 100% βλεπεις για μενα το gaming ειναι διασκεδαση.........για μερικους ειναι το συνεχομενο ψαξιμο για μια καλυτερη καρτα μεσα σε χχχ μοντελα αλλα περι ορεξεως......κολοκυθοπιτα.

PS και που να δεις οταν βγουν οι 1060 - 1070 κτλ oc , TI , GT .........6 πιν / 8πιν εκει να δεις μπερδεμα 

Φιλε μου επεσες μεσα 100% βλεπεις για μενα το gaming ειναι διασκεδαση.........για μερικους ειναι το συνεχομενο ψαξιμο για μια καλυτερη καρτα μεσα σε χχχ μοντελα αλλα περι ορεξεως......κολοκυθοπιτα.

PS και που να δεις οταν βγουν οι 1060 - 1070 κτλ oc , TI , GT .........6 πιν / 8πιν εκει να δεις μπερδεμα 

Άστα φίλε πυρηνική φυσική! Αλήθεια την κονσόλα την ανοίγεις μόνος σου ή ζητάς βοήθεια;

• Like 3

Eχεις δικιο φιλε μου,ο μονος λογος που δεν εβαλαν sli ειναι οτι δεν θελουν να εχουν χασουρα σε 1080gtx...

Eκει στην Νvidia το marketing ψαχνει για κοροιδα...

Θελεις επιδοσεις 1080gtx...σκασε ενα 800αρι...

Εαν οι τιμες δεν πεσουν μεχρι το σεπτεμβρη σε 600αρι,θα παω σε 980gtx sli,εκτος και εαν δω οτι δεν επαρκουν τα 4gb..

Aπο την αλλη οσοι λενε για τα αρνητικα του sli θα συμφωνησω μονο για την καταναλωση και για τις θερμοκρασιες...

Πλεον οπως και να εχει τα games για να στρωσουν θελουν δυο-τρια patch,πραγμα που σημαινει οτι μεχρι τοτε εχουν στρωσει και τα sli profiles...

+1

Άστα φίλε πυρηνική φυσική! Αλήθεια την κονσόλα την ανοίγεις μόνος σου ή ζητάς βοήθεια;

ναι απο το κουμπι του gamepad το γραφει στις οδηγιες εξαλλου.......αλλα τουλαχιστων με το που το πατησω παιζω σε 9sec .

και μια συμβουλη μην την πατατε με τα 1000μοντελα που βγαζει η καθε εταιρεια καθε χρονο παρτε μια μετρια καρτα και λιωστε την χωρις να αναλωνεται τπν χρονο σε επιδοσεις watt sli dx fps etc. Το gaming ειναι διασκεδαση

.......απο την εποχη του spectrum 48κ.

• Like 1

Κάθομαι και διαβάζω τα σχόλια και αναρωτιέμαι που τους βρίσκουμε τόσους ειδικούς, σε όλα τα θέματα, σε αυτήν την χώρα.

Έχουν βγάλει οι μισοί benchmarks με το μυαλό τους για την 1060 πριν καν κυκλοφορήσει. Βλέπουν 5 νούμερα για το hardware και κράζουν. Αναμονή βρε παιδιά! Να δούμε επιδόσεις και να κρίνουμε!

Δεν θέλω να πάρω το μέρος ούτε της nVidia ούτε της AMD και οι δύο εταιρίες έχουν θετικά και αρνητικά!

Καλή η 480 αλλά απορώ, έχει ίδιες επιδόσεις περίπου με την 970, ίδια περίπου τιμή έστω στην αρχή που υπάρχει έλλειψη, που είναι το VFM που λένε όλοι? 1 γενιά μπροστά και για άλλη μια φορά δεν μπορώ να δω την καλύτερη απόδοση των GPU γενικότερα! Παρά μόνο την άνοδο των τιμών!Καλή η 1080, άλλα ποιος έχει να δώσει 800€ στις μέρες μας???, και μην ξεχνάμε οτι αν δεν έχεις και αντίστοιχη οθόνη δεν θα δεις διαφορά! Μιλάνε για VR Ready και τα VR Headsets πεθαίνουν πριν καν καλά καλά βγούνε! Για μένα και αυτό είναι καθαρά άποψη μου, όπως και όλο το σχόλιο βέβαια, το πραγματικό VFM θα είναι όταν θα παίρνεις αξιοπρεπές 4Κ monitor και gpu σε μια normal τιμή και δεν θα θες τους μισθούς 2-3 μηνών για να παίξεις ένα παιχνίδι με λίγο καλύτερα γραφικά του 1080p.

• Like 3

ναι απο το κουμπι του gamepad το γραφει στις οδηγιες εξαλλου.......αλλα τουλαχιστων με το που το πατησω παιζω σε 9sec .

Προχθές που έβαλα πάντως το Xbox One να παίξω ήθελε update η κονσόλα, update το χειριστήριο, installation το παιχνίδι και update μετά το παιχνίδι.

Μου πήρε λίγο παραπάνω από 9 δευτερόλεπτα να παίξω!

• Like 2

..το παιδί λέει ξεκάθαρα

Η αγορά έχει ξεφύγει,με 200 ε έπαιρνες το 2012 μια κάρτα για 1080p ,τώρα η ''καταναλωτική 1060'' έχει 400 ε πάλι για 1080p

Με λίγα λόγια πως πληρώνουμε για την ίδια ανάλυση σχεδόν διπλάσια χρήματα σήμερα(και με αλλαγή αρχιτεκτονικής παρακαλώ)

Τώρα εσύ πως το πήρες σαν νταβατζιλίκι και ευκαιρία να μας πείς για το πόσα βγάζεις δεν καταλαβαίνω.

Ναι εν μερη ισχυει αυτο.Το θεμα ειναι ομως οτι αλλης ποιοτητας γραφικων  παιχνιδια επαιζες τοτε και αλλη τωρα και ας μιλαμε για την ιδια αναλυση των 1080p.

Έχουν βγάλει οι μισοί benchmarks με το μυαλό τους για την 1060 πριν καν κυκλοφορήσει. Βλέπουν 5 νούμερα για το hardware και κράζουν. Αναμονή βρε παιδιά! Να δούμε επιδόσεις και να κρίνουμε!

Οι πρωτες πληροφοριες αναφερουν 4.4Τflops αποδοση για την 1060, οποτε υστερει κατα 20% απο μια 480 (5.5Tflops).Αν σε αυτο συνυπολογισουμε οτι ειναι και ακριβοτερη κατα 25% ($50) - στα μαγαζια μαλλον παραπανω - και την ελλειψη SLI δεν νομιζω οτι υπαρχει λογικος ανθρωπος να επιλεξει την προταση της nvidia. Οσο χαλια και να ειναι οι drivers της amd η διαφορα αυτη τη φορα ειναι μεγαλη.

Οσο για ολους αυτους που π@π@ρολογουσαν για τις τιμες εδω, οι 8αρες 480 πωλουνται ηδη στα 299ε (αρα οι 4αρες γυρω στα 249ε?). Που ειναι τα 400αρια και βαλε για τα οποια ωρυοσασταν ωρε Τειρεσιες που ολα τα ξερετε πια???

Edit: Απο οτι διαβασα η 470 αναμενεται να αποδιδει κοντα στα 5Tflops και υπολογιζεται να ερθει εδω με λιανικη τιμη κατω απο 200ε, οποτε ακομα καλυτερα νεα για εμας!

• Like 2

Η αγορά έχει ξεφύγει,με 200 ε έπαιρνες το 2012 μια κάρτα για 1080p ,τώρα η ''καταναλωτική 1060'' έχει 400 ε πάλι για 1080p.

Και κάποιοι εδώ παραπονιέστε για την απουσία sli.

Και όλα αυτά με ένα υποτιθέμενο dx12 που θα 'αναβάθμιζε' δωρεάν τις υπάρχουσες κάρτες !

Κάρτα αντίστοιχη της 1060 το 2013 ήταν η 780, η οποία έκανε 500 ευρώ τότε. Το ότι η ανάλυση έχει κολλήσει στα 1080p έχει να κάνει με το complexity της κάθε εφαρμογής. Θα προτιμούσες να έχεις μέτρια γραφικά και να τρέχουν σε 4K την στιγμή που σε αυτό το budget δεν έχει σχεδόν κανείς 1440p/ 4K monitors;

Επίσης:

2011: €/$ = 1.45

2016: €/$ = 1.10

Η οικονομία μας έχει αποδυναμωθεί ως Ευρώπη, όχι μόνο ως Ελλάδα.... 

• Like 2

και η AMD 480 θα ξεκινούσε απο 199USD και ξεκίνησε απο τα 360 ευρώ, οπότε η 1060 θα ξεκινήσει απο τα 410-420 ευρώ!!

όντως ξεκινά 199 στην αμερική. στην Ελλάδα η 8 gb έχει 300. τα 360 που τα είδες; επίσης δώσε λίγο χρόνο, θα πέσουν οι τιμές. πάνε να αρπάξουν όλοι από τους φουριόζους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...