Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 20/5/2018 στις 11:14 ΠΜ, tasgr86 είπε

Έκδοση 2.0

• Δημιουργία λογαριασμού μέσω του Gmail
  • Δυνατότητα αλλαγής πορτοφολιού από τη οθόνη των στατιστικών
  • 7 νέα εικονίδια για την δημιουργία κατηγορίας
  • Μετάφραση εφαρμογής στα Γαλλικά
  • Μετάφραση εφαρμογής στα Ισπανικά

el_account.jpg

el_stats.jpg

Screenshot_20180519-142921.png.2781f19c910a54d6705a19518280b70a.png

συγχρονισμο μεταξυ 2 συσκευων υπαρχει;;;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, arxontas2323 είπε

συγχρονισμο μεταξυ 2 συσκευων υπαρχει;;;

Ναι.Όπως σου απάντησα και στο άλλο forum, μπορείς να έχεις τα δεδομένα σου σε όποια συσκευή θέλεις χρησιμοποιώντας τον Gmail λογαριασμό σου.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φαίνεται πάρα πολύ καλή, τις προηγούμενες ημέρες σκεφτόμουν αν υπάρχει κάτι τέτοιο για Android.

Το "πρόβλημά" μου είναι ότι εδώ και καμιά δεκαετία χρησιμοποιώ μία άλλη ελληνική εφαρμογή, την θρυλική (;) "Parades" στο PC. Όπως καταλαβαίνετε, έχω πάρα πολλά δεδομένα, οπότε θα είναι δύσκολο έως αδύνατο να περάσω όλα τα δεδομένα στη νέα εφαρμογή. 

Κάνω μερικές σκέψεις λοιπόν. Θα υπήρχε τρόπος να περαστούν εύκολα τα παλιά δεδομένα στη νέα εφαρμογή; Η Parades χρησιμοποιεί αρχεία με κατάληξη .par, αλλά έχω την αίσθηση (χωρίς να έχω ιδέα από αυτά) ότι, ουσιαστικά, είναι κάποιο είδος excel. Και επειδή σαν το PC δεν έχει, θα μπορούσε να βρεθεί εύκολος και απλός τρόπος  το  Έσοδα Έξοδα να τρέχει και στο PC;

Φαντάζομαι ότι η απάντηση σε όλα τα ερωτήματα θα είναι αρνητική, απλά λέω μήπως.

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Voodooman είπε

Φαίνεται πάρα πολύ καλή, τις προηγούμενες ημέρες σκεφτόμουν αν υπάρχει κάτι τέτοιο για Android.

Το "πρόβλημά" μου είναι ότι εδώ και καμιά δεκαετία χρησιμοποιώ μία άλλη ελληνική εφαρμογή, την θρυλική (;) "Parades" στο PC. Όπως καταλαβαίνετε, έχω πάρα πολλά δεδομένα, οπότε θα είναι δύσκολο έως αδύνατο να περάσω όλα τα δεδομένα στη νέα εφαρμογή. 

Κάνω μερικές σκέψεις λοιπόν. Θα υπήρχε τρόπος να περαστούν εύκολα τα παλιά δεδομένα στη νέα εφαρμογή; Η Parades χρησιμοποιεί αρχεία με κατάληξη .par, αλλά έχω την αίσθηση (χωρίς να έχω ιδέα από αυτά) ότι, ουσιαστικά, είναι κάποιο είδος excel. Και επειδή σαν το PC δεν έχει, θα μπορούσε να βρεθεί εύκολος και απλός τρόπος  το  Έσοδα Έξοδα να τρέχει και στο PC;

Φαντάζομαι ότι η απάντηση σε όλα τα ερωτήματα θα είναι αρνητική, απλά λέω μήπως.

Εύκολος τρόπος να περαστούν τα δεδομένα σου από αυτή την εφαρμογή στην δικιά μου δεν υπάρχει όπως δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις άλλη εφαρμογή στην οποία θα τα περάσεις αυτοματοποιημένα.

Επίσης δεν μπορεί να τρέξει η εφαρμογή σε PC παρά μόνο σε συσκευή με Android. Δεν σκοπεύω να φτιάξω desktop έκδοση για να είμαι ειλικρινής, ίσως όμως φτιάξω μια web έκδοση (ανάλογα και με τα κέφια μου 😃) που ωστόσο δεν πρόκειται να είναι έτοιμη άμεσα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...